Concursul Citizen Act

 

BRD-Groupe Societe Generale lanseaza in Romania cea de-a patra editie a Citizen Act, un business game pe teme de responsabilitate sociala organizat de grupul Société Générale, la care participa peste 80 de universitati din 35 de tari din Europa, Africa, bazinul Marii Mediterane, America de Nord si Asia.

Cui se adreseaza?

La Citizen Act se pot inscrie studentii aflati in ani terminali sau master de la orice universitate din Romania.

In ce consta inscrierea?

Pentru a participa la Citizen Act, studentii trebuie sa formeze echipe de cate 3 membri apartinand aceleiasi facultati. Impreuna, ei trebuie sa raspunda la intrebarea: „Cum arata, in viziunea voastra, banca de maine?
Pentru a se inscrie, studentii trebuie sa completeze un formular de participare, pana pe 6 decembrie, accesibil pe www.citizenact.com
Impreuna cu formularul, echipele trebuie sa trimita organizatorilor proiectul lor sub forma unei prezentari PowerPoint, de maximum 4 slide-uri. Proiectul trebuie sa exprime viziunea lor despre cum poate o banca sa contribuie la o lume mai responsabila, prin intermediul serviciilor sale, al politicii de responsabilitate sociala, al strategiei de resurse umane, etc. Aceasta prezentare constituie schita proiectului de CSR pe care il va realiza ulterior echipa.

In ce consta competitia?

60 dintre echipele inscrise in competitia internationala, selectate de catre un juriu, vor participa la lansarea oficiala a competitiei in data de 18 februarie 2010, la Paris (*). Studentii vor realiza, pe baza ideilor din prezentarea PowerPoint, un proiect online de tip "wikiblog". Ei vor fi ajutati de un "ambasador" care va avea rolul de tutore si care va fi un specialist din cadrul BRD. Pentru a incuraja dialogul cu cititorii wikiblogurilor, echipele trebuie sa-si promoveze proiectul in propria facultate.

(*) cheltuielile de deplasare ale echipelor din Romania vor fi suportate de BRD – Groupe Societe Generale

Care este miza?

6 echipe din toata lumea vor intra in finala si isi vor prezenta proiectele in fata unui juriu, in cadrul unui eveniment ce va avea loc la Paris, pe data de 15 aprilie 2010. Castigatorii vor beneficia de un premiu constand intr-o calatorie cu tema ecologica. Cele 3 echipe care vor urca pe podium pot opta pentru finantarea proiectelor prezentate in competitie.

Pentru mai multe detalii despre regulamentul si calendarul Citizen Act accesati www.citizenact.com.

 

 

 

 

Va recomandam si:

10 motive pentru care sa te alaturi echipei Catalyst Solutions

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?