Global Management Challenge

Global Management Challenge consta intr-o simulare de Management Strategic, in care fiecare echipa conduce o companie virtuala, avand obiectivul final de a avea cel mai bun pret per actiune din grupa in care activeaza.

Simularea se desfasoara on-line.
Fiecare editie anuala incepe cu o repartizare aleatoare a echipelor in grupe, fiecare grupa avand maximum 8 echipe. Fiecare grupa reprezinta o piata concurenta, in care echipele actioneaza in concurenta directa, deciziile fiecareia influentandu-le pe celelalte.

Fiecare echipa:

- descarca de pe internet Manualul competitiei, Istoricul Companiei virtuale pe care o va conduce si Tabelul de Parametri
- stabileste o strategie pentru intreaga companie;
- lanseaza strategia aleasa, luand decizii functionale in diferite domenii de management (Marketing, Productie, Resurse Umane si Finante).
- incarca Tabelul de Decizii in simulator folosind internetul.

Apoi, simulatorul analizeaza si compara deciziile echipelor si genereaza un Raport de Management pentru fiecare echipa, care va ajuta la ajustarea si adaptarea permanenta a strategiei, in functie de evolutia pietei. Procesul decizional este repetat de 5 ori pe parcursul etapei competitionale, simuland cinci trimestre ale activitatii companiei.

Ce obtin participantii?

In primul rand se obtine o dezvoltare a abilitatilor manageriale pentru toti participantii, punandu-se accentul pe:

- abilitatea de a gandi strategic

- analizand diverse scenarii posibile
- luarea deciziilor
flexibilitatea intr-un mediu in permanenta schimbare
spiritul antreprenorial
viziunea globala asupra companiei

 

Agenda completa si programul competitiei pot fi accesate pe www.gmcromania.ro

 

Inscrierea se face gratuit pentru echipele formate din studenti in limita locurilor disponibile la adresa: http://www.gmcromania.ro/student_form.php

Va recomandam si:

Vodafone Group is looking for fresh graduates for Discover Programme

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?