Articole cariera

Caut Angajator
Autoevaluarea competentelor intr-o limba straina

Una dintre competentele care vor fi cautate in continuare de angajatori este cea legata de cunoasterea limbilor straine. De multe ori insa, desi candidatul cunoaste o limba straina la nivelul cerut de angajator, el nu reuseste sa se autoevalueze corect. Pentru a evita aceasta situatie, HiPo.ro a realizat o corelare a diferitelor scari de evaluare existente pe piata astfel incat tu sa iti valorifici la maxim gradul...

Model de CV Tehnic

HiPo.ro iti ofera un model de CV tehnic in format Word care respecta recomandarile majoritatii recruiterilor si angajatorilor. Astfel, economistesti timpul de redactare si te asiguri ca rezultatul final este conform cerintelor specialistilor.  

Cum sa-ti completezi corect CV-ul pe HiPo.ro?

Pentru a parcurge mai usor formularul de completare a CV-ului pe HiPo.ro, in acest articol gasesti cateva indicatii utile, grupate pe rubrici: Experienta, Studii, Abilitati, Jobul cautat.          

Cum sa folosesti perioada sarbatorilor in avantajul carierei tale

Una dintre cele mai mari greseli pe care le poti face fata de cariera ta este sa o neglijezi in perioada sarbatorilor de iarna. Fie ca esti inca student/masterand sau ai absolvit si iti cauti un loc de munca, fie ca esti deja angajat si doresti o ascensiune profesionala, luna decembrie poate constitui o sursa de oportunitati.  

4 trucuri in Word 2007

    In acest articol si in videotutorialul care il insoteste ne-am propus sa prezentam 4 trucuri care pot usura lucrul cu Word 2007. Folosirea acestora poate aduce un castig important in timpul petrecut pentru a edita o lucrare in Word.            

Cum sa-ti construiesti o cariera internationala?

  Visul multor profesionisti din orice domeniu este sa lucreze in strainatate. Dar consolidarea unei cariere internationale presupune mai mult decat ai putea crede la prima vedere.    

7 domenii care continua angajarile in 2010

Cu toate ca situatia actuala de pe piata fortei de munca descurajeaza candidatii in incercarea de a gasi jobul ideal, exista si domenii care continua angajarile in 2010. Din acest articol afli despre principalii angajatorii care recruteaza pana la sfarsitul anului, domeniile care au pozitii neocupate, precum si competentele cerute de angajatori de la candidati.

5 facilitati de baza in PowerPoint

Asa cum probabil cei mai multi dintre voi deja stiti, PowerPoint-ul este un program care se foloseste pentru crearea de prezentari. Insa intotdeauna inainte de a construi prezentarea in sine ne vom lovi de probleme nu atat de spectaculoase, dar pentru a caror rezolvare se poate pierde timp important daca nu stapanim unele facilitati de baza pentru PowerPoint. Cinci dintre acestea sunt prezentate in continuarea acestui...

Patru trucuri in Windows 7 si XP

  Probabil ca cei mai multi dintre voi sunt deja familiarizati cu aceste doua versiuni de Windows. Continuare articolului, precum si videotutorialul care il insoteste, va prezinta insa cateva trucuri mai putin cunoscute, dar foarte usor de utilizat in Windows 7 si Windows XP.    

Cand e momentul sa faci o schimbare de cariera?

Esti una din numeroasele persoane care nu lucreaza in domeniul ideal pentru ea? Daca ai astfel de banuieli, este timpul sa explorezi acest subiect si sa analizezi indiciile care pot confirma sau infirma acest lucru.