Do IT safe by EESTEC

EESTEC Bucharest (Electrical Engineering STudents\' European assoCiation) are prilejul de a va anunta evenimentul IT alanului dedicat studentilor.

În toamna asta securitatea informatică nu mai este un subiect “strict secret”. Studenţii din Universitatea “Politehnica” din Bucureşti au ocazia timp de o saptamana sa ia parte la cursuri şi aplicaţii practice în acest domeniul de vârf al lumii IT. Pornind de la nevoia tot mai mare de specialişti IT în rândul angajatorilor, odată cu pătrunderea calculatorului pe fiecare nivel al economiei, workshopul „do IT safe – Smart Security”, se vrea o introducere şi un prim pas pregătitor pentru studenţi care sunt intrigaţi de acest domeniu.

Evenimentul va va reuni nume grele din industria de profil -Euroweb, CertSign(membru al grupului UTI), ING, Roel, BitDefender,Ixia, Microsoft - precum si studenti romani si straini. Cu aceasta ocazie, studentii vor putea lua contact direct cu specialistii din domeniu si vor putea participa la training-uri specializate, seminarii si prezentari de tehnologii avansate in combaterea atacurilor informatice.

Gândit de studenţi pentru studenţi, workshop-ul propune o nouă metodă de învăţare studenţilor plictisiţi de vechile cursuri inginereşti. Bazat pe principiul “learning by doing”, evenimentul va pune în contact direct studenţii cu specialiştii din firmele furnizoare de securitate. “ L-am gândit ca o serie de cursuri interactive; participanţii se vor implica dincolo de simpla luare de notiţe” – afirma Emil Călinescu, Project Coordinator “do IT safe – Smart Security” şi Senior Member EESTEC LC Bucharest.

Când şi Unde?

Evenimentul va avea loc în săptămâna 27 octombrie-31 noiembrie în corpul AN al UnIversităţii “Politehnica”din Bucureşti.

Ce trebuie să fac ca să particip?

Participarea la workshop este deschisă tuturor studenţilor, singura “condiţie” fiind interesul în domeniu.

Afla mai multe despre progamul evenimentului , înscrieri, firmele partenere şi organizatori pe site-ul evenimentului doitsafe.eestec.ro

Va recomandam si:

Wipro lanseaza in Romania Centrul de Excelenta in Automotive

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?