Stiri cariera

Caut Angajator
PRIME recruteaza!
Stiri cariera

Vino alaturi de noi pentru a vedea ce inseamna sa fii un adevarat profesionist in PR, sa legi noi prietenii si sa te distrezi cu oameni care iti impartasesc pasiunea.

Schimba lumea la Energy, Always a Challenge 3
Stiri cariera

"Energy, Always a Challenge” vizează teme de actualitate, din domeniul energetic: piața de energie electrica, energia regenerabila, generarea distribuita, sisteme pentru eficientizarea consumului, piețe si scheme de sprijin pentru promovarea surselor regenerabile de energie, protecția mediului înconjurător.

The world’s most prestigious Masters and PhD fair is coming to Bucharest!
Stiri cariera

The QS World Grad School Tour will be held in the Intercontinental Hotel - Bucharest on Monday 12 October from 17h00 to 20h00. Schools and universities like George Washington University, Instituto de Empresa, Pepperdine University, EMLYON, NYU Tisch School of the Arts, Manchester Business School, Vienna University of Economics and Business and others alike will be there to meet candidates.  

Ultima perioada de inscrieri pentru anul academic 2009-2011 la programul Exec MBA Sheffield
Stiri cariera

Universitatea Sheffield este situata in top 10 in UK si se plaseaza printre 1% cel mai bune universitati din lume. Programul Executive MBA Sheffield este predat cu succes in Marea Britanie de mai bine de 50 de ani si se adreseaza tinerilor profesionisti dornici sa isi dezvolte cunostinte aplicabile imediat la job-ul lor in una din cele patru specializari oferite: General Management, Marketing, Finance si Logistics.

Ne place stilul Business, dar stim sa ne si distram
Stiri cariera

Daca si tu vrei sa imbini utilul cu placutul, sa iti construiesti o cariera, sa cunosti specialisti din domeniul Business, sa realizezi proiecte studentesti, sa iti exprimi si sa pui in practica ideile, te asteptam in echipa Business Organization for Students(B.O.S)

VIP Romania isi asteapta noii membri
Stiri cariera

In perioada 1-21 octombrie organizatia studenteasca VIP Romania (Voluntari pentru Idei si Proiecte) desfasoara o campanie de promovare adresata tuturor studentilor interesati de voluntariat. Cei care doresc sa devina membri VIP pot afla mai multe detalii vizitand site-ul www.vipromania.ro sau blogul www.vipromania.ro/blog.

Careers in Europe event in Budapest

Top employers from Europe are coming to Budapest to recruit you! The Careers in Europe Event in Budapest (November 24th) is a prestigious recruitment forum where multinational companies from all over Europe will conduct one-to-one interviews with carefully selected first-class candidates. On offer are many excellent graduate and entry-level jobs across the continent!

City College devine Facultatea Internationala a Universitatii Sheffield

Universitatea Sheffield anunta faptul ca City College a devenit oficial Facultatea Internationala a Universitatii Sheffield. Aceasta fuziune este unica in lumea academica de elita si astfel City College devine cea de–a sasea Facultate a Universitatii Sheffield si singura localizata in afara granitelor Marii Britanii.