Programe de internship la Angajatori de TOP

Vrei sa aplici pentru un program de internship? Te asteptam la cel mai mare targ de joburi din aceasta toamna, Angajatori de TOP

Saptamana viitoare, pe 25-26 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti si pe 8-9 noiembrie in Iasi, la Hotel Traian, are loc targul de cariera Angajatori de TOP. 

Pentru cei aflati la inceput de cariera evenimentul din aceasta toamna poate reprezenta un moment important pentru evolutia lor profesionala, oferindu-le perspective de dezvoltare in cadrul celor mai importante companii din Romania.
Pe parcursul celor doua zile de eveniment, tinerii se pot informa cu privire la programele de internship si management trainee deschise de companiile participante. In urma unui studiu realizat de Catalyst Solutions in perioada februarie – martie 2013, a reiesit faptul 93% dintre companii deschid programe dedicate studentilor si masteranzilor cu scopul de a-i selecta pe cei mai buni candidati juniori pentru a-i forma si pastra in companie.

Cateva dintre companiile care recruteaza pentru programe de internship si trainee la Angajatori de TOP Bucuresti: BRD - Groupe Société Générale, Endava, Intel, P&G, ING Asigurari de Viata,  Humangest Group, Cegeka, HP, Groupama Asigurari, ProCredit Bank, IBM, L’Oréal Romania, G2 Travel, Microchip Technology, National Instruments, Genpact etc

O parte dintre programele de internship sunt deja postate pe www.hipo.ro. Pentru restul te invitam la eveniment.

Daca esti interesat sa aplici pentru un program de internship, iti recomandam sa te inscrii la urmatoarele workshopuri si conferinte din cadrul Angajatori de TOP Bucuresti:

• McDonald`s Romania - Dezvoltarea carierei la McDonald's
• BearingPoint - BearingPoint - Come work with us!
• REWE Romania - De ce programul Trainee la Rewe Romania?
• IBM - The Blue Internship Experience
• Microsoft - Talent Development Programs inside Microsoft
• Bitdefender - The legend, the tech and the talent
• Groupama Asigurari si IBM - IT&C Internship Conference

 

Uite ce spun si Angajatorii de TOP:

In cadrul Angajatori de Top vom continua programul nostru de internship Gateway. Este vorba despre un program pe care il derulam pe parcursul intregului an, pentru vorbitori de limbi straine (germana, franceza, italiana sau spaniola) aflati in ani terminali de studiu, masteranzi sau proaspat absolventi. Gateway isi propune ca in timpul a 5 sau 6 saptamani sa ofere cursuri de soft skills (ex. comunicare, vorbit in public, etc), hard skills (ex. SAP) si training-uri de limbi straine, astfel incat cei care vor termina acest program sa fie pregatiti pentru a prelua un job in cadrul Genpact.

 Ingrid Bercea, Europe Recruitment Manager, Genpact

Continuam traditia inceputa anul trecut si lansam editia a doua a Programului de Internship Academica. Este un stagiu platit, adresat studentilor in an terminal si masteranzilor, care vor avea ocazia sa lucreze timp de 6 luni intr-un domeniu dinamic. In program sunt incluse 11 pozitii, in departamente precum Resurse Umane, Comunicare si Relatii Publice,  IT, Audit, Financiar, Daune si Tehnic Subscriere. La finalul celor 6 luni, stagiarii vor avea posibilitatea sa fie angajati permanent in cadrul companiei. Decizia se va baza pe rezultatele obtinute in perioada de internship si nevoile de personal din acel moment[...].

Gabriel Chirvase, Director Resurse Umane, Groupama Asigurari

In cadrul editiei cu numarul 15 a Angajatori de TOP vom promova o noua sesiune a programului complet de training Young Bankers, pentru care primim aplicatii incepand cu aceasta toamna si care va incepe in februarie 2014. Aceasta este principala poarta de acces la un loc de munca in ProCredit Bank si noi credem ca va fi o oportunitate foarte buna sa ne cunoastem viitorii colegi.

Andreea Florescu, Sef Departament Resurse Umane, ProCredit Bank

BRD - Groupe Société Générale este partener al evenimentului Angajatori de Top inca din primele sale editii, participand an de an, datorita profesionalismului dovedit cu fiecare editie si a rezultatelor obtinute. Pentru noi, Angajatori de Top este o buna ocazie de a ne comunica programele de internship dedicate tinerilor la inceput de drum, ce vor sa cunoasca compania noastra si sa isi puna in practica abilitatile, dar si un mijloc de a intra in contact cu potentiali candidati si de a avea o interactiune constructiva[...].

Adela Jansen, Director Executiv de Resurse Umane, BRD - Groupe Société Générale

 

In ceea ce priveste profilul candidatului pentru pozitiile adresate studentilor, companiile apreciaza implicarea in  activitati extracurriculare, pasiunea pentru domeniul ales, orientarea spre invatare si motivatia, dar si abilitatile personale pe care le pot demonstra in cadrul procesului de selectie. La acestea se adauga cunoasterea a cel putin unei limbi straine.

Pentru cele doua zile ale evenimentului, le recomandam candidatiilor sa intre pe www.hipo.ro si sa se inscrie la workshop-uri de cariera si conferinte din Bucuresti si Iasi. Atat conferintele cat si workshop-urile vor fi structurate pe o tematica specifica si reprezinta o ocazie buna de a acumula cunostinte despre o industrie anume. In plus, astfel de conferinte sunt o oportunitate buna de a interactiona cu specialisti in domeniul lor de activitate.

 

Lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.hipo.ro 

Programul Angajatori de TOP Bucuresti este vineri, 25 octombrie si sambata, 26 octombrie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Sala Palatului din Bucuresti.

Programul Angajatori de TOP Iasi este vineri, 8 noiembrie si sambata, 9 noiembrie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Hotelul Traian din Iasi.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI