Perspective de cariera in domeniul comunicarii in Romania

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) aduce oportunitatile de cariera mai aproape de tinerii romani de pretutindeni. Oricine este interesat de o cariera in domeniul comunicarii are sansa de a aplica la Go4Media, eveniment LSRS ce va avea loc marti, 21 iunie la Bucharest Hubb.

Bucuresti, 3 iunie. In contextul in care tot mai multi tineri romani aleg sa isi dezvolte cariere peste hotare, Liga Studentilor Romani din Strainatate isi propune sa evidentieze existenta oportunitatilor profesionale acasa. Astfel marti, 21 iunie, la Bucharest Hubb va avea loc evenimentul Go4Media, cu scopul de a evidentia perspectivele de cariera existente in Romania in domeniul consultantei sau managementului strategic.

Oportunitati de cariera in domeniul comunicarii. Go4Media reprezinta o competitie ce se adreseaza studentilor si absolventilor romani de pretutindeni ce au rezultate deosebite pe plan academic si extra-curricular si care doresc sa isi construiasca o cariera de succes in domeniul comunicarii.

Go4Media! In cadrul evenimentului participantii vor avea ocazia sa interactioneze in mod direct cu reprezentanti ai companiilor de top din domeniu, sa rezolve alaturi de profesionisti un studiu de caz si respectiv sa castige stagii de practica pe durata verii la una dintre companiile prezente in program.

Participa la eveniment! Participarea la eveniment este gratuita iar procesul de selectie este unul competitiv, aplicatiile fiind analizate de un juriu format din profesionisti in domeniul comunicarii. Pentru a participa la eveniment, doritorii trebuie sa trimita un CV si o scrisoare de motivatie la adresa go4media@lsrs.ro pana la data de 10 iunie. Finalistii vor fi anuntati pe site-ul evenimentului http://go4media.lsrs.ro in data de 15 iunie.

Go4Media este un eveniment organizat cu sprijinul sponsorilor Intact Media Group si Omniasig Vienna Insurance Group si al partenerilor logistici Bucharest Hubb, reteaua magazinelor Diverta, Jidvei, Caffe Tabiet si Cofetaria Ana Decebal. Partenerii media ai evenimentului sunt: Antena 1, Antena 2, Antena 3, Romania Libera, The Investor, Jurnalul National, Saptamana Financiara, Fin.ro, Ambition!, Business Woman, 7Seri, Zile si Nopti, Radio Zu, Radio Romania International, Cariere Online, Arena Biz, Business Edu, Hipo.ro, Studentie.ro, Glare Magazine, Stud Life, Eustud, Lumebuna.ro, Metropotam, StiriONG, studentul.info, businesslive.ro, escoala.ro, Romania in Contact, onlinestudent.ro, amelie.ro, academiclink si centrul de presa.ro.

Sustinem si ne sustin: EDMUNDO, Educativa,Edu-Tim, Best, Senatul Studentesc, Advice, ELSA, ASER, Business Club, Young Professionals Club, ASUB, ASB si ASLS.


Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) este prima si singura organizatie care asigura un cadru de organizare reprezentativ al studentilor si absolventilor romani din strainatate, promovand o puternica solidaritate intre membrii sai, ca reprezentanti de valoare ai Romaniei, precum si o atitudine pozitiva fata de perspectivele intoarcerii lor in tara dupa terminarea studiilor. Scopul principal al LSRS este de a apara si promova drepturile si interesele academice, profesionale, sociale si culturale ale membrilor sai, precum si de a facilita contributia lor la dezvoltarea Romaniei.

Persoane de contact:

Irina Nicoleta Scarlat
Vicepresedinte Comunicare si Informare
Irina.Scarlat@lsrs.ro
0720034031
 
Giorgiana Ene
Coordonator Comunicare & PR
Giorgiana.ene@lsrs.ro
0721 118 899
 
Sorana Serban
Vicepresedinte Adjunct Comunicare si Informare
Sorana.Serban@lsrs.ro
0752038218
 

Va recomandam si:

Interview with Luciana Diaconu - Senior HR Manager London Stock Exchange

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI