OUTGROW YOURSELF BOOTCAMP – pentru Dezvoltarea ta continua

Asociația Studenților la Psihologie și Științele Educației are plăcerea de a te invita în perioada 22-28 Septembrie 2013 să fii parte a unei noi experiențe de învățare și autodezvoltare în cadrul proiectului Outgrow Yourself Bootcamp. Este un proiect ce se afla la prima ediție și care își propune să devină unul dintre programele de tradiție în domeniul dezvoltării personale.

Acest proiect a luat naștere din dorinta de a oferi studentilor, care nu au legatura în mod direct cu domeniul psihologiei, dar, care abordează cu pasiune și curiozitate, evoluția si dezvoltarea lor personala si profesionala. Un program care să le creeze cadrul prin care ei își pot accesa și conștientiza resursele interne, precum și de a dobândi noi aptitudini/competențe pe care și le doresc.

Programul taberei conține exerciții și activități dispuse pe durata unei săptămâni, care urmăresc lărgirea orizontului zonei de comfort și dezvoltarea a noi comportamente sănătoase ce vor fi susținute prin activitățile ce le vor desfășura.

Suntem în cautarea a 15 oameni interesați de propria lor dezvoltare și deschiși către provocări, studenți sau masteranzi care să se aventureze timp de 7 zile într-o calatorie ce-și propune a fi primul pas spre o schimbare sustenabilă. Aceștia vor fi ghidați de trei formatori cu experiență, având specializâri din mai multe formări de psiho-terapie și nu numai, cum ar fi: psiho-terapie rogersiană, analiza tranzacțională, psiho-terapie cognitiv comportamentală sau coaching.


Locația de desfășurare a taberei noastre va fi într-o zonă rurala de munte, departe de forfota orasului, mai exact în localitatea Moeciu de Sus, Pensiunea Mălina


De ce să participi la acest program, când exista atâtea tabere de dezvoltare personală?
 

 - pentru ca noi te provocăm să iesi din zona de comfort si-ți creăm cadrul unde poți dobândi și exersa o abilitate pe care ți-o dorești si pe care o vei putea folosi spre a-ți valorifica potențialul;
- vei intâlni oameni noi, deschiși către provocari, ce au in comun cu tine interesul pentru propria lor dezvoltare și implicit  a celorlalți;

- vei putea practica și învăța alături de formatori cu o vastă experiență atât în domeniul dezvoltării personale cât și în arii conexe precum training, coaching s.a.

- surpriza bucuriei de a realiza punctele comune cu un grup de oameni pe care nu-i cunoști, cu care vei lega prietenii şi vei avea multe amintiri de povestit

Acceptă invitația noastra și vino alături de noi într-o experiență provocatoare de dezvoltare personală!

Taxă de participare: 400 Ron

Fa primul pas spre aventura si inscrie-te aici pana in 6 Septembrie.

Mai multe informații despre proiect poti gasi pe site și pe pagina noastră de Facebook unde te vom ține la curent cu ultimele noutăți din desfășurarea taberei noastre.

http://outgrow-yourself.aspse.ro

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI