Inscrie-te in Scoala de Vara PC World

 

 

PC Word Romania te invita si anul acesta intr-o experienta profesionala de exceptie: Scoala de vara PC World Technology Tour 2011. In cele 6 zile ale evenimentului va propunem o combinatie fara precedent: distractie+tehnologie+networking intr-o locatie perfecta pentru astfel de evenimente: Sunset Resort – Kosharitsa, Bulgaria in perioada 22-27 august.

Construita cu sprijinul comunitatilor, aceasta editie va aduce in atentia studentilor si tinerilor pasionati de tehnologie subiecte noi si foarte practice. Alaturi de sectiuni de business, leadership si, bineinteles, tehnologiile de mare actualitate - cloud, virtualizare, data security - editia de anul acesta va avea - ca element de noutate - sectiunile dedicate mobile aplications (realitate augmentata, mobile social networks) sustinuta de Mobile Monday, extrem hardware, sustinuta de Lab 501, robotica si programare, sustinuta de Robofun.

Inscrie-te in Scoala de vara PC World si vei afla:
► Cum poti accesa, cum te poti promova si cum poti vinde intr-o piata de miliarde de persoane? Cele mai noi tehnici, tactici si strategii de online marketing low-cost/high-impact.
► Cum lucram cu platforma Arduino, cum se face comanda motoarelor, si cum programam un robot complet functional? Workshopul de Arduino si robotica ne va lamuri aceasta intrebare
► Care sunt noile tendinte in tehnologii? Totul despre Cloud Computing ;Virtualizare; Securitatea datelor
► Ai auzit de augmented reality sau de gamification? Cum ne adaptam trendurilor din mobile development si cum vom transforma asta in bani?
► Cariera ta iti pune semne de intrebare? Nu sti daca vei continua sa fii angajat sau vei deveni antreprenor. Iata de ce trebuie sa participi la sectiunele de Career Choaching si Entreprenorial Skills

Viziteaza www.scoalavara.ro, inscrie-te, participa si invata cat mai multe lucruri de la invitatii si partenerii nostri. De asemenea ne gasiti si pe facebook sau twitter.

Scoala de Vara PC World Romania este deja o traditie si un fenomen, va asteptam cu mare drag sa petrecem timp de 6 zile o experienta unica. Distractia este garantata!

 

Va recomandam si:

Vești bune pentru persoanele interesate să se angajeze la început de an

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?