Nokia

Nokia

Ce profile cautam:

  • Inginerie
  • IT Software

De ce sa lucrezi la noi?

Competitive salary based on your experience
· Performance, Christmas and Easter bonuses
· Interaction with international teams
· E-learning platforms such as NokiaEDU, Harvard ManageMentor, LinkedIn Learning etc. at your disposal for technical training and personal development
· Access to Nokia Garage innovation space where you can express your technical creativity and implement new projects with support from local community
· Various certifications
· Events and conferences on technical matters but also on well-being at work and other general-purpose subjects
· Flexible time and teleworking
· 24+ paid days-off · Sports, Wellness and Culture reimbursement
· Bookster
· Public Transport/Private Parking allowance or bike/electrical scooter reimbursement
· Meal tickets + extra food allowance
· Private health and life insurance
· Kindergarden/after-school reimbursement
· Relocation package for Timisoara non-residents
· One of the highest employee referral bonuses on the market so you can bring your friends too :)

About Nokia

We create the technology to connect the world. Only Nokia offers a comprehensive portfolio of network equipment, software, services and licensing opportunities across the globe. With our commitment to innovation, driven by the award-winning Nokia Bell Labs, we are a leader in the development and deployment of 5G networks.

Our communications service provider customers support more than 6.1 billion subscriptions with our radio networks, and our enterprise customers have deployed over 1,000 industrial networks worldwide. Adhering to the highest ethical standards, we transform how people live, work and communicate.Nokia
este un lider mondial, care inovează tehnologiile ce stau la baza lumii noastre interconectate. Alimentați de cercetarea și inovațiile asigurate de Nokia Bell Labs, colaborăm cu furnizori de servicii de telecomunicații, guverne, companii mari și consumatori, punând la dispoziție cel mai amplu portofoliu complet de produse, servicii și acordare de licențe din domeniu. De la infrastructura care face posibilă tehnologia 5G și Internet of Things, până la aplicații emergente în domeniile realității virtuale și eHealth, conturăm viitorul tehnologiei pentru a transforma experiența utilizatorilor.

Nokia Timisoara
In cei peste 25 de ani de prezenţă şi inovare în România, am fost o companie cheie în dezvoltarea telecomunicaţiilor pe plan local şi la nivel regional.
Noul Campus Nokia din Timişoara găzduieşte cel mai mare centru de cercetare şi dezvoltare din industria de telecomunicaţii din România și unul din cele mai mari centre de excelenţă pentru servicii de operare, proiectare, optimizare, implementare şi întreţinere a reţelelor de tehnologii multiple (IoT, 4G/5G, Cloud, Big Data, NFV-SDM, etc).


 
Nokia, furnizeazã infrastructura, software si servicii de bradband. Cele patru rețele ale noastre permit existenta unui nou tip de rețea, convergente de acces mobil și fix în broadband, circuite IP și rețele optice, cu software-ul și serviciile pentru a optimiza performanța rețelei. Un amestec din ce în ce mai divers de tehnologii, sunt perfect țesute împreună pentru a crea rețele eficiente, inteligente, și agile, și pentru a permite noi tipuri de servicii conectate, automatizate, securizate, și gestionate prin intermediul Cloud.
Ajutăm operatorii, întreprinderile și guvernele să răspundă cererii tot mai mari a lumii conectate și să-i capteze oportunitățile
 
 Valorile noastre
Valorile Nokia sunt concepute pentru a ghida deciziile noastre, modul nostru de lucru și responsabilitatea pe care o avem față de clienții noștri și alte părți interesate. Ne străduim să aducem la viață aceste valori în modul în care gândim, acționăm, ne comportăm și comunicăm în industria noastră.
  • Respect
  • Ne tratăm unii pe alții cu respect și muncim din greu pentru a-l câștiga de la alții.
  • Realizarea  
  • Lucrăm împreună pentru a obține rezultate superioare și pentru a câștiga pe piață.
  • Reînnoire
  • Investim pentru a ne dezvolta abilitățile și pentru a ne dezvolta afacerea.
  • Provocare
 
      


 
     
 
 

 

Nokia Timisoara Campus găzduiește cel mai mare centru de telecomunicații R&D din România și un Centru de Servicii și Competență care proiectează, optimizează, implementează, întreține rețele multi-furnizor/multi-tehnologie și soluții critice pentru misiune.

 

Locuri de munca Nokia

Companie Oras(e) Data

[..]

10.08.2020

Joburi Nokia

Companie Oras(e) Data
Participa la Angajatori de TOP Timisoara ONLINE: