AIESEC Bucuresti sustine dezvoltarea tinerilor profesionisti

 

AIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari organizatii globale conduse de tineri, dedica ziua de 23 Martie networking-ului si comunitatilor profesionale, in cadrul evenimentului Business Congress, adresat tinerilor profesionisti si antreprenori.

Business Congress va crea un cadru social de dezvoltare unde participantii vor descoperi impactul pe care comunitatile profesionale il au asupra unei cariere sau afaceri si cum isi pot imbunatati abilitatile de a relationa

Programul se adreseaza atat angajatilor din companii care lucreaza cu mediul extern cat si antreprenorilor al caror interes vizeaza  dezvoltarea oportunitatilor de afaceri.

Moderat de Ovidiu Bujorean (alumnus Harvard si MIT, actual antreprenor si speaker specializat in Networking strategic),  proiectul este structurat in baza a 4 sesiuni de discutii, traininguri si workshopuri ce constituie cadrul de dezbatere asupra notorietatii networking-ului in domeniul afacerilor.

Desfasurat pe parcursul unei zile, Business Cogress va fi gazda unor traineri si speakeri precum Stefan Palarie, Lucian Despoiu, Vlad Craioveanu, Marius Decuseara Brandenburg, Sorin Kertesz.

Inscrierile pentru Business Congress se pot face pe site-ul www.businesscongress.aiesec.ro pana la data de 21 martie. Tariful este de 80 de Euro si se realizeaza prin transfer bancar sau ordin de plata.

Detalii si inscrieri pe www.businesscongress.aiesec.ro

Va recomandam si:

Wipro lanseaza in Romania Centrul de Excelenta in Automotive

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?