Stiri cariera

Caut Angajator
Economics through a Macrofying Glass

„Fiecare epoca de aur are un sfarsit. Si cu cat este mai stralucitoare, cu atat sfarsitul ei va fi mai intens.” (Fareed Zakaria) Dupa restructurarea economica ce a avut loc prin intermediul institutiilor de la Bretton Woods, lumea se afla intr-o criza ce va schimba paradigma economica.  

Leadership fara cravata, la Poiana Brasov!

“Leaders keep their eyes on the horizon, not just on the bottom line”. Fii si tu inspirat vara aceasta de o experienta unica si inlocuieste trainingurile obisnuite cu un mix de leadership fara cravata. LEADERS Romania iti propune Leadership Academy 2!    

Seminar de comunicare interculturala, 31 iulie 2010

Catedra de Germanistica a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine a Universitatii Bucuresti, in colaborare cu Casa de Cultura Friedrich Schiller, organizeaza Seminarul de comunicare interculturala, eveniment ce se desfasoara in cadrul Proiectului European Leonardo da Vinci.    

Find Your Place la IASHINGTON 2010, cea mai mare conferinta a verii!

AIESEC isi propune sa atraga atentia lumii asupra potentialului cultural si educational al orasului Iasi, organizand conferinta internationala IASHINGTON 2010. Evenimentul va transforma orasul nostru timp de o saptamana, intr-o adevarata capitala multiculturala a lumii, oferind astfel locuitorilor sai o experienta unica, o ocazie de a deveni sensibili cultural si de a gandi global.      

Empowering Entrepreneurs by JCI Bucharest

Proiectul isi propune sa ajute la consolidarea si formarea unei clase de business de tip antreprenorial condusa de oameni tineri, puternici, creativi care reusesc sa-si gaseasca in orice mediu sau context resurse pentru a evolua si solutii la problemele ce apar pe parcurs.  

Upcoming Careers in Europe Events

Careers in Europe organises recruitment events for internationally minded candidates. Top Woman|Top Careers event will present the personal and professional development of women in business. The Open Minds|Open Frontiers event provides a unique opportunity to candidates to meet the people that can build their international career.

Ce este Strategia Euro 2020 şi ce planuri are Europa pentru tineri

Criza economica globala a impus aparitia unei strategii noi, adaptate momentului. Gasirea unui job stabil intr-un domeniu care sa aiba viitor este foarte dificila in perioada aceasta. Prin urmare, pe 17 Iunie Comisia Europeana a adoptat Strategia Euro 2020, proiect ce priveste cresterea economica si a locurilor de munca in Uniune in urmatorii 10 ani.    

Descopera-ti Drumul. Workshop-ul de alegere a carierei pentru tineri (12 iunie)

Alegerea eficienta a carierei este ingredientul esential pentru a avea o cariera implinita si de succes. In schimb, a nu sti clar ce vrei si incotro sa te indrepti este calea garantata de a-ti sabota propria cariera. Participa la workshop-ul Social Arts. Descopera-ti drumul.

Mazars se implica in protejarea padurilor tropicale din Indonezia alaturi de Conservation International

Respectand strategiile cu privire la responsabilitatea sociala si protectia mediului inconjurator, grupul international de consultanta Mazars se implica in protejarea padurilor tropicale din Indonezia, in parteneriat cu organizatia non-guvernamentala Conservation International.  

Mediul de Afaceri - Editia a 4-a

  Societatea Studentilor Europenisti (SSE) Cluj-Napoca, in colaborare cu Junior Chamber International Romania, organizeaza proiectul Mediul de Afaceri, ce are ca scop incurajarea initiativei antreprenoriale a tinerilor studenti.