Sanse egale pentru a fi lider – Aplica acum la bursele LEADERS School 12

Liderii de succes au in comun dorinta de a invata si a se perfectiona permanent, indiferent de conditia sociala de la care au pornit. Multi dintre liderii de astazi s-au zbatut pentru a avea acces la o dezvoltare personala si profesionala dincolo de cea din bancile scolii. LEADERS School, alaturi de partenerii Romtelecom, Ursus Breweries, BRD si Adobe iti ofera sansa de a beneficia de burse partiale sau integrale pentru unica scoala de vara care iti dezvolta in mod practic aptitudinile de autocunoastere, comunicare si munca in echipa.

Daca ai intre 18 si 25 de ani, studiezi in tara sau strainatate, nu ai posibilitati financiare proprii pentru a-ti acoperi taxa de participare, dar ai in schimb entuziasm, inclinarea spre a te implica in activitati extracurriculare si de a dezvolta/participa la proiecte comunitare, te asteptam sa aplici pana luni, 15 iulie. Inscrierile se fac online, pe burse.leadersschool.ro, iar bursierii vor fi selectati pe baza  aplicatiei si a interviului.

LEADERS School se va desfasura la Predeal, in perioada 28 iulie – 3 august, fiind un program de leadership personal care isi propune sa formeze liderii zilei de maine printr-o pregatire intensa de-a lungul a 6 zile, continuata cu sesiuni de mentorat individual pana la implinirea varstei de 25 de ani.

Preia stafeta si lasa-te inspirat de lideri de succes precum Peter Barta, CEO Fundatia Post Privatizare, Serban Toader, Senior Partner KPMG Romania, dr. Catalin Cirstoveanu, Sef Sectie Terapie Intensiva Spitalul Marie Curie, Cosmin Radu, fost capitan al Echipei Nationale de Polo a  Romaniei, Adela Jansen, Director Executiv Resurse Umane BRD Groupe Société Générale, Daniel Malutan, Director General CSI Romania, Corneliu Bodea, Vicepresedinte Adrem Invest, Mihai Ghyka, Consultant, Gabriel Stoicescu, Director General Butan Gas, Doina Cepalis, Director Te-Rox Prod.

Mai multe detalii despre program, speakeri, etapele procesului de selecție și profilul bursierului poți afla accesând link-ul de mai jos

http://www.leaders.ro/programe/leaders-school/burse/

Persoana contatc:

Laura Calugaritoiu

Director Program LEADERS School

Tel: 0723 250354

Mail: laura@leaders.ro

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI