Stiri cariera

Caut Angajator
A treia editie PR&Ad Fair (12-13 mai 2011)

Timp de doua zile, Muzeul National De Istorie a Romaniei se transforma in spatiul cu cele mai multe oportunitati laolalta pentru cei dornici sa se angajeze in domeniul publicitatii, al comunicarii sau al PR-ului.    

IT is Business Cloud Computing

Pentru al treilea an consecutiv, proiectul IT is Business continua, abordand de data aceasta un subiect pe cat de interesant, pe atat de putin cunoscut printre studenti: cloud computing-ul.

Unilever Open Day - 10 mai 2011

Daca vrei sa cunosti din interior una dintre cele mai mari companii din FMCG de la nivel mondial, participa la Unilever Open Day ce va avea loc pe 10 mai 2011. Inscrie-te pana pe 5 mai 2011!    

Pr Tea &Ad Cookies se intoarce in luna mai cu dezbaterea: Ce spui despre haine?

Daca esti curios sa afli care sunt metodele prin care poti sa reprezinti imaginea unui designer astfel incat sa pastrezi proportia optima dintre arta si trend-uri, nu ai voie sa ratezi urmatorea editie PR Tea&Ad Cookies.

Creativity Blueprints - Scoala gratuita de creativitate in publicitate

Pe parcursul celor 9 workshop-uri din cadrul Creativity Blueprints (16 - 23 mai 2011) vei afla totul despre procesul de creatie dintr-o agentie de publicitate. De asemenea, ai sansa de a obtine un internship ca Art Director sau Copywriter.

Clubul Studentilor Diplomati

Clubul Studentilor Diplomati (CSD) este un proiect ASER aflat la prima editie, ce are ca scop educarea studentilor in ceea ce presupune o cariera in domeniul relatiilor internationale, al afacerilor externe si al diplomatiei.        

Carevasazica, din nou!

Ziarul Carevasazica, publicatie a Voluntari pentru Idei si Proiecte Romania, isi ascute creioanele si isi scufunda penitele in cerneala pentru un nou numar de succes.

Evenimentul Access MBA si Access Masters in Bucuresti Sambata, 30 aprilie 2011

Access MBA si Access Masters faciliteaza legatura dintre scoli internationale de afaceri de top si candidatii ce doresc sa urmeze un program de Master sau MBA in strainatate. In cadrul evenimentelor de o zi poti sa ai mini-interviuri cu directorii de admitere si sa primesti consiliere gratuita pentru alegerea programului potrivit obiectivelor tale profesionale.

Inscrierile pentru CNSC 2011 se incheie la sfarsitul acestei saptamani!

PRIME Romania anunta desfasurarea, intre zilele de 5 si 7 mai, a Congresului National al Studentilor la Comunicare. Evenimentul se desfasoara la Palatul Parlamentului, iar tema de anul acesta este Comunicarea de guerrilla.

Studentul Anului 2011 - termen de aplicare prelungit

Studentii care isi doresc sa aplice la una din cele cinci categorii de concurs de anul acesta au acum mai mult timp sa rezolve aplicatiile. Termenul de predare se prelungeste de la cel initial, 19 aprilie, la termenul nou - 27 aprilie 2011.