Startul unei noi editii AIESEC Academy School of Leadership

Începând cu data de 23 octombrie, AIESEC Bucureşti deschide porţile “AIESEC Academy School of Leadership”, proiect de educaţie non-formală, care le oferă studenţilor atât şansa de a îşi completa cunoştinţele teoretice acumulate în facultate, cât şi de a le exersa în cadrul unui internship oferit de companiile partenere proiectului.

AIESEC Academy School of Leadership este împărţit în trei etape, iar prima dintre acestea constă în 3 săptămâni ( 24 octombrie - 15 noiembrie) de training-uri teoretice şi workshop-uri susținute de specialiști din companii precum Nestle, INTACT Media Group, ACCA și Ortec. Studenții au posibilitatea de a opta pentru domeniul (resurse umane, marketing și comunicare, branding,finanțe, IT)  și compania la care vor să participe.

A doua etapă este reprezentată de evenimentul  "Leadership Talks" ( 1- 2 noiembrie ), conferinţă la care vor lua parte oameni de succes din top managementul unor companii din IT, finanţe, marketing, resurse umane. Scopul acesteia este prezentarea viziunii lor asupra leadership-ului, precum şi împărtăşirea experienţei acumulate pe parcursul anilor. Dragoş Bucurenci, Marius Ghenea, Duncan McGinley, Dochița Zenoveiov şi Amalia Sterescu sunt doar câţiva dintre speakerii de la Leadership Talks.

Finalitatea proiectului constă în selecţia celor care vor fi interni în companiile partenere, printr-un study case ( 7-15 noiembrie ).

Participanţii care nu au fost selectaţi, se pot înscrie pentru unul dintre programele de voluntariat sau de internship plătit, AIESEC Bucureşti oferind consultanţă în alegerea acestuia.

Deschiderea aplicaţiilor online va avea loc pe 1 octombrie pe site-ul  AIESEC București, iar pe 21 octombrie participanţii vor primi confirmarea participării la AIESEC Academy School of Leadership.

Partenerii principali ai proiectului sunt ACCA, Nestle și Ortec, iar cei media sunt Forbes, Radio Zu, Antena Play, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor Business Insider, Wall-Street, Business Magazine, Business Woman și Finanțiștii. Evenimentul este recomandat de INTACT Media Group.

Despre AIESEC Bucureşti

AIESEC București este parte a celei mai mari organizații de tineri la nivel internațional, prezentă în peste 124 de țări și teritorii, cu o istorie de 65 de ani în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Organizaţia oferă tinerilor o experienţă de dezvoltare inedită bazată pe oportunităţi de leadership, posibilităţi de exchange, conferinţe anuale, platforme virtuale si activităţi de învăţare în cadrul unui mediu internaţional. Prezenţa AIESEC în România s-a făcut remarcată timp de 23 ani, inițial în București, iar în prezent în alte 13 orașe.

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI