Stiri cariera

Caut Angajator
Repere practice pentru imbunatatirea performantei - eveniment ACCA in Bucuresti

Ne bucuram sa anuntam organizarea celui de-al 50-lea eveniment ACCA in Bucuresti, in acest an aniversar in care ACCA a implinit si cinci ani de la deschiderea biroului local in Romania.  

Dr. Harold Kerzner la PMday 2011

Asociatia profesionala Project Management Institute Romania Chapter, in parteneriat cu Microsoft, organizeaza Conferinta internationala PMday in data de 27 Mai 2011, la Hotel Pullman Bucharest World Trade Center, (Piata Montreal, nr.10, Bucuresti).

Lansare „Carevasazica” #2

Carevasazica si pe final de primavara! Ziarul asociatiei studentesti Voluntari pentru Idei si Proiecte Romania se pregateste de lansarea celui de-al doilea numar al publicatiei gratuite pentru studenti, „Carevasazica”.

TrainingWeeks – Antreneaza-te pentru cariera ta!

Ne pregatim pentru LEADERSHIP si ANTREPRENORIAT! Sase zile, sase serii de antrenament, incepand de luni, 23 mai!    

Vino alaturi de noi pe 22 mai! Bucurestiul Fluiera Fault!

Spre sfarsitul lunii mai, AIESEC Bucuresti trage un semnal de alarma pentru al patrulea an consecutiv, in cadrul proiectului de responsabilitate sociala Bucurestiul Fluiera Fault.

PRIME Romania te trimite in QUEST-ul carierei tale

4 agentii, cursa contracronometru, advertising, competitie, PR – toate la prima editie a unui eveniment neconventional ce va „plimba” participantii prin tot Bucurestiul.  

CNSC si-a incheiat turul ghidat de profesionisti prin „Guerrilllicom”
Stiri cariera

Cea de-a opta editie a Congresului National al Studentilor la Comunicare organizat de PRIME Romania s-a incheiat sambata, 7 mai 2011 dupa zile pline de informatii noi, exemple concrete, campanii indraznet si speakeri bine pregatiti.

Open space debate cu LEAP
Stiri cariera

Duminica asta, LEAP va provoaca la o discutie despre nonformal, voluntariat si angajabilitate. Vorbim despre povestile de voluntariat, lectiile invatate si cunostintele dobandite intr-un open space moderat de echipa LEAP. Impreuna, vom incerca sa ne dam seama cum ne ajuta voluntariatul in viitoarea cariera, ce luam cu noi mai departe, ca tineri profesionisti.

A treia editie PR&Ad Fair (12-13 mai 2011)

Timp de doua zile, Muzeul National De Istorie a Romaniei se transforma in spatiul cu cele mai multe oportunitati laolalta pentru cei dornici sa se angajeze in domeniul publicitatii, al comunicarii sau al PR-ului.    

IT is Business – Cloud Computing

Pentru al treilea an consecutiv, proiectul IT is Business continua, abordand de data aceasta un subiect pe cat de interesant, pe atat de putin cunoscut printre studenti: cloud computing-ul.