Noutati @ Angajatori de TOP

Esti pasionat de inginerie? Vezi companiile care ofera joburi in cadrul Angajatori de TOP



Sute de oportunitati in Inginerie te asteapta la aceasta editie de Angajatori de TOP Timisoara! Zeci de companii de renume din Banat vor fi prezente la eveniment dornice sa-si gaseasca un candidat potrivit pentru fiecare pozitie deschisa din compania lor. Fii unul dintre cei ce isi vor continua calatoria spre una dintre cele mai bine platite industrii!

La Angajatori de TOP Timisoara incurajam interactiunea directa cu reprezentantii companiilor ce iti ofera posibilitatea sa gasesti oportunitatea potrivita mult mai usor, timpul pe care il investeai pentru a ajunge sa sustii un interviu, reducandu-se semnificativ. Discutiile cu acestia, atmosfera relaxata si frendly din targ, dorinta ta de dezvoltare si cunoastere te vor ajuta sa te faci remarcat de catre ei.

Mai mult decat atat, vei putea beneficia de un proces de recrutare compact prin intermediul Speed interviews daca vei stii sa iti evidentiezi abilitatile si sa-i convingi pe angajatori ca meriti un job. Profia de aceasta ocazie si viziteaza standurile companiilor de care esti interesat.

Indiferent de nivelul de experienta pe care il ai: junior, entry si middle level sau senior, acestea sunt companiile care activeaza in domeniul ingineriei si care abia asteapta sa-si intalneasca viitorii colegi: Visteon, Hella, Continental, Mahle, Kimball Electronics, Elektrobit Romania, Toluna, Flex, Nokia, Valeo, AKWEL, Rossini, TE Connectivity, Draxlmaier, ALTEN, Beespeed, Huf, SSI Schaefer, IT Vizion si multe altele!

Verifica lista de mai jos cu joburile in Inginerie si pregateste-ti itinerariul potrivit pentru calatoria in Orasul Joburilor:

 

Visteon


 


Vezi toate joburile
HELLA Romania
 
Continental
 





















Vezi toate joburile
 
MAHLE
 



















Vezi toate joburile

 


Kimball Electronics Romania



 







Vezi toate joburile

Elektrobit Automotive Romania


 




Vezi toate joburile

Toluna Romania
 


Vezi toate joburile

Flex
 


Vezi toate joburile

Nokia

 




Vezi toate joburile
VALEO LIGHTING INJECTION
 











Vezi toate joburile

 
AKWEL
 









Vezi toate joburile

 

Rossini Sleeve Technologies
 




Vezi toate joburile

TE Connectivity
 



Vezi toate joburile
DRAXLMAIER Group

 




Vezi toate joburile

Totodata, punem accent si pe dezvoltarea abilitatilor si cunostintelor pe care le detii si pe obtinerera unor noi, astfel ca nu ezita sa te inscrii SkillShop-urile dedicate carierei tale si la TechTalks - eveniment dedicat pasonatilor de IT.

Participarea te va ajuta sa te bucuri de o experienta completa in Orasul Joburilor.

Te asteptam cu mare drag la cea de a 14-a editie de Angajatori de TOP Timisoara. Ne vedem pe 15 – 16 martie la Centrul Regional de Afaceri Timisoara!

 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Timisoara

 

LinkedIn