Think Strategy organizat de Advice Students

M-am hotarat sa devin om mare. Mi-am pus cravata si nu a mers. Ce zici de o scoala de business?

ADVICE Students crede in strategie. In perioada 6-16 aprilie, organizam scoala de business Think Strategy 4. Tu cum vrei sa ajungi om mare? Descarca formularul de inscriere de pe www.thinkstrategy.ro si trimite-l la tsy.advice@gmail.com pana pe 29 martie.

Pentru ca a ajuns la cea de-a patra editie, Think Strategy si-a propus sa abordeze anul acesta managementul si marketingul strategic sub forma unei scoli de strategie. Proiectul doreste sa evidentieze prin discutii, studii de caz si exercitii interactive, rolul fundamental al strategiei in drumul spre succes al unui brand, al unei companii sau al unei campanii. Cei 25 de participanti vor avea ocazia de a intra in contact cu oameni din top managementul marilor companii, cu nume marcante din industrie, cu traineri recunoscuti, cu strategic planners.

Saptamana 1
Ziua 1: Inside business strategy
Ziua 2: First steps - great businesses
Ziua 3: The marketing viewpoint
Ziua 4: Astonishing Advertising
Ziua 5: Zooming on local strategy

Saptamana 2
Ziua 1: Politics 360°
Ziua 2: Moving ONline
Ziua 3: Global strategy though hard times
Ziua 4: Playing is for the Strategists

 

ADVICE Students te indeamna sa gandesti revolutionar de 7 ani incoace. Vrem sa iti aducem lumea publicitatii mai aproape prin evenimente curajoase puse la cale de studenti voluntari, sa stimulam ideile tinute ascunse si sa le dam proportii grandioase. Detalii pe www.advicestudents.ro.

Va recomandam si:

Wipro lanseaza in Romania Centrul de Excelenta in Automotive

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?