Articole cariera

Caut Angajator
Cum sa trimiti CV-ul direct in short-listul recruiterilor?
Articole cariera

Tradus cuvant cu cuvant din limba latina, curriculum vitae inseamna „cursul vietii”. Perspectiva traditionala sugereaza ca scopul sau este acela de a-i furniza potentialului angajator o imagine clara despre tine.  Scrierea unui CV implica multe decizii, de la alegerea fontului, formatului cronologic sau functional, pana la alegerea activitatilor care merita mentionate.

Completeaza-ti studentia cu experiente internationale!
Articole cariera

A avea expunere internationala presupune sa ai acces la o baza de resurse aproape inepuizabila. Pe langa avantajul experientei unice pe care o vei avea, prieteni si amintiri de neuitat, beneficiul major va veni cand vei aplica la un job, program de internship sau trainee. Majoritatea angajatorilor apreciaza tinerii care demonstreaza curaj si interes pentru dezvoltarea lor, iar in cazul unor astfel...

Ghid de bune practici cu privire la desfasurarea proiectului STEP – “Sustinem Tinerii in Evolutia lor Profesionala”

Afla mai multe detalii despre impactul programului de stagii de practica STEP – “Sustinem Tinerii in Evolutia lor Profesionala” desfasurat de catre Telekom Romania in parteneriat cu Catalyst Solutions, Catalyst Recruitment Solutions si AIESEC in perioada 30 Aprilie 2014 – 29 Octombrie 2015.

Cum isi aleg tinerii cu profil tehnic angajatorii

Conform statisticilor furnizate de respondentii cu aptitudini in domeniul tehnic, industria IT ramane in topul preferintelor acestora, indiferent ca facem referire la centrele de outsourcing care deservesc marile companii multinationale sau la companiile dezvoltatoare de software.