Stiri cariera

Caut Angajator
Teach me - o intalnire de neuitat cu publicitatea

  Intre 7 si 20 martie, ADVICE Students invita studentii pasionati de advertising la Bucharest Hubb, la workshop-urile TeachMe, pentru o intalnire de neuitat cu publicitatea.  

PR si viata de noapte: BRAND YOUR NIGHTLIFE un mixaj inedit marca PRIME Romania

PRIME Romania anunta desfasurarea, in data de 15 februarie 2011, ora 17:00, in Kulturhaus, a conferintei si workshop-ului „Brand your Nightlife!”, un eveniment organizat de catre departamentul de Comunicare Externă al organizatiei.

Curs autorizat de Formator la Bucuresti si Cluj in luna februarie 2011

Cursul de formator organizat de Schultz Consulting este construit dupa o experienta de 15 ani de training in stiinte comportamentale aplicate prin metoda experientiala atat in Romania cat si in Europa. Cursul proiecteaza tehnici provenite din scoala americana de training combinate cu tehnici europene. Este un curs interactiv, unde orice trainer va avea oportunitatea sa reflecteze la noi metode si abordari in training....

Curs autorizat de Manager de Proiect

Certifica-ti cunostintele de Manager de Proiect urmand cursul autorizat organizat de Schultz Consulting. In timpul cursului, participantilor li se va da posibilitatea de a parcurge toate etapele unui proiect de la planificare pana la evaluarea proiectului.

Esti somer? Poti sa-ti cresti sansele de angajare participand la cursuri gratuite!

Actioneaza acum pentru tine, facand din statutul de somer un prilej de a-ti dezvolta competentele. Suntem alaturi de tine si iti facem o invitatie sa partici la cursuri gratuite!

Stiri recomandate de pe evz.ro

Ultimele stiri educationale si de business de pe evz.ro

Stiri recomandate de pe CAPITAL.ro

Ultimele stiri educationale si de business de pe CAPITAL.ro

The Essential Drucker

  Selectie din lucrarile de management ale lui Peter F. Drucker    

Unilever lanseaza competitia Unilever Game

Unilever lanseaza Unilever Game pe 17 Noiembrie 2010! Timp de 5 saptamani vei calatori prin lumea plina de aventuri a brandurilor Unilever.Iti vei dezvolta abilitatile de business rezolvand probleme reale cu care te-ai putea confrunta lucrand intr-unul din departamentele: marketing, vanzari, finante, resurse umane si logistica.

Case Study 2010: Competitia solutiilor ingenioase

Dovedeste-ti abilitatile de munca in echipa, ingeniozitatea sau spiritul analitic in fata reprezentantilor unor companii importante de pe piata economica romaneasca.