Articole cariera

Caut Angajator
Mentorul si Coach-ul, rolurile decisive in viata ta profesionala

Probabil nu iti plac foarte mult momentele cand iesi din zona de confort in activitatea profesionala. Ar trebui sa stii, in acest caz, ca asemenea situatii fac parte din cele decisive pentru dezvoltarea unui lider. Nu o spunem noi, ci peste 3.000 de manageri de top, asa cum arata un studiu realizat de o institutie de specialitate, Corporate Leadership Council.

Stagii de pregatire in cadrul institutiilor europene

Vrei sa iti gasesti un loc de munca in Uniunea Europeana? Acest articol va prezinta cateva resurse utile pentru obtinerea unor stagii de pregatire la institutiile europene si oportunitatile existente in momentul de fata. Ce presupune un internship? Cu ce te poate ajuta?

1001 intrebari si raspunsuri despre CV
Articole cariera

Intrebari si raspunsuri oferite de consultatii nostri specializati in cariera. Acum ai ocazia sa aflii raspunsul la toate intrebarile legate de CV, interviu, aplicarea la un anumit post si cariera in general.

Cum sa te pregatesti de o cariera de succes alaturi de P&G

P&G angajeaza oameni cu valori, inteligenta si leadership demonstrat. In P&G, toti angajatii sunt adevarati lideri, care stiu cum sa lucreze, folosind toate resursele posibile, pentru a atinge, impreuna cu intreaga echipa, obiectivul propus.

Tendinte pe piata muncii

Noile colectii care le vin cel mai bine angajatorilor, in prezent dar si ca perspective de viitor, se bazeaza pe instruirea viitorilor profesionisti si manageri, impreuna cu aparitia unor noi meserii pe firmamentul ofertei de joburi. Una din cele mai evidente tendinte care se remarca, din punct de vedere al initiativelor angajatorilor, este realizarea de programe speciale de training pentru tineri. Acestea se pot desfasura...

JOB-uri temporare in agentiile Uniunii Europene
Articole cariera

Candideaza acum pentru un post in institutiile Uniunii Europene! Euroconcurs te învata cum să îti faci un CV de succes şi cum sa te prezinţi la un interviu pentru o pozitie de functionar european. In Agentiile Uniunii Europene, posturile au, in general, o durata limitata. Datorita specializarii posturilor, uneori agentiile au propriul sistem de recrutare si selectie. Pentru anumite posturi temporare,...

Workshopurile - Corporate Dynamics International
Articole cariera

Workshop-urile Corporate Dynamics International la Angajatori de TOP Timisoara:  ,,Comunic sau nu comunic? Aceasta este intrebarea.     Vineri - 19 Octombrie de la ora 18.15-19.00    - Importanta comunicarii.    - Cum comunicam si cum interpretam.    - Tehnici de comunicare - verbale, paraverbale si corporale.     - Limbaj pozitiv ...

Cum ajungi sa faci munca pe care o iubesti
Articole cariera

  Pentru a face orice bine trebuie sa iti placa ce faci. Nu e doar o poveste. Am redus ideea la cateva cuvinte: “Fa ceea ce iti place”. Dar doar sa le spui oamenilor asta nu este suficient. Sa faci ceea ce iti place e un lucru destul de complicat.  

Fara experienta? Promoveaza-te bine!
Articole cariera

Esti chemat la interviu, pentru un job pe care ti-l doresti. CV-ul tau nu are mai mult de jumatate de pagina, experienta profesionala iti cam lipseste, dar, inevitabil, interviul este programat pentru ziua de maine, iar tu nu stii daca vei face fata. Singura solutie este sa treci de hopul cel mare printr-o abordare optima a situatiei.