Stiri cariera

Caut Angajator
Leadership Talks- un proiect dedicat liderului din tine

AIESEC Bucuresti- parte a celei mai mari organizatii globale condusa de studenti- anunta deschiderea oficiala a proiectului Leadership Talks. In perioada 1-4 noiembrie, studentii sunt invitati sa participe la evenimentul care ii va pune fata in fata cu adevaratii lideri ai momentului, dandu-le ocazia sa descopere povestile lor de succes.    

LEADERS Education Tu cat de sus vrei sa ajungi?

Bucuresti, 25 Octombrie 2011 – Pentru studentii si masteranzii cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani care indraznesc sa-si depaseasca limitele, Fundatia LEADERS demareaza programul LEADERS Education, desfasurat pentru studentii principalelor centre universitare din Bucuresti. Inscrierile se fac pana in data de 4 Noiembrie, online pe site-ul www.leadershipeducation.ro. Participarea este gratuita, realizandu-se...

Toamna nonformala incepe la ZENF!

In perioada 18 – 21 octombrie,incepe cea de-a doua editie a Zilelor Educatiei Nonformale la Bucuresti! Vino sa descoperim impreuna cum vede Google dezvoltarea educatiei digitale si cum imbini eficient teoria si practica in viziunea lui Marian Stas. Mihaela Feodorof ne povesteste cum sa ne alegem angajatorii, iar prietenii de la World Wildlife Fund ne invata despre dezvoltarea durabila, in timp ce Coca-Cola...

Targul Organizatiilor Studentesti: targul oportunitatilor pentru studenti

Activitatea intr-o organizatie studenteasca iti da ocazia de a te dezvolta personal si profesional, pregatindu-te pentru cariera la care visezi. 17 organizatii studentesti din Bucuresti te asteapta sa le cunosti proiectele si oportunitatile de voluntariat, vineri 14 octombrie, la Targul Organizatiilor Studentesti.        

PRIME Romania participa la Targul Organizatiilor Studentesti

PRIME Romania isi da intalnire cu studentii pasionati de relatii publice si comunicare la Targul Organizatiilor Studentesti    

Limbajul nonverbal si cele mai bune practici in business

Twelve Corporate va invita la conferinta „Limbajul nonverbal si cele mai bune practici in business” in data de 11 noiembrie 2011 la Hotel Ramada Bucharest North.      

Ce facilitati ofera facultatile din strainatate studentilor

La RIUF, pe 22-23 octombrie la Sala Palatului, Bucuresti si pe 25 octombrie la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj poti afla mai multe despre ce iti ofera universitatile internationale ca activitati extrascolare.      

Adauga noi skill-uri CV-ului tau

In ziua de astazi, calculatorul a devenit un element esential in mediul de munca, indiferent de pozitia pe care lucrezi. In aceasta idee a fost creat centrul de training Line Education Center: pentru a-ti oferi cursurile necesare de a-ti pune la punct cat mai repede si eficient cunostintele de IT.

In toamna speciala a Anului European al Voluntariatului, portile ONG-urilor studentesti se deschid din nou

Odata cu inceperea noului an universitar, PRIME Romania, singura asociatie studenteasca de comunicare si relatii publice din tara, recruteaza noi voluntari din randurile studentilor. Ca in fiecare an, PRIME Romania asteapta un numar crescut de pasionati ai comunicarii dornici de a face parte dintr-o organizatie de profil.  

2011 PMI School

Intre 6 si 9 octombrie 2011 are loc la Vila Craiasa, Moeciu de Sus, Bran prima Scoala (de Vara) organizata de PMI ROMANIA Chapter.