300 de job-uri noi in vestul tarii la inceput de 2014

Producatorul german de componente auto Hella continua planul de dezvoltare inceput in iunie 2013 si planuieste ca pana in mai 2014 sa isi mareasca efectivele de personal cu 300 de oameni in fabricile din vestul tarii, recrutand pentru domenii precum IT, design si dezvoltare de produs, dar si financiar, achizitii si logistica. Hella Romania are puncte de lucru in Timisoara, Arad, Craiova, Lugoj si Ghiroda.

„Pentru anul fiscal curent, iunie 2013 - mai 2014, preconizam cresterea personalului cu aproximativ 300 de noi angajati. Vanzarile Hella Romania continua sa creasca pe baza extinderii activitatii de productie“

a declarat pentru ZF Transilvania Gelu Murariu, managing director al Hella România.

Compania urmareste in 2014 extinderea capacitatii de produse, atat pentru marii producatori de automobile din Europa, cat si pentru furnizorii de componente auto. Pentru a realiza acest proiect, Hella Romania a alocat un buget de investitii de 28,5 milioane Euro.

Hella s-a situat pentru prima data in topul celor mai valoroase companii din Romania, realizat de Ziarul Financiar, ocupand locul 79, cu o valoare de 154 milioane Euro.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania