Articole cariera

Caut Angajator
Cum sa investesti in cariera ta in perioada sarbatorilor de iarna

Daca iti cauti un job sau esti angajat, dar iti doresti o ascensiune profesionala, luna decembrie poate constitui o sursa de oportunitati pentru dezvoltarea carierei tale. Nu da curs prejudecatii conform careia in perioada sarbatorilor de iarna piata fortei de munca este inghetata. Gandind diferit de restul candidatilor, iti cresti sansele de a folosi aceasta perioada in mod eficient in avantajul carierei tale. In...

Cum sa investesti in cariera ta in perioada sarbatorilor de iarna

Daca esti student/masterand sau ai absolvit si iti cauti un loc de munca, luna decembrie poate constitui o sursa de oportunitati pentru dezvoltarea carierei tale. Nu da curs prejudecatii conform careia in perioada sarbatorilor de iarna piata fortei de munca este inghetata. Gandind diferit fata de restul candidatilor, iti cresti sansele de a folosi aceasta perioada in mod eficient in avantajul carierei tale. In acest...

Cum sa nu fii afectat de restructurare

Procesele de restructurare sunt percepute de multi angajati ca fiind independente de ei, in afara controlului lor. Aceasta conceptie este insa una gresita si conduce la o atitudine nefavorabila. Tot ceea ce tine de cariera ta depinde, intr-o masura sau alta, de tine si de nimeni altcineva, indiferent de contextul in care te afli. Invata cum sa actionezi pentru a nu fi restructurat si cum sa faci fata procesului de restructurare,...

Cum sa-ti gasesti job in alt domeniu decat facultatea urmata

Intrucat facultatea nu le ofera toate cunostintele si abilitatile necesare, absolventii cauta sa se specializeze sau sa-si gaseasca un job in alt domeniu decat cel al facultatii urmate. Din nefericire, acestia devin mai putin interesati de domeniul in care ajung sa lucreze si sunt interesati strict de gasirea unui loc de munca. Afla care sunt sansele de a avea o cariera in alt domeniu decat facultatea urmata.    

Cum sa te pregatesti pentru intalnirea de evaluare a performantei

Afla mai multe despre evaluare de performanta si profita de aceasta intalnire pentru a sublinia proiectele in care ai fost implicat si rezultatele acestora. Consolideaza-ti consolida pozitia in interiorul companiei din care faci parte.

Cum sa-ti faci planul de cariera pentru 2014

Un nou an, un nou plan de cariera. Asa incepe mereu promisiunea pe care ne-o facem. Anul acesta insa nu-ti planifica un alt plan de cariera. Construieste-ti traseul de care chiar o sa te tii. Evita sa devii unul dintre cei 75% dintre oamenii care isi abandoneaza planurile de cariera planificate pentru noul an.      

7 aplicatii care te vor ajuta sa devii mai eficient

Tehnologia a devenit o parte importanta din viata noastra, iar aplicatiile ne fac in fiecare zi sarcinile mai usoare. Asadar, cum iti poti transforma laptopul, smartphone-ul sau tableta intr-un asistent indispensabil? Instalandu-ti urmatoarele aplicatii..      

Companii din Timisoara cu planuri de angajare pentru candidatii cu experienta
Articole cariera

Afla care sunt companiile din Timisoara cu planuri mari de angajare pentru 2014 si care sunt companiile cele mai active pe cele mai mari site-uri de recrutare din Romania.

Companii din Timisoara cu programe de recrutare pentru studenti si absolventi
Articole cariera

Afla care sunt oportunitatile oferite de companiile de Timisoara pentru studenti si tineri absolventi.

Domeniile din Timisoara cu cea mai mare rata de angajabilitatea in 2014
Articole cariera

Afla care sunt principalele domenii in care poti gasi un job in Regiunea de Vest, cu precadere in Timisoara.