Articole cariera

Caut Angajator
Coloreaza Romania cu ideile tale
Articole cariera

“Ideile sunt materia prima a progresului” B.C. Forbes Scoala de vara “Romania Sec. XXI” se desfasoara anul acesta in perioada 30 iunie -13 iulie, in Bucuresti. Tema acestei editii este “Rebranding Romania”. Proiectul se adreseaza studentilor si este organizat de VIP Romania (Voluntari pentru Idei si Proiecte).

10 lucruri la care sa te uiti inainte sa accepti un job!
Articole cariera

Cand primesti o oferta de angajare esti entuziasmat, o accepti si incepi sa lucrezi imediat. Totusi, ar fi de preferat sa evaluezi la rece toate aspectele care ar putea sa-ti provoace pe viitor neplaceri. Noi am gasit 10 elemente esentiale ce merita o analiza atenta.

Tinerii intre 24 si 27 de ani ocupa din ce in ce mai multe pozitii manageriale
Articole cariera

Tinerii intre 24 si 27 de ani ocupa din ce in ce mai multe pozitii manageriale. Am indentificat 3 tipologii de tineri frecvent intalnite in companiile din Romania: Cei curajosi, Cei care se conformeaza, tinerii “spectatori”. Tu din care categorie vei alege sa faci parte?

Evolutia profesionala, mai importantanta decat salariul
Articole cariera

Ne-am pus o intrebare pe care probabil si voi o aveti: Ce isi doresc tinerii de la cariera si de la angajator? Un studiu pe care l-am realizat in luna octombrie, in parteneriat cu firma Daedalus Consulting, cu privire la asteptarile tinerilor de la mediul profesional, releva preferintele acestora in randul companiilor in care ar dori sa isi construiasca o cariera, in comparatie cu anul trecut.

Capcana primului job - Full Time
Articole cariera

Diferenta care face diferenta dintre cei care prind trenul spre varf si cei care il pierd tine de atitudinile si comportamentele lor privind cariera. Indiferent de scuzele creative care pot fi folosite pentru a justifica plafonarea profesionala, responsabilitatea este una personala. In continuare, voi explora cele mai importante 3 tipuri de diferente intre cei care promoveaza si cei care nu.

Cum sa iti cauti un job?

Atunci cand esti in cautarea unui job e bine sa ai o abordare cat mai structurata pentru a obtine rezultatul dorit - angajarea. In acest articol vei gasi o lista a celor mai des folosite metode in cautarea unui loc de munca.  

7 Joburi pentru economisti
Articole cariera

Criteriile in functie de care am facut selectia joburilor sunt numarul ridicat de oferte in aceste domenii, dar si oportunitatile de dezvoltare pe care le ofera. Numarul mare de oferte este sustinut in mare parte de catre companii care au deschis inca de anul trecut centre de suport regionale pentru care fac recrutari continuu pe parcursul anului 2007.

10 lectii de Personal Branding

10 lectii de Personal Branding, de la Viorel Panaite, Partener - HumanInvest: 1. Alege cu inima si nu cu mintea ceea ce vrei sa faci: pentru un brand personal viu! 2. Defineste-ti aspiratiile si ambitiile personale: pentru un brand personal plin de energie! 3. Fa o prioritate strategica din dezvoltarea ta personala: pentru un brand personal tot mai matur! 4. Cauta...

Cum faci cariera in ...

Afla cum sa faci cariera in cele mai dorite domenii de activitate ale momentului.