AEGEE-Bucuresti te trimite intr-un Summer University

AEGEE-Bucuresti are anul acesta o perioada de recrutari mai speciala. Studentii se pot inscrie pana pe 20 martie pe site-ul aegee-bucuresti.ro si pot avea ocazia de a aplica la un Summer University (SU).

Recrutarile urmeaza un proces foarte bine stabilit. Dealine-ul de aplicare este 20 martie si este urmat de un interviu de grup, 2 saptamani de mentorat si un Local Training Course. Dupa raspunsul final, noii membri isi pot alege destinatia de SU.

AEGEE-Europe este cea mai mare asociatie interdisciplinara studenteasca din Europa. Anual, pe perioada verii, AEGEE organizeaza zeci de astfel de evenimente in toate tarile Europei. Acestea imbina posibilitatile de a calatori, de a-ti face prieteni straini, de a cunoaste alte culturi europene si, totodata, de a te distra.

AEGEE-Bucuresti este cea mai activa antena din Romania, numarand peste 100 de membrii. De asemenea, si locala noastra organizeaza in iulie un SU pentru 30 de straini. Acesta vizeaza destinatiile Bucuresti si Delta Dunarii pe tema fotojurnalismului. Cine doreste sa faca parte din echipa de organizare trebuie sa-si arate interesul in formularul de aplicatie.

‘’Summer Universities are providing young people from all over Europe with a unique intercultural learning experience. Meeting people from different countries and experiencing with them two weeks full of action and inspiration - this has already changed many people's lives and was the stepping stone into other AEGEE projects likes training events and also conferences.’’ (Michael Makowiecki, Communications Director AEGEE-Europe)


 

Va recomandam si:

Wipro lanseaza in Romania Centrul de Excelenta in Automotive

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?