Tenaris Silcotub investeste in dezvoltarea profesionala continua

Tenaris Silcotub Zalau, producatorul de tevi detinut de liderul mondial cu acelasi nume din domeniu, a demarat constructia unei universitati pe platforma companiei din Zalau, care necesita o investitie de 15 – 18 milioane de dolari.

Aceasta structura asigura pregatire de inalta calitate tuturor angajatilor, indiferent de localizarea geografica. Cursurile universitare sunt responsabile de integrarea strategica, alinierea și diseminarea cunoștințelor și a expertizei în întreaga companie, precum si de furnizarea de formare pentru angajatii Tenaris din intreaga lume, curriculum-ul tinand cont de cerintele specifice ale fiecarui post in parte.

„Vrem sa cream un mediu placut pentru angajatii nostri, unde acestia pot sa invete si sa continue sa se dezvolte pe plan profesional. Tenaris are universitati ca aceea care urmeaza sa fie construita in Romania in Italia, Mexic, Argentina si SUA. Sunt diferite, dar conceptul este acelasi peste tot“

Michele Della Briotta, presedinte Tenaris Silcotub Zalau

Compania este partener de lunga durata al Universitatii Politehnica din Bucuresti, conduce campanii de promovare a excelentei in inginerie si a dezvoltat programul Global Trainee (GT) in toate unitatile din lume, pentru formarea tinerelor talente.

Tenaris Silcotub Zalau ocupa locul 35 in topul celor mai valoroase 100 de companii din Romania, realizat de Ziarul Financiar, cu o valoare de 413 milioane de euro, fiind cea mai profitabila companie din sectorul siderurgic. Compania a investit peste 300 milioane de dolari, din 2005 pana in prezent, iar de curand a inaugurat o noua linie de productie a tevilor pentru industria de petrol si gaze cu conexiuni premium destinate companiilor petroliere din Europa, Africa de Nord, Orientul Mijlociu si regiunea caspica, creand, astfel, 66 de noi locuri de munca.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI