3 echipe din Romania participa in finala Citizen Act

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In luna decembrie 2009 BRD - Groupe Société Générale invita studentii din Romania sa se inscrie la cea de-a patra editie a Citizen Act, o competitie pe teme de CSR bancar, marca Société Générale. Studentii s-au inscris cu proiecte care au exprimat viziunea lor despre cum poate o banca sa contribuie la o lume mai responsabila.

In aceasta editie a competitiei s-au inscris 181 de echipe reprezentand 24 de tari si 87 de universitati.
Romania a fost tara cu cele mai multe echipe inscrise in competitie : 33 de echipe reprezentand 10 universitati. In urma unei selectii nationale si internationale au ramas in competitie 55 de echipe din 21 de tari reprezentand 47 de universitati.

Romania va fi reprezentata mai departe de 3 echipe:

Echipa Colorama formata din Nona Beicu, Raluca Buzea si Ruxandra Oancea de la SNSPA, cu proiectul „We stand By Youth” – proiect care prezinta modul in care banca poate veni in sprijinul tinerilor, incurajand atreprenoriatul si facilitand crearea de start-up-uri;


Echipa Forward Act formata din Mihai Nicolae Vlad, Valina Elena Gurita, Razvan Gabriel Panturu de la ASE, cu proiectul de educatie „ SG Finance Club@ASE” – prin care se propune un program prin care BRD s-ar putea implica activ in viata viitorilor profesionisti in finante, prin transfer de expertiza practica in special in meseriile legate de banca de investitii ;

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Echipa Low Pressure, formata din Alexandru Taban, Mihai Iorga, Sonia Balogh de la SNSPA, cu proiectul „Perpetuum Energy.Tomorow’s strategy”, proiect care propune realizarea unei platforme on line de informare si comunicare asupra proiectelor de energie regenerabila si implicarea bancii in finantarea acestei industrii.

Studentii romani vor avea acces la informatii privind strategia bancii in domeniul dezvoltarii durabile si vor colabora cu cei mai buni specialisti bancari din domeniile in care si-au construit proiectele. Ei vor avea mentori din cadrul BRD cu care vor colabora pe toata durata competitiei.

Va recomandam si:

De ce sa participi la un webinar

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI