Scoala de vara Plant Your Brand by ADVICE Students

Dupa ce s-au luptat cu balaurii crizei, voluntarii aventurosi de la ADVICE Students au pus la cale o scoala de vara de poveste. Printre nuferi si pelicani, printre prieteni si mentori, printre idei si idealuri, ADVICE Students lanseaza Plant Your Brand, o scoala de vara eco-publicitara care va avea loc odata ca niciodata în perioada 26 iulie – 2 august în Delta Dunarii.

Plant Your Brand a pornit ca o idee provocatoare de a creşte un viitor mai verde prin implicarea tinerilor pasionati de publicitate. Vrem sa aflam de la oameni pasionati de eco ce implicatii au actiunile noastre şi cum putem raspunde mai bine provocarilor. Pentru ca vrem sa revolutionam lumea, te provocam sa participi pentru ca împreuna sa coloram lumea în nuante de verde. Descarca formularul de înscriere de pe www.plantyourbrand.ro si trimite-l pana pe 5 iunie la inscriere@plantyourbrand.ro

Participa la scoala de vara Plant Your Brand si îi vei cunoaste pe: Dan Dumitrescu – Activist Civika.ro, Teia Catana – Presedinte Viitor Plus, Dragos Bucurenci – Presedinte MaiMultVerde, Mona Nicolici – CSR Communication Manager Petrom. Alaturi de ei, fiecare zi va fi o poveste de trecut în jurnal. Vara. Delta Dunarii. Ma asteptam sa gasesc oameni de hartie reciclata, dar sunt studenti la fel ca mine. Simpatici, ce pot sa zic. Facem multe lucruri. Astazi am vorbit despre dezvoltarea durabila si marketingul verde. Ei au cules papadii, iar eu m-am luptat cu doi tantari. Maine filmam.

Acest proiect este realizat cu sprijinul Programului Tineret în Actiune şi Petrom.


De mai bine de 7 ani, ADVICE Students coloreaza lumea publicitatii cu proiecte încrezatoare, concepute de studenti pentru studenti. Din pasiune pentru idei revolutionare, ADVICE Students comunica deshis perspectivele sale asupra lumii cu oameni pe masura. Detalii pe www.advicestudents.ro.

Va recomandam si:

Wipro lanseaza in Romania Centrul de Excelenta in Automotive

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?