LEADERS Education 10 - programul studentilor pasionati de leadership

LEADERS Education editia a 10-a este adresata studentilor care isi doresc sa cunoasca leadershipul prin experienta proprie, dar si prin puterea exemplului unor lideri care s-au remarcat la nivel national si international. Avand in urma 9 editii de succes, aproximativ 600 de participanti si peste 40 de invitati, programul continua dezvoltarea prin leadership a studentilor care va avea loc  anul acesta in perioada 15 mai-12 iunie in Universitatea de Medicina si Farmacie ,,Carola Davila” din Bucuresti.

Studenti cu varste cuprinse intre 18-25 de ani sunt asteptati sa treaca prin cele cinci sesiuni saptamanale, cate o zi pe saptamana si sa ia contact cu un alt fel de experienta educationala prin intermediul trainingurilor ce au ca teme: bazele leadershipului, comunicare, valori, echipa si managementul timpului. La finalul fiecarui training experienta proprie a participantilor va fi completata cu povestea despre performanta, motivatie si leadership din practica a invitatului.

,,In urma cu zece editii ne propuneam sa dezvoltam un program care sa cuprinda atat o experienta educationala bazata pe informatii corecte si utile pentru un student ce ia contact cu leadershipul pentru prima data, cat si o experienta obtinuta exact de la cel care a trait-o, de la un lider care poate oferi prin propriul exemplu motivatia de a pune in practica cele invatate. Acum, cu experienta celor 10 editii pot spune ca ne-am indeplinit obiectivul.”- declara Valentin Ionescu, Program Director LEADERS Education.

In cele cinci sesiuni saptamanale, tinerii vor beneficia de traininguri oferite de cea mai mare companie de training si consultanta din Romania- Ascendis, iar in partea a doua a sesiunilor se vor intalni cu invitati precum: Raed Arafat-Fondator SMURD, Gregory Reeders-CEO Pfizer Romania, Leon Danaila-neurochirurg si inventator, Mirela Iordan-HR Manager Pfizer Romania,  Dinu Antonescu –chirurg ortoped aflat printre primii 10 medici din Romania.

LEADERS Education  editia a 10-a are loc cu sprijinul partenerului principal Pfizer Romania.

Inscrierile pentru LEADERS Education au inceput si se fac online la urmatorul link: http://www.leaders.ro/programe/leaders-education/aplica/.

Participarea la program se face pe baza de selectie. Mai multe informatii despre LEADERS Education puteti gasi si online, pe www.leaderseducation.ro.

Fundația LEADERS isi propune sa fie cea mai puternica sursa de idei si oameni valorosi din Romania. Contribuim la transformarea moderna a Romaniei prin dezvoltarea unor lideri responsabili si a unei mentalitati orientate catre implicare si actiune. Printre cele mai importante initiative ale Fundatiei LEADERS se numara:

Leadership Autentic, LEADERS School, LEADERS Education si LEADERS Academy.

Contact:

Irina Roua-Mare

Responsabil PR LEADERS Education

Tel: 0727 378 619

E-mail: irina.roua-mare@leaders.ro

 

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI