Articole cariera

Caut Angajator
Cum sa te pregatesti pentru un proces de recrutare prin agentie

Daca esti in cautarea unui loc de munca si ai fost chemat la interviu de o agentie de recrutare, Hipo te ajuta in traseul tau profesional si iti arata cum sa te pregatesti pentru procesul de recrutare printr-o agentie.    

Ce cauta angajatorii la un tanar fara experienta

Nu iti poti gasi un job fara a avea experienta de munca, dar nimeni nu te angajeaza pentru ca nu ai deja experienta? Nu este cazul sa te descurajezi, intrucat exista numeroase situatii in care experienta nu conteaza atat de mult pentru angajator, ba dimpotriva, poate lucra in avantajul tau si al companiei pentru care aplici.    

Cele mai bine platite joburi din Romania

Nu te-ai decis asupra unei cariere sau te gandesti la posibilitatea schimbarii locului de munca? Atunci poti lua in calcul faptul ca cele mai bine platite joburi din Romania se regasesc in domeniile inginerie si productie, servicii bancare si financiare, contabilitate si asigurari, salariile putand depasi 100.000 de euro pe an.  

Ce alegi: freelancer, job part-time sau flexibil?

Nu iti permite timpul sa devii angajat full time sau ideea unei rutine zilnice nu simti ca ti se potriveste? Incearca sa obtii un job part-time/ cu program flexibil sau sa devii freelancer. Afla care sunt principalele avantaje si dezavantaje ale fiecareia dintre aceste forme de lucru.    

Cele mai importante lucruri pe care ar trebui sa le stii inainte sa devii freelancer

Este placut sa lucrezi cand vrei si la ce proiect vrei. In plus, se poate castiga foarte bine din asta. Potrivit unui studiu realizat de Rockable la nivel mondial, 44% dintre freelanceri au venituri mai mari decat aveau in postura de angajat al unei companii. Atunci ce te mai opreste sa devii freelancer?  

Top 5 domenii de viitor in care sa-ti construiesti o cariera

Viitorul nu este niciodata sigur, insa intodeauna vor exista tendinte vizibile pe piata fortei de munca. In cazul in care nu te-ai decis inca in ce directie sa pornesti in cariera, iata care sunt 5 domenii care inregistreaza o crestere continua si care iti pot asigura o cariera in urmatorii 10 ani.  

Sanse mici de angajare pentru facultatea absolvita? Iata ce joburi ti se potrivesc

Specialistii HR au identificat principalele facultati care, desi nu ofera sanse de angajare pe piata fortei de munca, scot multi absolventi in fiecare an. Aceste facultati sunt Litere, Filosofie, Sociologie, Jurnalism, sau Stiinte economice. Chiar daca piata fortei de munca nu ofera joburi mulate exact pe specializarea absolvita, exista insa o serie de oportunitati conexe pentru care poti aplica, competentele tale fiind...

Programe de internship & trainee din Ghidul Angajatorilor editia 2015-2016
Articole cariera

Programe de internship si trainee din Ghidul Angajatorilor editia 2015 – 2016, destinate studentilor si proaspat absolventilor. 

Peste 400 de pozitii in marketing, social media si PR te asteapta la Angajatori de TOP
Articole cariera

Pe 25 si 26  martie peste 100 dintre cele mai dorite companii se reunesc la Angajatori de TOP pentru a ocupa peste 100 de pozitii in domeniile de Marketing, Social Media si PR.