Invitatie la RIUF 2010

Salut!

Vino la RIUF, pe 30 si 31 Octombrie, in Bucuresti, la Sala Palatului, sau pe 2 noiembrie, in Cluj, la Casa de Cultura a Studentilor.
Nu veni oricum, pregateste-te pentru cativa ani de studiu, zeci de prieteni si o diploma internationala, toate cu costuri de 0 EURO.

Intra pe sectiunea workshop-uri de pe site-ul nostru, si inscrie-te la prezentari. Ai ocazia sa afli tot ce te intereseaza despre universitatile participante, oferte de burse, conditii de cazare in campusurile universitare, si multe altele.

Oricand te hotarasti sa aplici la o Universitate internationala, cei de la serviciul de consiliere EDMUNDO te vor ajuta sa iti alegi o universitate, si iti vor fi alaturi permanent pe parcursul procesului de aplicare. Cu siguranta vei gasi o universitate pe placul tau printre cele peste 50 de institutii internationale de invatamant superior din peste 15 tari.

Aplicand, ai sansa sa iti continui studiile intr-o tara precum Scotia, Olanda, Belgia, Danemarca, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Romania, Suedia Spania, Elvetia, Marea Britanie si Cipru.

Vrei sa ai sansa sa afli PE LOC daca esti admis la o universitate internationala?
Inscrie-te pe site la SPOT Admissions, si singurul lucru care sta intre tine si Universitatea la care poti fi student este un interviu de 15 minute. Mai mult, am prelungit pentru tine termenul pana la care te poti inscrie, pana joi, 28 octombrie la ora 24:00.
 
Pe baza experientelor din anii anteriori, iti oferim urmatoarele recomandari:
1. Gandeste-te la tarile in care ti-ar placea sa studiezi/traiesti/muncesti. Nu te opri din visat!
2. Gandeste-te la domeniile in care ti-ar placea sa urmezi un program de studii/specializare.
3. Exploreaza lista expozantilor prezenti la RIUF si vezi cine e prezent din fiecare tara. Atentie! Participantii difera de la o editie la alta (Bucuresti, Cluj).
4. Selecteaza cativa care te intereseaza foarte mult (3-5), cativa cu care ar fi bine sa vorbesti (5-10) si cativa cu care o sa vorbesti daca iti permite timpul (5-10).
5. Mergi pe site-urile lor (gasesti linkuri pe WWW.RIUF.RO ) si exploreaza ofertele academice.
6. Afla mai multe despre procedurile de admitere, taxele de scolarizare si sursele de finantare propuse de programele respective.
7. Mai treci odata prin pasul 3 si 4. S-a schimbat ceva?
8. Fa o lista cu intrebarile (generale/pentru fiecare program in parte) la care nu gasesti raspunsuri multumitoare pe site-uri.
9. Ordoneaza aceste intrebari in ordinea importantei pentru tine.
10. Exploreaza lista seminariilor si prezentarilor care vor avea loc la RIUF.
11. Alege-ti cateva dintre ele la care ai vrea sa participi si incearca sa fii printre primii care se inregistreaza (fiecare sala are un numar limitat de locuri) – vizitatorii inregistrati au acces cu prioritate. Daca totusi nu reusesti sa te inregistrezi in timp util, nu dispera. Vino la seminariile respective pentru ca s-ar putea sa fie cateva locuri disponibile (ale celor care s-au inscris, dar nu au putut sa ajunga).
14. Retine datele evenimentului: RIUF - 30 si 31 Octombrie 2010, la Sala Palatului Bucuresti, pe 2 noiembrie la Cluj – Casa de Cultura a Studentilor
15. Fa-ti un program al zilei (zilelor) de vizita: ia in calcul 5-15 minute per expozant cu care vrei sa stai de vorba, durata seminariilor la care vrei sa participi si inca 1-2 ore pe care o sa le petreci explorand oportunitatile pe care nu te astepti sa le gasesti la eveniment.
16. Dormi bine in serile de dinaintea vizitelor la RIUF, ca sa ai energie a doua zi.
17. Trezeste-te la timp si vino sa te bucuri de un eveniment organizat numai pentru tineri ambitiosi!

Va recomandam si:

Cele mai noi programe de internship, trainee si joburi entry-level din luna mai

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI