BOS te invita in Business Expedition

Te provocam sa iti largesti orizonturile! Depaseste cliseul “unde te vezi peste 10 ani?” si incepe sa te gandesti la cum vrei sa fii intr-un an.

Cauta, invata, actioneaza! Imbina riscul si jocul in vederea reusitei facand primul pas spre cariera care ti se potriveste cel mai bine.

Tu alegi! Noi, BOS – Business Organization for Students, te ajutam! Iti oferim o experienta deschizatoare de drumuri, menita sa te puna fata in fata cu obstacolele contextului economic actual si sa te invete cum sa le depasesti.

Castiga o calatorie cu destinatia profesionalism invatand de la cei mai de succes oameni de afaceri din Romania: Nokia, Apple, Xerox, IBM, Orange, BCR, P&G, Roland Berger sau Daedalus Millward Brown.

In perioada 9-12 martie 2009 te asteptam la un workshop tinut de crema specialistilor in domeniile HR, Marketing si Comunicare, Financiar si IT.

Tematica abordata in cele patru zile de workshop are scopul de a le oferi participantilor raspunsul la intrebari legate de antreprenoriat si contextul economic in care evoluam, dar si referitoare la activitatea speakerilor din cadrul firmelor participante, sau la cerintele angajatorilor. Beneficiul principal al studentilor selectionati este posibilitatea de a-si cunoaste posibilii angajatori si chiar de a primi oferte de internshipuri sau joburi.

Selectia pentru workshop se realizeaza in urma unei aplicatii pe care o puteti descarca de pe www.bosromania.ro/be, urmatorul pas fiind un interviu individual.

Data limita pentru trimiterea aplicatiilor este: 4 martie 2009

Mai multe informatii gasiti pe site-ul: www.bosromania.ro.

Suntem o echipa, noi investim in viitorul tau, in timp ce tot ce trebuie sa faci tu este sa iei initiativa.

 

Pentru mai multe detalii despre BOS si proiectele noastre acceseaza www.bosromania.ro sau contacteaza-ne:
Pentru mediul corporate:
Ciprian-Daniel Vintila – ciprian.vintila@bosromania.ro (Vicepresedinte Vanzari)
Pentru studenti si mass-media:
Sabina Stefanica – sabina.stefanica@bosromania.ro (PR Manager)

Va recomandam si:

Vodafone Group is looking for fresh graduates for Discover Programme

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?