Liga Studentilor Romani din Strainatate aduce oportunitatile de cariera mai aproape de tine

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) aduce oportunitatile de cariera mai aproape de tinerii romani de pretutindeni. Astfel, la inceput de vara, LSRS invita studentii romani sa aplice la Business Consulting Case Study Event si Go4Media.

Bucuresti, 18 mai. La inceput de vara, Liga Studentilor Romani din Strainatate organizeaza doua evenimente pentru dezvoltarea carierei studentilor si absolventilor romani de pretutindeni. Astfel, tinerii interesati de o cariera in domeniul consultantei / management-ului strategic sau media/comunicare vor avea ocazia sa participe la evenimente in cadrul carora vor interactiona cu reprezentanti ai companiilor de top din domeniul vizat, vor lucra timp de o zi alaturi de experti consacrati in domeniu si vor avea sansa de a castiga stagii de practica pe durata verii la una dintre companiile prezente in program.

Go4Media. Marti 21 iunie la Bucharest Hubb va avea loc prima editie a Go4Media, proiect ce isi propune sa aduca fata in fata tinerii interesati sa isi dezvolte o cariera in domeniul media / comunicare cu reprezentanti ai companiilor de top din domeniu. Aplicatiile pentru eveniment sunt deschise in perioada 15 mai – 20 iunie, iar aplicantii trebuie sa trimita in aceasta perioada CV-ul si scrisoarea lor de motivatie la adresa go4media@lsrs.ro. Afla mai multe pe site-ul evenimentului http://go4media.lsrs.ro!

Business Consulting Case Study Event. Ajuns la cea de a doua editie, Business Consulting Case Study Event isi propune sa faciliteze accesul studentilor si absolventilor interesati de o cariera in consultanta / management strategic la piata muncii din Romania. Aplicatiile pentru eveniment sunt deschise in perioada 15 mai – 20 iunie, iar aplicantii trebuie sa trimita in aceasta perioada CV-ul si scrisoarea lor de motivatie la adresa bccse@lsrs.ro. Afla mai multe pe site-ul evenimentului http://bccse.lsrs.ro!

Dezvoltare profesionala in Romania. Atat Go4Media, cat si Business Consulting Case Study Event, sunt proiecte ale Ligii Studentilor Romani din Strainatate ce reprezinta un pas in lupta impotriva fenomenului de „brain drain” facilitand integrarea studentilor si absolventilor romani pe piata muncii din Romania. Astfel, LSRS demonstreaza inca o data ca exista posibilitatea dezvoltarii unei cariere de succes si in Romania si evidentiaza oportunitatile existente pe piata.


Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) este prima si singura organizatie care asigura un cadru de organizare reprezentativ al studentilor si absolventilor romani din strainatate, promovand o puternica solidaritate intre membrii sai, ca reprezentanti de valoare ai Romaniei, precum si o atitudine pozitiva fata de perspectivele intoarcerii lor in tara dupa terminarea studiilor. Scopul principal al LSRS este de a apara si promova drepturile si interesele academice, profesionale, sociale si culturale ale membrilor sai, precum si de a facilita contributia lor la dezvoltarea Romaniei.

Persoane de contact:

Irina Nicoleta Scarlat
Vicepresedinte Comunicare si Informare
Irina.Scarlat@lsrs.ro
0720034031
 
Giorgiana Ene
Coordonator Comunicare & PR
Giorgiana.ene@lsrs.ro
0721 118 899
 
Sorana Serban
Vicepresedinte Adjunct Comunicare si Informare
Sorana.Serban@lsrs.ro
0752038218
 

Va recomandam si:

Interview with Luciana Diaconu - Senior HR Manager London Stock Exchange

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI