Stiri cariera

Caut Angajator
Cu AIESEC Bucuresti capitala devine un loc al diversitatii culturale

Pe data de 17 aprilie 2011, intre orele 12:00-17:00, in Palatul Mogosoaia, elevii proiectului GROW din cadrul AIESEC Bucuresti in colaborare cu Primaria Municipiului Bucuresti organizeaza Satul Global ( Global Village ), eveniment sub al carui nume stau nu mai putin de 21 de culturi din toate colturile lumii.

Global Cosmopolitans avantajele unei experiente internationale in dezvoltarea personala

INSEAD organizeaza miercuri, 20 aprilie 2011, un master class si o prezentare de programe de MBA si EMBA in cadrul evenimentului ce va avea loc la Hotel Hilton, la ora 18:45.    

Personal Development School. Blast off in cariera!

Vizand studentii de anul I si II, Personal Development School isi propune sa le ofere celor 25-30 de participanti informatii concrete si valoroase care sa reprezinte un fundament palpabil pentru viitoarea lor cariera si un imbold catre autocunoastere si autoperfectionare.

Destroy and Re-imagine ...si fii PROUD pentru a 5-a oara!

Renumitul „Proud to say I know!” si devenit „Proud to Advertise” imbraca haine noi invitandu-te sa devii pentru a „5-a oara PROUD” si sa ne arati pasiunea ta pentru „Rebranding” atat in domeniul marketingului cat si al vanzarilor.          

Akademics te provoaca. Un alt nivel! O alta perspectiva!
Stiri cariera

Un proiect pentru cei care fac proiecte! Akademics continua traditia si pregateste ceva inedit si in 2011.

Inregistrarea macro-urilor automate in Excel 2007

De cate ori nu ai fost nevoit sa repeti o operatiune la diferite intervale de timp sau chiar zilnic? Macro-urile te ajuta tocmai intr-o astfel de situatie.

Changemakers Pentru ca tu vezi schimbarea pe care ceilalti o asteapta

Asociatia Studentilor Economisti din Romania (ASER) iti propune sa participi intre 12 si 18 aprilie la cea de-a treia editie Changemakers – singurul proiect de antreprenoriat social realizat de studenti, pentru studenti.

De la visul indraznet la cariera ta de exceptie
Stiri cariera

Cursul online gratuit "De la visul indraznet la cariera ta de exceptie" este un curs de 30 de zile despre crearea carierei dorite, dar care consta si intr-un mare salt in dezvoltarea ta personala.

Career After University - AIESEC Bucuresti alaturi de studentii din domeniul financiar

AIESEC Bucuresti organizeaza primavara aceasta Career After University, un proiect care vizeaza un public tinta specializat pe domeniul financiar si care a luat nastere pentru a raspunde necesitatilor studentilor din anii terminali de a corela conceptele invatate in facultate cu realitatea pietei.

Stagiu de practica in jurnalism organizat de LEAP

Organizatia Link Education And Practice organizeaza un open-call pentru 5 studenti interesati de jurnalism care vor avea ocazia sa scrie reportaje si editoriale in cadrul unei platforme de educatie nonformala. Cei cinci studenti vor lucra alaturi de Oana Dan, jurnalist la Evenimentul Zilei.