Stiri cariera

Caut Angajator
Concurs de Studii de Caz in domeniul Integritarii in Afaceri in Europa Centrala si de Est

Camera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania) organizeaza un concurs de studii de caz impreuna cu AmCham Ungaria, Centrul pentru Integritate in Afaceri si Administratie si CEU Business School din Budapesta.    

Targul de joburi Angajatori de TOP vine la Timisoara

Cea de-a patra editie Angajatori de TOP Timisoara ofera vizitatorilor sansa sa interactioneze cu reprezentanti ai companiilor participante, sa aplice la pozitiile deschise In cadrul evenimentului si sa participe la workshop-urile sustinute de companiile participante.    

Cursuri despre Coreea de Sud, organizate de Universitatea din Bucuresti in parteneriat cu Central European University

Studentii Universitatii din Bucuresti interesati de limbi si culturi asiatice au acum posibilitatea de a participa la o serie de cursuri online, la nivel de licenta si masterat.  Cursurile care au ca obiect Coreea de Sud se vor desfasura la sediul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala din Cadrul Universitatii din Bucuresti.  

Creatorii jocului Candy Crush Saga vor angaja 50 de oameni in Bucuresti

King, compania care a creat cunoscutul joc Candy Crush, vrea sa isi mareasca echipa din Bucuresti, sperand sa ajunga de la 71 de angajati la 120 in primele lui ale anului 2014. Dintr-un comunicat de presa reiese ca gaming-ul nu mai iese un sector dedicat barbatilor, deoarece dintre cele 1400 de persoane care au aplicat in ultimele 3 luni, un sfert au fost femei.  

Un nou concurs de idei de la INSPIRED

In perioada 19 decembrie 2013 – 28 februarie 2014 te poti inscrie la concursul de idei organizat de INSPIRED. Este 1990. Romania este pe cale sa fie repornita. Alege una dintre cele 10 sectiuni ale concursului (fotografie, design de produs, design grafic, design vestimentar, design de accesorii vestimentare, design interior, arhitectură, ilustrație, dramaturgie și relații publice) si realizeaza...

Dezvoltatorul de soft britanic Misys va angaja 100 de programatori pana la finalul anului 2014

Misys, subsidiara locala a companiei britanice specializata in dezvoltarea de soft financiar – bancar are, in prezent aproape 400 de angajati in Romania. Compania are ca obiectiv majorarea efectivelor cu cel putin 25-30% in 2014.

Vodafone si Orange fac recrutari in Romania la inceput de 2014

Gigantii telecom Vodafone si Orange ofera noi locuri de munca la inceputul anului 2014. Pozitiile deschise sunt atat din sectorul de vanzari si financiar, cat si pozitii tehnice sau cu specific  de IT. Mare parte dintre aceste job-uri sunt deschise in Bucuresti, insa angajari se fac si in alte orase din Romania, precum Cluj-Napoca, Brasov sau Timisoara.

EA organizeaza hackatonul CODE WARS in Romania, SUA, Suedia si Canada

Code Wars este un hacktaton pe echipe, care are loc in studiourile EA din intreaba lume. Aceasta este o oportunitate pentru programatori de a-si demonstra talentul de programare, creand cele mai bune jocuri sau aplicatii pentru mobil, intr-o atmosfera competitiva.

Producatorul timisorean Rus Savitar angajeaza 200 de persoane in 2014

Ca urmare a cresterii de productie, producatorul timisorean de mobila, Rus Savitar, deschide 6 noi magazine si angajeaza 200 de persoane. Acesta numara in prezent aproximativ 960 de angajati, fiind unul dintre cei mai mari producatori de mobila de pe piata locala.  

Amplexor face angajari in Cluj-Napoca

Amplexor, furnizorul de solutii de management al continutului, a fost achizitionata de Euroscript. Cu toate acestea, compania planuieste extinderea in Romania, astfel ca in anul 2014 aceasta isi va mari echipa din Cluj-Napoca.