Articole cariera

Caut Angajator
Ghidul carierei tale in IT. Centrele de R&D din Romania

­Stiai ca anul trecut industria IT a fost declarata cea mai productiva industrie din Romania, generand venituri importante la nivel economic? Ce inseamna o cariera in IT si mai exact in R&D?

Revolutia tehnologica din industria automotive

De la masinile fara sofer pana la cele care se parcheaza singure, masinile inteligente ne vor usura viata. In viitor, ne vom numi calatori, nu soferi si vom fi conectati unii cu ceilalti.

20 de intrebari care te pot pune in dificultate la un interviu

In articolul 20 de intrebari care te pot pune in dificultate la un interviu, ti-am pregatit o lista de intrebari pe care cei mai multi angajatori le adreseaza la interviul de angajare. Vei afla ce raspunsuri asteapta angajatorii de la tine, dar mai ales ce urmaresc prin aceste intrebari.

Comunitatea developerilor. De la junior la profesionist

Seria evenimentelor „Dev” are ca scop generarea unui cont­inut de calitate in cadrul unor intalniri care sa incurajeze schimbul de know-how si interact­iunea dintre participan­ti si profesionisti.

Tehnologie + Finante = 1000 de optiuni pentru cariera ta

Zona de tehnologie care sustine industria serviciilor financiare, pe scurt FinTech, foloseste inovatiile tehnologice pentru a face serviciile financiare mai eficiente. Impactul evolutiilor tehnologice din industria financiara il resimtim in fiecare zi, prin felul in care ne platim facturile, facem cumparaturi sau alegem sa ne gestionam veniturile.

Devii cine iti doresti sa fii cu EY Express #GetFutureReady

Cu siguranta ai o viziune despre unde vrei sa ajungi, cine vrei sa devii. Poate nu vezi o imagine clara a viitorului tau, dar ai o voce care iti spune ca ai un potential care asteapta sa fie scos “din cutie”.

STERS Discover DB Schenker SSC

DB Schenker SSC challenges you to widen your career expectations and take part in an interactive SkillShop “Questions you should be asking your boss and why” that will guide you towards an international career!  We invite you to meet Mateen Memon, General Manager of DB Schenker SSC, who will help you face the challenges at work. Talking to your boss may be a hard decision. What if you had all the tools...

Obtine o bursa oferita de OMV Petrom

Obţine o bursă oferită de OMV Petrom pentru a studia în cadrul programului de Master în Ingineria Petrolului din Leoben, Austria. Universitatea Montan din Leoben oferă un program modern de master în Ingineria Petrolului, cu durata de 2 ani, în limba engleză, care combină teoria şi practica în proiecte interdisciplinare.