Endava cauta 40 de oameni pentru divizia din Cluj

Subsidiara locala a grupului britanic Endava, ofera peste 40 de pozitii de IT suport pentru divizia de servicii de management din Cluj-Napoca.

Compania este specializata in servicii IT de business pentru aplicatii financiare, telecomunicatii, media si tehnologie IT. Aceasta reprezinta unul dintre cei mai importanti jucatori internationali din telecom si media. In prezent, in cadrul centrului Endava din Cluj-Napoca lucreaza peste 100 de angajati.

Cele 40 de pozitii de suport IT sunt de Service Desk Analyst, IT Support Engineer, Senior Network Support Engineer, Senior IT Systems Administrator si Service Delivery Manager. Posturile se doresc a fi ocupate pana in luna iulie a urmatorului an.

Endava va pune la dispozitie 15 pozitii entry-level, iar persoanele selectate vor beneficia de un training intensiv in primele saptamani.

"Service Desk-ul, care asigura servicii de suport de nivelul 1, este privit ca o sursa de talente pentru echipa Managed Services si de multe ori pentru alte echipe din companie. Pozitiile de ingineri de suport nivelul 2, dar si cele de manager de proiect, service delivery manager sau team leader sunt ocupate prin pregatirea si promovarea celor care aplica intern si trec etapele de selectie", a declarat pentru ZF Andrei Pantelimon, Operations Manager in divizia de Managed Services a grupului Endava.

Endava reprezinta unul dintre cei mai activi angajatori din domeniul IT in Romania, numarand peste 950 de angajati in Cluj, Bucuresti si Iasi.

 

Vezi profilul companiei si job-urile disponibile pe HiPo.ro:

https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/vizualizareFirma/1007

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI