Perspective juridice si non-juridice ale studentului la Drept

Asociatia Europeana a Studentilor in Drept, ELSA Iasi organizeaza Miercuri, 22 mai, ora 14:00, in amfiteatrul II.6, corpul A, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” evenimentul „Perspective juridice si non-juridice ale studentului la Drept”.

"Perspective juridice si non-juridice ale studentului la Drept" este un proiect al Departamentului "STEP" din cadrul ELSA Iasi, ce consta intr-o conferinta la care sunt invitati diversi profesionisti cu anumite functii in sistemul juridic romanesc. Acest tip de eveniment este unul cu traditie penntru ELSA Iasi fiind realizat de peste zece ani de zile, semestrial. Dupa prezentarea profesiilor precum cea de judecator, procuror, procuror la parchetele speciale, mediator, notar, avocat, profesia aleasa pentru aceasta editie este cea de executor judecatoresc.

Ce implica aceasta profesie? Care sunt provocarile dar si satisfactiile din timpul exercitarii ei? Cum se realizeaza accesul in aceasta profesie? Sunt doar cateva din intrebarile la care invitatii din cadrul acestui eveniment vor raspunde pe larg. Prezentarea aspectelor definitorii ale profesiei de executor judecatoresc vine in intampinarea studentilor la Drept si chiar si publicului larg, tinand cont de eventuala dorinta a acestora de a ocupa una dintre cele mai satisfacatoare pozitii din sistemul juridic sau de cea de a asimila cat mai multe informatii în legatura cu subiectul ales.

De asemenea, studentii isi pot clarifica in timp real eventualele nelamuriri ce pot aparea pe parcursul prezentarilor, fapt ce reprezinta un avantaj fata de alte modalitati de informare la care acestia ar putea apela.

Va asteptam miercuri, 22 mai, la ora 14 in Amfiteatrul II.6 alaturi de urmatorii invitati:

- Executor judecatoresc Airinei Constantin 

- Executor judecatoresc Birca Gabriel

- Executor judecatoresc Mereuta Lacrimioara

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI