Stiri cariera

Caut Angajator
Higher Education Days schimba invatamantul superior din Romania!

AEGEE isi propune sa identifice principalele puncte slabe ale educatiei superioare si, mai mult decat atat, sa faciliteze implicarea studentilor in elaborarea unor solutii aplicabile. Astfel, opiniile si solutiile propuse de tine vor fi transmise sub forma unui memorandum adresat Uniunii Europene.

O lectie adevarata despre promovarea filmului romanesc la PRIME Maraton

PRIME Romania anunta desfasurarea, in noaptea dintre 6 si 7 noiembrie 2010, in casa de pe Strada Matasari nr. 17, a celei de-a doua editii PRIME Maraton. Pastrand formatul cu care si-a obisnuit participantii, workshop-ul nocturn va avea, de aceasta data, ca tema, promovarea filmului romanesc.

Schimba perspectiva in cariera cu programul de training Lets Get Ready!

Let's Get Ready! este un proiect ce completeaza pregatirea tinerilor profesionisti din Romania prin experiente de invatare relevante si interactive. Trainingurile din program au scopul de a dezvolta tuturor participantilor competentele necesare pentru a obtine performante personale si profesionale in domeniul in care doresc sa exceleze. Aceste traininguri se desfasoara pe parcursul unei zile si abordeaza subiecte...

Fa un prim pas spre o cariera in Programare sau Design

Nu-i asa ca deseori iti doresti ca educatia care ti se ofera sa fie mult mai orientata pe practica si sa iti poti constui o cariera pe baza ei ?

LEAP in your career! Campanie de recrutare pentru proiecte educationale

LEAP, Link Education and Practice, cauta colaboratori si voluntari pentru proiectele sale de educatie non-formala! Daca esti student si ai vrea sa vezi cum e sa realizezi proiecte de PR, sau visezi sa lucrezi in cercetare, esti asteptat la un interviu cu membrii echipei.  

Careers in Europe International Recruitment Events in Brussels

Careers in Europe organises recruitment events for internationally minded candidates. Top Woman|Top Careers event will present the personal and professional development of women in business. The Open Minds|Open Frontiers event provides a unique opportunity to candidates to meet the people that can build their international career.

Romanian International University Fair 2010

Daca te numeri printre cei care au nevoie de o alternativa la invatamantul superior pe care il ofera statul roman, vino sa vezi oferta internationala, la RIUF 2010. Romanian International University Fair va avea loc pe 30 si 31 Octombrie, in Bucuresti, la Sala Palatului, sau pe 2 noiembrie, in Cluj, la Casa de Cultura a Studentilor.

Cupa ASCIG la Go concurs cu premii pentru studenti

GO-neste spre noi teritorii! In perioada 25 octombrie – 7 noiembrie se desfasoara cea de-a parta editie a evenimentului Cupa ASCIG la GO.

Ultima saptamana de inscrieri la TEDxBucharest 2010: conferinta ideilor bune

Organizata sub licenta TED Global, conferinta TEDxBucharest va aduce pe 15 octombrie, la Crystall Palace Ballrooms, treisprezece vorbitori ce provin din tot atatea domenii si patru tari diferite, pentru a crea un spatiu al ideilor bune.

DevWorld 2010 - Eveniment dedicat programatorilor (26 octombrie)

Evenimentul Devworld 2010, organizat de IDG Romania in parteneriat cu comunitatile de programatori, va avea loc pe 26 octombrie la Hotel Ibis (Bucuresti) - Palatul Parlamentului.