City College devine Facultatea Internationala a Universitatii Sheffield

Universitatea Sheffield anunta faptul ca City College a devenit oficial Facultatea Internationala a Universitatii Sheffield. Aceasta fuziune este unica in lumea academica de elita si astfel City College devine cea de–a sasea Facultate a Universitatii Sheffield si singura localizata in afara granitelor Marii Britanii.
City College este prezent si in Romania prin programul Exec.MBA Sheffield oferit la Bucuresti din anul 2006 avand in fiecate an 60 de cursanti middle si top manageri.
Anul acesta MBA-ul Sheffield are prima generatie de absolventi in Romania prilej pentru care se organizeaza saptamana aceasta un eveniment in care se celebreaza noul statut academic al City College cat si prima generatie de absolventi.

Pro Rector-ul Universitatii Sheffield , Profesor Paul White comenteaza:

“Integrarea City College ca facultate internationala a Universitatii Sheffield continua relatia stransa de cooperare profesionala bazata pe incredere pe care am dezvoltat-o de-a lungul multor ani si recunoaste astfel calitatea programelor oferite de City College. Sunt mari oportunitati de crestere in ceea ce priveste cooperarea academica dintre Uk, Grecia si regiunea balcanica . Impreuna Sheffield si City doresc sa dezvolte noi proiecte care sa furnizeze programe si cursuri de calitate predate la standardele uneia dintre cele mai bune universitati din lume. Noi la Sheffield ne dorim in continuare sa lucram strans cu colegii din City pentru a inbunatati implementarea proiectele comune.

Universitatea Sheffield este una dintre cele mai vechi si bine cotate universitati din UK si din lume mereu cotata in top 100 cele mai bune universitate la nivel mondial.Astazi cu aproximativ 24.000 studenti din 124 tari si un staff de 600 membri , Universitatea Sheffield este o alegere foarte buna pentru tinerii studenti.

City College , Facultatea Internationala a Universitatii Sheffield a fost fondata in 1989 in Salonic-Grecia. Pe parcursul a 20 de ani s-a consolidat una dintre cele mai puternice institutii educationale din S-E Europei. Unind UK cu balcanii , City College ofera studentilor oportunitatea unica de a studia pentru o diploma britanica de top a Universitatii Sheffield chiar in regiunea lor.City ofera o parte din programele universitare ( bachelor’s) si postuniversitare (master’s) a Sheffield cat si programul Executive MBA , un program inovativ special creat pentru managerii zilelor noastre care doresc sa-si inbunatateasca abilitatile si cunostiintele manageriale fara sa-si intrerupa cariera.

Programul EMBA Sheffield este predat cu succes in Marea Britanie de mai bine de 50 de ani. Ulterior a fost adus si in regiunea S-E europeana mai exact in Grecia(Salonic), Serbia(Belgrad) si Romania(Bucuresti) iar la anul se va extinde in doua noi tari Ucraina(Kiev) si Turcia(Istanbul) .
Programul se distinge prin prestigiul şi tradiţia academică a Universităţii Sheffield , corpul profesoral exclusiv internaţional , modul de livrare flexibil (un weekend pe lună), newtworking-ul cu colegii din peste 15 ţări prezente în program , cele 4 specializări în marketing, management, logistică şi finanţe, acreditările internaţionale şi dubla licenţiere (Diploma Exec.MBA Sheffield şi Diploma Chartered Management Institute).
Toate aceste lucruri fac din EMBA Sheffield o alegere foarte buna pentru noua generatie de manageri !


Pentru mai multe informatii puteti contacta Managing Directorul Universitatii in Romania: - Alina Vasile la telefon 021.3152723 sau email avasile@city.academic.gr .

Va recomandam si:

Wipro lanseaza in Romania Centrul de Excelenta in Automotive

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?