Personal Development School

Personal Development School este un proiect de traditie marca Voluntari pentru Idei si Proiecte, ce se desfasoara in perioada 23 martie – 5 aprilie. Plecand de la nevoia studentilor de informatii concrete, utile in viitoarea cariera, proiectul le ofera celor 25 de participanti doua saptamani de workshopuri si seminarii interactive sustinute de speakeri profesionisti si specialisti in resurse umane. La finalul acestei perioade de pregatire, participantii vor fi acumulat abilitatile necesare pentru a putea trece cu succes de un interviu pentru primul job!

Adresandu-se studentilor din anii I si II de facultate, PDS 2009 isi propune sa le ofere acestora un impuls in dezvoltarea personala si o serie de tips and tricks pentru o cariera pe placul fiecaruia. Workshopurile pe teme ca Public Speaking, Time Management, Teamwork si Leadership nu sunt simple cursuri mutate din bancile facultatii intr-un alt cadru, ci discutii libere, dinamice, in care interventiile sunt incurajate. Printre cei care si-au confirmat deja prezenta se numara si Raed Arafat, Ionut Ciurea, Robert Blaga, Cristian Tudoran.

Aflat la cea de-a sasea editie, Personal Developmet School este o sansa de a beneficia gratuit de workshopuri profesioniste si un program „extracurricular” foarte simpatic. A-ti dezvolta valorile individuale într-o generatie în care fiecare persoana are aceleasi caracteristici este o adevarata provocare pentru tânarul secolului XXI. Notiunile teoretice acumulate de-a lungul anilor de studiu, cât si trasaturile personale ale fiecarui student sunt baza pe care cladim individualitati, imagini de sine puternice. PDS 2009 este proiectul in care credem in participantii nostri si incercam sa ii sprijinim cat de mult posibil!, spune Roxana Aras, Project Manager Personal Development School 2009.

Pentru mai multe detalii si inscriere, intra pe www.vipromania.ro/pds2009!
Aplica pana pe data de 18 martie!

Personal Development School este un proiect finantat de Youth in Action.

Va recomandam si:

Wipro lanseaza in Romania Centrul de Excelenta in Automotive

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?