Articole cariera

Caut Angajator
Ghid de bune practici cu privire la desfasurarea proiectului STEP – “Sustinem Tinerii in Evolutia lor Profesionala”

Afla mai multe detalii despre impactul programului de stagii de practica STEP – “Sustinem Tinerii in Evolutia lor Profesionala” desfasurat de catre Telekom Romania in parteneriat cu Catalyst Solutions, Catalyst Recruitment Solutions si AIESEC in perioada 30 Aprilie 2014 – 29 Octombrie 2015.

Cum isi aleg tinerii cu profil tehnic angajatorii

Conform statisticilor furnizate de respondentii cu aptitudini in domeniul tehnic, industria IT ramane in topul preferintelor acestora, indiferent ca facem referire la centrele de outsourcing care deservesc marile companii multinationale sau la companiile dezvoltatoare de software.

Telecom incotro? Afla cum poate evolua cariera ta

Industria Telecomunica­iilor continua sa se extinda datorita inovat­iilor tehnologice precum Internet of Things, mobile payments, video streaming s­i cloud‑infrastructure services. Care sunt insa direct­iile in care se indreapta industria si care sunt oportunitat­ile de cariera la care pot­i aplica?

Ghidul carierei tale in IT. Centrele de R&D din Romania

­Stiai ca anul trecut industria IT a fost declarata cea mai productiva industrie din Romania, generand venituri importante la nivel economic? Ce inseamna o cariera in IT si mai exact in R&D?

Revolutia tehnologica din industria automotive

De la masinile fara sofer pana la cele care se parcheaza singure, masinile inteligente ne vor usura viata. In viitor, ne vom numi calatori, nu soferi si vom fi conectati unii cu ceilalti.

20 de intrebari care te pot pune in dificultate la un interviu

In articolul 20 de intrebari care te pot pune in dificultate la un interviu, ti-am pregatit o lista de intrebari pe care cei mai multi angajatori le adreseaza la interviul de angajare. Vei afla ce raspunsuri asteapta angajatorii de la tine, dar mai ales ce urmaresc prin aceste intrebari.

Comunitatea developerilor. De la junior la profesionist

Seria evenimentelor „Dev” are ca scop generarea unui cont­inut de calitate in cadrul unor intalniri care sa incurajeze schimbul de know-how si interact­iunea dintre participan­ti si profesionisti.