Continental

Continental

Daca doresti sa lucrezi la noi aplica la acest anunt.
 

Ce profile cautam:
 

 • Ingineri cu experienta in zona de: ADAS TSR, QL TSR, 
 • Developeri cu background de: C++, DevOps, PSS - TSR, 
 • Contabilitate 
 • Controlul calitatii

De ce sa lucrezi la noi?
 

Pentru ca ai oportunitatea de a invata si de a te dezvolta, de a calatori in afara tarii si de a lucra in cele mai diverse posturi din cadrul companiei.

Ce oferim:

 

 • Posibilitatea de a lucra remote;
 • Programe part - time;
 • Program de lucru flexibil;
 • Concediu sabatic;
 • Beneficii precum: salarii competitive, tichete de masa si diferite prime, activitati sportive, stabilitate, asigurare de sanatate si viata, pachet de relocare, posibilitati de dezvoltare profesionala, mediu de lucru international, oportunitati de calatorie.

Despre noi:
 

Continental – peste 240.000 de angajati pasionati in 59 de tari care transforma zilnic pentru clienti si utilizatori, visul mobilitatii in realitate. Astfel, cream valoare in mod sustenabil.

La Continental, toate angajatele si toti angajatii impartasesc patru valori de baza. Acestea reprezinta radacinile culturii corporatiei noastre:

 • Incredere;
 • Mentalitate de invingator;
 • Libertatea de a actiona;
 • Solidaritate.
Suntem convinsi ca numai intr-un mediu caracterizat de aceste valori se pot crea servicii, solutii si contributii importante si deschizatoare de drumuri.


 

Continental dezvoltă tehnologii și servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabilă și interconectată a oamenilor şi a bunurilor acestora. Compania cu profil tehnologic fondată în 1871 oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și accesibile pentru autovehicule, mașini, trafic și transport. Continental a realizat în 2019 o cifră de afaceri de 44,5 miliarde de euro și are în prezent peste 240.000 de angajați în 59 de țări și piețe. 
 

Toate cele cinci divizii Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Inginerii noştri dezvoltă soluţii software, hardware şi de design mecanic pentru aplicaţii în interiorul maşinii, pentru siguranţă, motor şi transmisie, cât şi sisteme de navigaţie şi instrumente de bord pentru viitoarele maşini şi camioane. Continental avea 18.200 de angajaţi la finalul anului 2016 și își va mări echipa cu aproximativ 1.500 noi membri în acest an în România.

Dacă îţi doreşti un job provocator într-un mediu multinaţional, cu oportunităţi excelente de dezvoltare a carierei atât din punct de vedere tehnic cât şi managerial, cu tehnologie de ultimă oră, în cadul unei echipe tinere, motivate şi dinamice, îţi oferim salarii competitive şi un pachet important de beneficii. Pentru mai multe detalii vizitează site-ul nostru sau pagina de facebook.

 

Locaţii Continental în România
 

Continental Automotive Romania SRL

Str. Siemens nr. 1, 300704 Timişoara, Timiş

T. 004-0256-251-505

career-auto-tm@continental-corporation.com

operator@continental-corporation.com

 

Continental Automotive Romania SRL

Bd. Poitiers nr. 6, 700671 Iaşi, Iaşi

T. 004-0232-307-022

career-auto-iasi@continental-corporation.com

 

Continental Automotive Systems SRL

Str. Salzburg nr. 8, 550018 Sibiu, Sibiu

T. 004-0374-334-679

career-auto-sibiu@continental-corporation.com
 

Continental Automotive Products SRL

Str. Avram Imbroane nr. 9, 300129 Timişoara, Timiş

T. 004-0356-404-224

jobs_cap@conti.de
 

ContiTech Romania SRL

Str. Otto Rudolf nr. 4, 300522 Timişoara, Timiş

T. 004-0256-301-521

recruiting@fluid.contitech.ro

 

ContiTech Fluid Automotive Romania SRL

Str. Mihai Viteazu nr. 125, 445100 Carei, Satu Mare

T. 004-0261-806-149

recruiting.team@fluid.contitech.ro

 

ContiTech Thermopol Romania SRL

Zona Industrială Nădab nr. 7, 315101 Chişineu-Criş, Arad

T. 004-0257-307-900


Eşti student?  Îţi oferim următoarele programe:

 • Job-uri part-time şi full-time Dacă vrei mai mult, iar cursurile, seminariile şi laboratoarele îţi lasă ceva timp, acceptă provocarea de a-ţi lansa cariera cu noi. Îţi putem oferi program de lucru flexibil, cu normă redusă în timpul semestrului şi normă întreagă în vacanţe. Click aici pentru mai multe detalii. 
 • Practică de vară - Experimentează cu noi partea practică. Click aici pentru mai multe detalii.
 • Burse private - Ceea ce trebuie sa faci este sa ai rezultate bune la facultate şi să treci cu succes de procesul de selecţie. Click aici pentru mai multe detalii.
 • Proiecte de diplomă - Dacă eşti pasionat de industria auto, te putem ajuta furnizându-ţi subiecte interesante pentru lucrarea de diplomă. Click aici pentru mai multe detalii. 
 • Cursuri pe diverse domenii automotive susţinute de specialişti din cadrul companiei în universităţile partenere.
 • Vizite de companie şi workshopuri.

Continental Entry Training Program este un program de training intensiv, dedicat în special absolvenților de facultate și masteranzilor motivați să-și îmbunătățească nivelul de cunoștințe în domeniul dezvoltării software-ului pentru produse automotive, cât și de perspectiva de a lucra în cadrul companiei noastre. Vă propunem 2 specializări: programare a sistemelor încorporate şi programare orientată pe obiecte.

Principalele beneficii pe care le aduce acest program participanților sunt:

 • Îmbunătățirea cunoștințelor în domeniul dezvoltării software-ului;
 • Gamă variată de exerciții practice și proiecte;
 • Interacțiunea cu traineri experimentați din cadrul companiei noastre;
 • Remunerare pe toată perioada participării la programul de training;
 • Oportunitatea de a lucra în cadrul companiei noastre imediat după încheierea cu succes a programului de training.

Continental Entry Training Program are loc in locaţiile noastre din Timişoara şi Iaşi. Selecția se va face în baza unui test care va cuprinde noțiuni din C și microcontrolere sau C++, și întrebări de logică și de personalitate.
P
entru mai multe detalii vizitează site-ul nostru.De ce să alegi Continental?


 

 
  Oportunitate de a te dezvolta şi învăţa

Continental a crescut în Sibiu foarte rapid, ceea ce a ridicat multe provocări, pe care eu am ales să le înfrunt şi astfel să învăţ foarte multe lucruri. Cred că pentru a te dezvolta, este important să nu abandonezi atunci când apar greutăţi, perseverenţa fiind necesară pentru a putea evolua. Motivaţia mea principală o constituie faptul că ştiu că am contribuit la succesul companiei, prin asigurarea părţii de calitate în transferul unor linii de producţie aici şi ulterior prin proiecte de calitate complete.ION TOMA - Sibiu
Quality Team Leader
Mediu de lucru atractiv, bazat pe creativitate și inovație

Am ales să lucrez într-o companie în care să-mi construiesc o carieră sigură, care să-mi ofere accesul la tehnologiile de ultimă generație în domeniul automotive, care să-mi ofere ocazia să călătoresc în peste 80 de țări și un mediu tânăr. Continental pune accent pe crearea unui mediu propice dezvoltării,  creativității și inovației. OVIDIU BAZAREA - Sibiu 
 Test Engineer


 

Aici există toate condiţiile necesare pentru a avea rezultate extraordinare


Evoluţia mea a fost interesantă : am început ca şi lăcătuş mecanic, iar pe baza cunoştinţelor dobândite încă din liceu am reuşit să evoluez, având şi suportul necesar, ca şi traininguri, ca şi pregătiri ulterioare, ceea ce a dus şi la avansare până la poziţia de Lider al Activităţii de Mentenanţă. Motivaţia: munca în echipă, rezultatele obţinute. Consider că există toate condiţiile necesare pentru a avea rezultate extraordinare.


ZOLTAN BAKOS - Timişoara
Maintenance Activity Leader


O echipă de profesioniști, tânără şi veselă
 

Eu fac parte din echipa de Infrastructură a departamentului IT Center Europe şi împreună cu colegii mei asigurăm coordonare și suport pentru toate diviziile și locațiile Continental din întreaga lume.
Motivaţia: Sunt permanent susţinută de superiori şi colegi şi am oportunităţi de dezvoltare. Îmi place să fac parte dintr-o echipă tânără, veselă, o echipă de profesioniști.

 

SIMONA SEMLECAN - Timişoara
IT Support Engineer

                          

La Continental am ocazia să îmi contruiesc cariera de astăzi, lucrând la produsele de mâine
 

Departamentul ADAS se ocupă cu viitorul autovehiculelor. Dintre proiectele noastre ambiţionase se numără şi să facem maşina complet autonomă. Motivaţia: oferta Continental a fost ca o mână întinsă în timpul studenţiei, mi s-a potrivit ca o mănuşă, şi am hotărât să îmi fac cariera aici. La Continental am avut ocazia să îmi contruiesc cariera de astăzi, lucrând la produsele de mâine.

RAZVAN JURCA – Timişoara
Hardware Team Leader
 

Locuri de munca Continental

Companie Oras(e) Data
Depune-ti CV-ul la Continental – Angajatori de TOP Timisoara ONLINE

full-time 0 - 1 an experienta

[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Production Internship (3 shifts) - Tire Division

temporar 0 - 1 an experienta

Job description* To collect the data from the shopfloor and centralize;
* To manage the stock of compound by ensuring the proper scanning;
* To ensure the functionality of the scanning system and printers by verifing it and then informing the responsible person;
* Provide[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Algorithm developer - PSS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Senior Algorithm Developer for Innovation - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Advanced Driver Assistance Systems department develops intelligent sensors (Camera, Radar, Lidar, etc.) and systems which are able to perceive and understand the vehicle's environment with applications in assisted and autonomous driving. In this context, the main role of ADAS Advanced Enginee[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Senior DevOps Engineer for IT Applications - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Are you willing to work in a young and motivated team? Are you already an expert or would you like to develop your skills in the area of Operations Automation? Then Continental IT Center Europe is the place for you! With more than 100 specialists in IT Center Europe we are offering challenging pr[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
EMC Simulation Engineer - QL TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

<li>Electromagnetic Compatibility (EMC) and Signal Integrity Simulation support for Product Development Teams of local Automotive Business Units to guarantee Electromagnetic Compatibility conformance of product design and ensure successful Design and Product Validatio[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Functional Safety Manager - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Our components for Advanced Driver Assistance Systems provide drivers with active support by significantly enhancing comfort, identifying potentially hazardous situations in advance, and helping to avoid them. We are developing innovative products like Lane Departure Warning based on image proces[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Hardware Development Engineer for Airbag Control Units - PSS

full-time 0 - 1 an experienta

Hardware Development Engineer for Airbag Control Units - PSS - TSR

Description:

We have a great opportunity for experienced or unexperienced electrical engineers, to work on applications projects for a well known company. You will[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Senior SW Developer C++ OOP (Windows, Linux) - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for a passionate C++ SW Developer, with a good SW Architecture, Design and Development knowledge for Windows and Linux desktop applications.

<li>A good candidate needs to have a medium / strong background regarding OOP, Visual Studio 2015/2017 (C++), Boost and UML. Expe[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Senior Economist Accounts Payable - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Senior Economist Accounts Payable - GBS TSR

Description

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Internship Accounts Payable Accounting - GBS TSR

practica 0 - 1 an experienta

Internship Accounts Payable Accounting - GBS TSR

Description

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the Cont[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Economist Accounts Payable Support - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Economist Accounts Payable Support - GBS TSR

Description

Continental Automotive is establishing in Timisoara a Global Business Services center that will eventually perform accounting and purchasing activities for Contitech locations all over Europe. The cen[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Operational Procurement Internship - GBS TSR

practica 0 - 1 an experienta

Operational Procurement Internship - GBS TSR

Description

Continental Automotive is establishing in Timisoara a Global Business Services center that will eventually perform accounting and purchasing activities for Contitech locations all over Europe. The cen[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Operational Procurement Analyst - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Operational Procurement Analyst - GBS TSR

Description

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech D[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Economist Accounts Receivable - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Economist Accounts Receivable - GBS TSR

Description

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Div[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Economist Accounts Payable - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Economist Accounts Payable - GBS TSR

Description

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech Divisi[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Operational Procurement Analyst - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Operational Procurement Analyst - GBS TSR

Description

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European companies of the ContiTech D[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Economist Accounts Payable - GBS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Economist Accounts Payable - GBS TSR

Description

Continental established a Global Business Service Center in Timisoara. We provide tailor-made services with the focus on accounting and purchasing activities for the European compani[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
System Administrator /DevOps Engineer for Manufacturing - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

You are passionate about Linux environments and databases and you like to automate things? You enjoy partnering within a global team achieve challenging goals together? Pioneering the latest technologies to get the job done the best way is motivating you? Come join as System Administrator / DevOp[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
System Consultant Success Factors Employee Central - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Hi, We are Vitesco Technologies Engineering and our focus is a clean mobility and we have our engineers who are working on this.

But we, also, need you, now we want to develop a new Global HR Team who will give support to our worldwide colleagues.

Why should you join us?*[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Fast Bootloader Software Developer - CES TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services.

Responsibilities:

<li> understand project/client requirements;

<li> implement, integrate and validate software components;

&[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
IT Internship for BPA team - IT TSR

part-time 0 - 1 an experienta

As an internship in our department, you will have to:

<li>Work together with the internal colleagues on topics related to Corporate Firewall

<li>Analysis and implementation of Business Partner Connections in cooperation with the internal departments

<li>Leverag[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Machine Learning Researcher for Autonomous Driving - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As part of AE - Advanced Engineering team you will be able to contribute to developing concepts for Autonomous Driving Systems, based on state of the art technologies and beyond. Main focus is on applied research in machine learning, aimed at solving problems and tackling real-world challenges, w[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
IT Consultant - Privileged Access Management - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As a Consultant (m/f/diverse) for Privileged Access Management you will be responsible for the Administration, maintenance, support and service development of the Privileged Access Management (PAM) service/platform in an international environment. You will act and assists all customers of the ser[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
System Engineer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Advanced Driver Assistance Systems provide drivers active safety support by identifying potentially hazardous situations in advance, and helping to avoid them. We are developing innovative intelligent sensors based on the newest camera, laser and radar technologies in automotive electronics. Our [..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Internship Deep Learning Labeling - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

By joining our team, you will be part of the Labeling group for Deep Learning activities. Focus area covers Camera, Lidar and Radar technologies. You will be labeling the data that comes from the different sensors based on the requirements agreed with the development. You will provide essential d[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Hardware Design Student - ADAS TSR

part-time 0 - 1 an experienta

The Student in ADAS Hardware design will learn to:

<li>Understand the requirements for the electronic modules of ADAS sensors;

<li>Understand the schematic and the design details of the electronic modules;

<li>Simulate the sub-modules & calculate the electr[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
DevOps Engineer for Data Acquisition Framework - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The DevOps manager is a technical professional who understands the software development lifecycle, and can use engineering tools and processes to solve operations challenges. The DevOps manager balances a number of different roles, including scripting, integrating and automation, with the goal of[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Software Developer for Global Projects - QL TSR

full-time 0 - 1 an experienta

If you are an ingenious person and you like to create new software architectures and to define technical solutions, we're waiting for you to join our global development team! We're looking for a passionate software developer to help us with digitalization of global work flows inside our departmen[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Software Developer for Vehicle Telematics Services VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Domain description: In vehicle Telematics Services: is a set of SW applications for passenger vehicles that offer a series of services for the end user, like:* eCall - automatic emergency call in case of vehicle crash;
* Stolen vehicle tracking;
* Remote Diagnosis - enables v[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Internship SW CES

practica 0 - 1 an experienta

Responsibilities:

<li> Working with automotive technologies of the future premium cars;

<li> Support the development of software products, according to customer SW requirements;

<li> Create module tests;

<li> Update documentation;

<li> C[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Internship Hardware - CES (TSR)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by integration of existing c[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Software Team Leader - CES (TSR)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by integration of existing c[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Hardware Discipline Project Leader - CES TSR

full-time 0 - 1 an experienta

For our growing Continental Engineering Services - Interior team we are looking for Hardware Discipline Project Leader. Portfolio: Electronic Control Units: Connectivity applications, Telematic Units, Clusters, Displays, Head-up Displays, Multimedia Applications, Haptic Control, Comfort Control, [..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Vehicle System Engineer - Tooling - HEat TSR

full-time 0 - 1 an experienta

To master the technologies challenges, we need you to:

<li> Design vehicle and vehicle system architectures based on requirement specifications;

<li> Capture the necessary architecture views (functional, logical, technical,...) in models using PREEvision;

<li> [..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Software Product Manager - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We develop BCM Systems (Body Control Modules ). We enable features for the drivers like: Interior-Exterior light, Wiper- Washer, Personalization, Diagnostic, Flash Over The Air. The goal of this kind of systems goes in the direction of Safe, Secured & Comfort for the end customers. Working fo[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
System Test Engineer - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Having a hard time choosing between hardware and software development? You no longer have to choose! As System Test Engineer, you get a perfect blend between the two! While working in our close-knit team, you will get the chance to achieve an overall system understanding, and acquire knowledge ab[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Internship System Testing - CES (TSR)

practica 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by integration of existing c[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Software Architect for Vehicle Telematics Services VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Domain description: In vehicle Telematics Services: is a set of SW applications for passenger vehicles that offer a series of services for the end user, like:* eCall - automatic emergency call in case of vehicle crash;
* Stolen vehicle tracking;
* Remote Diagnosis - enables v[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Internship as Software Developer - VNI CE TSR

practica 0 - 1 an experienta

With 16 years of experience in Timisoara, the Vehicle Network and Information - Central Engineering (VNI CE) business unit has a large product portfolio and ensures the confort, security and safety of passengers in the car. The most important products we develop are the body controllers, key &[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Internship System Testing - VNI CE TSR

practica 0 - 1 an experienta

With 16 years of experience in Timisoara, the Vehicle Network and Information - Central Engineering business area has a large product portfolio and ensures the confort, security and safety of passengers in the car. The most important products we develop are the body controllers, key & keyless[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Software Developer for HEat - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Corporate System and Technologies Organization (S&T)is responsible for cross-divisional challenges such as technology studies and pre-development activities. Our team works in special focus areas for innovation projects which are directed towards automotive software systems. This includes[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Vehicle System Engineer for CO HEat - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Corporate System and Technologies Organization is responsible for cross-divisional challenges such as technology studies and pre-development activities. Our team works in special focus areas for innovation projects which are directed towards vehicle system architecture. This includes but is n[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Executive Assistant - VNI CE SW (TSR)

full-time 0 - 1 an experienta

With 16 years of experience in Timisoara, the Vehicle Network and Information - Central Engineering(VNI CE) business area has a large product portfolio and ensures the confort, security and safety of passengers in the car. The most important products we develop are the body controllers, key &[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Software Architect - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

For our ADAS engineering team in Timisoara, we are looking for a Software Architect.

<li>As a Software Architect, you will have the opportunity to drive the designing of the SW Architecture and checks its implementation throughout the project, i.e. decomposition of SW functions and re[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Software Architect - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

For our ADAS engineering team in Timisoara, we are looking for a Software Architect.

<li>As a Software Architect, you will have the opportunity to drive the designing of the SW Architecture and checks its implementation throughout the project, i.e. decomposition of SW functions and re[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Software Developer(C++) for Computer Vision - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

<li>We develop Advanced Driver Assistance Systems, an emerging and innovative field in the automotive business. Using video and lidar sensors, our end products are "looking" around the vehicle and take actions like making the driver aware of dangers, brake the car or even steer it out of th[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Algorithm Developer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As part of Continental's ADAS Business Unit, we develop Advanced Driver Assistance Systems, an emerging and hazardous situations. The algorithms that we develop help protect the lives of drivers, passengers and pedestrians alike.

By joining our team, you will contribute to the development o[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Software Mobile Innovation Student - TSR

practica 0 - 1 an experienta

<li>We're looking for creative, inventive and passionate students with good experience in various software technologies, who wants that the result of their work to stand out from the crowd and also wants the comfort and empowerment offered by a company like Continental.

<li>You [..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Java Developer for IT Applications - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Are you willing to work in a young and motivated team? Are you already an expert or would you like to develop your skills in the area of Operations Automation? Then Continental IT Center Europe is the place for you! With more than 100 specialists in IT Center Europe we are offering challenging pr[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Embedded Software Developer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Autonomous Driving starts with ADAS. Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) is the most important technology for self-driving cars and, as a result, has become one of the fastest-growing automotive electronics segments. An ADAS is a combination of electric systems that are focused on automatin[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Embedded Software Developer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Autonomous Driving starts with ADAS. Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) is the most important technology for self-driving cars and, as a result, has become one of the fastest-growing automotive electronics segments. An ADAS is a combination of electric systems that are focused on automatin[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Tehnician Mentenanta - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Fisa postului:* Detectarea defectelor si remedierea acestora tn cel mai scurt timp;
* Cunostinte de citire a schemelor electrice/electronice;
* Mentenanta corectiva pentru echipamentele din ariile de productie (asamblare manuala si automata);
* Tmbunatatire scrap, FPY, d[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Automation Engineer-Standardization Manufacturing Concept-TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Autonomous Mobility and Safety Business Area integrates safety technologies and controls vehicle dynamics to ensure safe and comfortable driving. The objective is to implement "Vision Zero", the vision of accident-free driving. Autonomous Mobility and Safety's com[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Engineering Internship - Manufacturing TSR

part-time 0 - 1 an experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Tehnician Mentenanta - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Fisa postului:* Detectarea defectelor si remedierea acestora tn cel mai scurt timp;
* Cunostinte de citire a schemelor electrice/electronice;
* Mentenanta corectiva pentru echipamentele din ariile de productie (asamblare manuala si automata);
* Tmbunatatire scrap, FPY, [..]

Continental Timisoara
08.04.2020
HMI Operations IE Internship - Manufacturing TSR

part-time 0 - 1 an experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine [..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Production Scheduler - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces network, information and communication solutions and services for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the [..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Supplier Quality Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Warranty Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transp[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
SAP Solution Architect - Vitesco Technologies TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

As a Consultant for SAP Inventory and Warehouse Management you are a member of a Global Team in Vitesco Technologies IT - Business Applications - Logistics Execution. The focus of the position is Inventory Management (MM) and Warehouse Management (WM).

Your main responsibilities:


Continental Timisoara
08.04.2020
SAP Consultant - Materials Management - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

As a Solution Architect and Consultant for SAP MM you are a member of a Global Team in Vitesco Technologies IT - Business Applications - Purchasing and Supplier Collaboration. The focus of the position is Materials Management.

Your responsibilities:* Coordinate, manage and driv[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
IT Engineer for MIS Infrastructure - Vitesco Technologies TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The main purpose of the job is managing and operating a worldwide Multipurpose distributed IT platform across 40 locations. This includes a 24/7 service based on Vitesco Technologies' hyperconverged infrastructure. The team is settled in a global layout with global/regional responsibilities.

<[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Data Center Services Engineer - Vitesco Technologies TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The role is responsible for coordinating the operations of our central infrastructure services in the global Hub Data Centers as well as in local Data Centers of Vitesco Technologies. This includes services like Managed Server Linux, Managed Server Windows, Managed Database Oracle, Managed Databa[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Quality Manager for Product in Production - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenie[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Quality & Logistics Internships - Manufacturing TSR

part-time 0 - 1 an experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine [..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Tehnician Mentenanta - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Fisa postului:* Detectarea defectelor si remedierea acestora tn cel mai scurt timp;
* Cunostinte de citire a schemelor electrice/electronice;
* Mentenanta corectiva pentru echipamentele din ariile de productie (asamblare manuala si automata);
* Tmbunatatire scrap, FPY, d[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Manufacturing Concepts & Quotes Coordinator for HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine [..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Operations Launch Program Manager - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine interaction, system integrati[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Senior Consultant HR IT - SAP HCM Solution Manager EMEA - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

You become a member of the newly evolving Global Team in Vitesco Technologies IT - Business Applications - HR IT. As Senior Consultant HR IT SAP HCM Solution Manager EMEA (m/f/diverse) you are immediately responsible for the IT Service and Provider Management of the EMEA SAP HCM onPremise systems[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Senior Consultant HR IT - SuccessFactors Learning Management

full-time 1 - 5 ani experienta

You become a member of the newly evolving Global Team in Vitesco Technologies IT - Business Applications - HR IT. As Senior Consultant HR IT SuccessFactors Learning Management (m/f/diverse) you are immediately responsible for the IT Service Management of the global Learning module and its interde[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
VQTS Application Owner - Vitesco Technologies Timisoara

full-time 1 - 5 ani experienta

Our new colleague, working within the Quality department, will have the following responsibilities:* Transition of Vitesco Technologies from the existing corporate solution to an own SAP VQTS (customer complaint handling);
* Inhouse Consultant within the Quality department / Cust[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Big Data and Analytics Specialist - Vitesco Technologies TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

As a Specialist working in our Quality department, you will have the following main responsibilities:* Development and integration of an SAP HANA backend and BI Frontend solution;
* Set up data models and implement them in SAP HANA;
* During technical upgrades, test and maint[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Software Developer - IT -TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

We are multinational company who is building a new Software Developer team located in our development center Timisoara. We are focused and willing to use the latest technologies on the market, like cloud technologies. We are empowered to choose the technologies we consider that bring the best ben[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Solution Manager Collaboration Applications IT - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Solution Manager will take over the role of the Service Owner for specific services of the team portfolio. This portfolio covers solutions for enterprise social network, intranet, internet as well as surveys and workflows. In this role the Solution Manager will drive the stabilization, adopti[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Line Leader - Fabrica de Electronice TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Cu o cifra de afaceri de 40,5 miliarde de euro tn 2016, Continental se numara printre cei mai importanti furnizori pentru industria auto la nivel mondial si are circa 230,000 angajati tn 56 de tari. Divizia Chassis & Safety dezvolta si produce tehnologii active si[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Invest Controller - CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

As an Invest Controller in our department you will be part of an International Team. You will have to:

<li> Cover/ensure Reporting (Approvals & Spendings) ww in GPA and FIRE;

<li> Steer Invest transfer between plants & segments (Approvals &am[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Internship SW VNI CVS

practica 0 - 1 an experienta

Job Description:

<li> You will learn how Application Software is developed, integrated and tested;

<li> As Internship for Software Development you'll work with various automotive technologies cooperating with an international development team. Our products are developed ba[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Quality Reporting & Controlling - Vitesco Technologies TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Our new colleague will be responsible of Reporting and Controlling on a Quality base, and will have the following activities:* Creation of Quality Presentation on monthly basis for Vitesco Technologies (VT) Management Board;
* Creation of monthly VT Quality Reporting and monthly [..]

Continental Timisoara
08.04.2020
C++ Embedded Software Developer VNI CVS - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

We are looking for a motivated and enthusiastic person ready to learn and adapt to our team and state of the art eHorizon project. As an C++ Embedded Software Developer, your responsibilities will be to:* Research, design, and develop software components in C++;
* Perform unit an[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Financial Analyst - Finance Department TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

<li> Book the data related to your area of responsibility and to check if the accounting documents are according to the Romanian law, internal procedures and solve the inconsistencies;

<li> Prepare the monthly closing by making reconciliations of the data [..]

Continental Timisoara
08.04.2020
System Test Internship for VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta* Responsible for creating test specification for functionalities of low to medium complexity;
* Responsible for performing tests and ensuring traceability according to the given requirements;
* Collaborates with the project team in order to complete her/his job efficiently;
* R[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
MES Cyber Security Specialist - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Cybersecurity isn't just a buzzword for you? You are passionate about architecting secure solutions within the area of manufacturing? Working in a global team is inspiring for you? Come join us at Vitesco Technologies as a MES (Manufacturing Execution System) Cyber Security specialist at our loca[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Advanced SW Developer for Powertrain Systems - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Powertrain Systems are one of the most powerful control units in a car, handling internal combustion/hybrid/electrical drives, powertrain domain controllers, exhaust aftertreatment systems (AddBlue), including related sensors and actuators. Here you will handle the concepts and prototype impl[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
License Management Operation Specialist - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Our new colleague will be responsible for the operation of license servers (transparency, compliance, availability) and other software asset management tools based on ITIL processes. Define, implement and maintain a consistent landscape for license management servers.

Your Responsibilities:[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Full Stack Network Engineer - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

We are seeking a dedicated, analytical, and proactive full-stack Network Engineer with strong technical, interpersonal, and project management skills to work as part of a multinational global team responsible for the design, installation, maintenance, and troubleshooting of a large-scale corporat[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Junior Financial Analyst - Vitesco Technologies TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As a Junior Financial Analyst for Vitesco Technologies, you will have to:* Collect, check and clarify financial data and information from the Business Unit locations;
* Prepare and review monthly consolidated financial results and implement monthly variance reporting as compared [..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Supplier Quality Engineer - Component Introduction - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Our story began fifteen years ago with three engineers who were at the beginning of their journey. In time, our team and our experience have grown and now we are ready to face new challenges and to create more innovative products for our clients. We develop different products for both passenger a[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Information and Cyber Security Specialist - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Information and Cyber Security (ICS) Specialist is part of the global ICS team led by the "Global ICS Team Lead" in the Vitesco IT Governance department. He/she drives together with the global ICS team the implementation and continual improvement of the Vitesco ISMS (Info Security Management [..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Experienced HW Engineer for Serial Projects - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

You will be responsible for the electronic development and maintenance of Serial Life Projects, including Engine Control Units (ECU) for Renault, VW gasoline MPI and DI applications, SCR Control Units, Water Dosing Control Units.

Your main responsibilities will include:* Coordi[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Requirements Engineer - Vitesco Technologies TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The main responsibilities of our next Requirements Engineer will include:* Collect, analyze and clarify applicable product requirements, laws and regulations;
* Document requirements and write product specifications; implement and maintain traceability between project documents;<[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Internship SW System Test for VNI HMI - TSR

practica 0 - 1 an experienta

Before the instrument panel cluster goes into mass production, it must be tested and validated to ensure the functionality requested by the client and by internal standards. The tasks of an internship student on a Test Sequence Developer role are:

Job description:

<li> S[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Technician for Sample Production for VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Sample Production role is to build prototype samples during the development phase of the projects (Instrument Cluster, Digital Cluster, Central Display, Head Up Display) until mass production starts. As a Technician in Sample Shop you are responsible for:

Job descriptin:

<li> Sa[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Electronics Technician for Sample Production VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Sample Production role is to build prototype samples during the development phase of the projects (Instrument Cluster, Digital Cluster, Central Display, Head Up Display) until mass production starts. As an Electronics Technician in Sample Production you are responsible for:

Job desc[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Product Test Manager for VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As Product Test Manager for VNI HMI department you will be responsible for the planning, coordination and monitoring of all test activities in the project. Very important will be the initial test strategy definition. Afterwards you will track and monitor tasks, budget and results of all test acti[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Test Technician for Sample Production - VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Sample Production's role is to build prototype samples during the development phase of the projects (Instrument Cluster, Digital Cluster, Central Display, Head Up Display) until mass production starts.
As a Test Technician in Sample Production you are responsible for:

Job des[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Internship Software Development - VNI CVS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As Internship for Software Development you will provide support for Software Development Teams working for the implementation of various Software functionalities or for the Software Project teams. We are a young and dynamic team with one simple target: provide the best software engineering soluti[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
HR Global System Business Consultant eRecruiting - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description : The role "Global System Business Consultant eRecruiting" is part of the Global People Services - HR Systems Operations. The role is central for sustaining and enhancing continuous improvement and operations for our global eRecruiting (Kenexa) processes and system. You will activ[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
C++ Embedded Software Developer VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We are looking for a motivated and enthusiastic person ready to learn and adapt to our team and state of the art eHorizon project. As an C++ Embedded Software Developer, your responsibilities will be to:* Research, design, and develop software components in C++;
* Perform unit an[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Engineer for Web and Mobile applications for VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As one of the leading automotive suppliers worldwide, we develop products and solutions to fulfill people?s dreams of mobility every day. Driver safety, comfort, sustainability and industrialization of future technology are just some of our key fields where we already make a meaningful difference[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Internship - Project Administration Support - CVS VNI TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Your main as a PAS Internship responsibilities will include:* Support creation of project documentation (bill of materials, variant overviews, change notifications, etc.);
* Classify documents, parts and assemblies according to project rules;
* Store and organize the informat[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Internship for Vehicles Support CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We develop and yields products that make commercial and special vehicles safer, cleaner, and more fuel-efficient. Thus Commercial Vehicle and Services has been able to establish itself as a market and technology leader. From trucks to busses, cranes, on-site and agricultural vehicles, the busines[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Global HR Systems Operations Consultant TSR

full-time 0 - 1 an experienta* Ensuring and controlling defined support processes (incident management, user requests, change requests);
* System configuration based on functional requirements;
* Coordinating all quality management activities;
* Planning, controlling and participating in the implementation [..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Senior IT Engineer EA SSE - Vitesco Technologies TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Our new colleague will be responsible for one major application that allows automated data exchange with our customers. The position will allow you to learn or to increase Cloud technology knowledge. Main tasks will include:* Become a technical specialist on Data Exchanges topics;
Continental Timisoara
08.04.2020
Junior Financial Controller - CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

<li> Collect, check and clarify financial data and information from the Business Unit locations;

<li> Prepare and review monthly consolidated financial results and implement monthly variance reporting as compared to budget / forecasts;

<li> Ana[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Accountant - Finance Department TSR

full-time 0 - 1 an experienta

For our Engineering Location Timisoara we search for dynamic and motivated people to join our Finance department. As an Accountant you will have to:

Job description:

<li> Book the data related to your area of responsibility and to check if the accounting documents are ac[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
SAP Junior BI/BW Consultant - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Our new SAP Junior BI/BW Consultant will the following roles and responsibilities:* Participate in building up a new BW HANA system landscape within a major spin-off project;
* Implementations and continuous support of data warehousing applications in the Automotive Industry;
Continental Timisoara
08.04.2020
Senior BI/BW Consultant - Vitesco Technologies - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The main roles and responsibilities of our new colleague will be to:* Participate in building up a new BW HANA system within a major spin-off project;
* Identify and translate business requirements for data warehousing in the Automotive industry into BI deliverables and technical[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
SAP Finance Consultant - Corporate Finance Tools - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Our new colleague will be a part of our IT Team and will have the following responsibilities:* Works as a Finance consultant with focus on the transition and support of corporate applications and tools. This includes SAP topics such as IFRS16.easy (from Sopra Steria), interfaces to e[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
SAP Consultant Plant Maintenance - Vitesco Technologies TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

As a Consultant for SAP Plant Maintenance (PM) you are a member of a Global Team in Vitesco Technologies IT - Business Applications - Planning, Production and Plant Maintenance.

Your main activities would include:* Coordinate, manage and drive the activities of the upcoming SAP[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Sample planner pre series/ series CC - BMW for VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As Sample Planner (m/f) for Business Unit Instrumentation & Driver HMI (ID) you have to coordinate delivery of samples for projects during pre-series and series phased, ensuring customer needs are fulfilled.

Tasks:

Planning:* Sample Demands for all Sample stages durin[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Occupational Health & Safety Responsible - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

<li> To ensure and continuously improve occupational health and safety as well as fire protection at the local site;

<li> To monitor compliance with current ESH legislation (work safety and emergency situations) and to provide expertise on how this legisla[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Internship for Sales Administration for VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As an internship for Sales Administration you will:* Deliever reports and volumes updates;
* Update prices in local SAP, shipping characteristics in SAP, volumes figures after VolumeReviewMeetings;
* Handling Supplier Information Portal- checking the new uploads from Customer[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Autosar Senior Integrator for VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

We, VNI HMI Timisoara, are working in a massive-importance Instrument Cluster project for a premium european OEM. We develop our Software product in a distributed team within an Agile setup. You. We are looking for You; an integrator to offer you the chance to leave your mark on the next generati[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Software Project Manager - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

* Manage each project's scope and timeline * Coordinate sprints, retrospective meetings and daily stand-ups * Train team members in Agile frameworks * Facilitate internal communication and effective collaboration * Be the point of contact for external communications (e.g. from customers or stakeh[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Financial Controller - CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

As a Financial Controller in our department you will be part of an International Team. You will have to:

<li> Collect, check, control and clarify financial data and information from the main locations in order to get data for further analysis;

<li> D[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Serial Life Product Manager - EC - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

You will be responsible to lead Serial Life Projects, developing Engine Control Units (ECU) for Renault, VW gasoline MPI and DI applications. Our product portfolio includes also Selective Catalyst Reduction Control Units, Water Dosing Control Units and Electrification (High Voltage) products such[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Software Error Manager - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

If you have a good technical background, you want to learn new things and you want to contribute to the development of the future electrical cars implementing the latest features for drivers and passengers than join our team and let's develop the future of electrical mobility together. A day in t[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Software Integrator - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With 16 years of experience in Timisoara, the Vehicle Network and Information - Central Engineering (VNI CE) business unit has a large product portfolio and ensures the comfort, security and safety of passengers in the car. The most important products we develop are the body controllers, key &[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Team Leader IT EA - Vitesco Technologies TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

We are multinational company who is building a new IT team located in our development center Timisoara. We are focused and willing to use the latest technologies on the market, like cloud technologies. We are empowered to choose the technologies we consider that bring the best benefit for our com[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Quality Manager Software - ADAS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

In the Quality team, our main goal is to ensure the robustness of applications delivered to production. Being a member of the project team, you will provide support, in terms of planning and tracking, the quality assurance activities perform audits, sample checks and moderate reviews, support the[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Operator linie de asamblare SMT - CES TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services este un departament de tnalta tehnologie, avand un atelier de prototipuri bine echipat pentru productia mostre, piese unicat si serii mici. Atelierul de prototipuri din departamentul CES Timisoara activeaza tn urmatoarele domenii:

<li> Fabricarea proto[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Production Internship - Tire Division

practica 0 - 1 an experienta

Job description* To collect the data from the shopfloor and centralize in Excel;
* To manage the stock of semicomponents by ensuring the proper scanning of the raw material;
* To ensure the functionality of the scanning system and printers by verifing it and then informing th[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Shift Leader SMT - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces network, information and communication solutions and services for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the [..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Invest Controller - CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

As an Invest Controller in our department you will be part of an International Team. You will have to:

<li> Cover/ensure Reporting (Approvals & Spendings) ww in GPA and FIRE;

<li> Steer Invest transfer between plants & segments (Approvals &am[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
IMDS Application Specialist - Vitesco Technologies TSR

full-time 0 - 1 an experienta

IMDS data management: request, tracking, update of data, clarify open items; checking incoming material data sheets from suppliers according to IMDS rules and different ISO standard.* Creating own material data sheets ( WS/OB continental material data sheets );
* Handling custome[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Hardware Engineer for Reliability - QL - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Qualification Laboratory is active worldwide as providing comprehensive test service solutions including driving test equipment. We are a young and dynamic team with one simple target: provide complete test systems for testing the continental producs. The segment "Test System Developm[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Tehnician mentenanta (facilitati)

full-time 0 - 1 an experienta

Descrierea pozitiei:

<li> Se asigura ca toate sistemele de infrastructura functioneaza la parametrii corespunzatori.

<li> Realizeaza mentenanta preventiva si totodata executa sarcini de intretinere la cerere

<li> Este responsabil pentru rezolvarea oricaror prob[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Quality Engineer (determined contract) - Tire Division

full-time 1 - 5 ani experienta

Job description* Responsible for the implementation and application of the Quality Management System in the designated area of responsibility;
* Supports the identification of manufacturing and quality issues affecting product quality;
* Performs internal audits on a regular [..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Internship in Electrical Engineering - Tire Division

practica 0 - 1 an experienta

Job description* Assists the technical teams that offer support to the Production department in repairing and maintaining of machines;
* Basic knowledge trainings of Siemens Step 7, TwinCAT, Beckhoff;
* Learns about tire's technology;
* The opportunity to be part of diffe[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Diploma Project - Tire Division

project-based 0 - 1 an experienta

Job description* Still thinking about the theme for your Diploma Project?
* Continental Tires Timisoara proposes you a theme with applicability in the Tire Factory.
* We offer you the opportunity to work with a professional team!
* We will coordinate your project and we w[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Senior Financial Analyst - Vitesco Technologies TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

As Senior Financial Analyst for Vitesco Technologies Timisoara, you will be responsible for elaborating complex professional financial and economic analyses, and for consulting with specific departments in order to support operational and strategic decision-making, in line with Vitesco Technologi[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Applications Specialist for Center Europe - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As a multinational, worldwide company, our complex research and development processes require high performing tools. That's why we are looking for dynamic and motivated people to support our employees in using efficiently these tools. In your role of Application Engineer you will have the followi[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Tehnician mentenanta (facilitati)

full-time 0 - 1 an experienta

Descrierea pozitiei:

<li> Se asigura ca toate sistemele de infrastructura functioneaza la parametrii corespunzatori.

<li> Realizeaza mentenanta preventiva si totodata executa sarcini de intretinere la cerere

<li> Este responsabil pentru rezolvarea oricaror prob[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Autosar Senior Integrator for VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

We, VNI HMI Timisoara, are working in a massive-importance Instrument Cluster project for a premium european OEM. We develop our Software product in a distributed team within an Agile setup. You. We are looking for You; an architect/integrator to offer you the chance to leave your mark on the nex[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Senior Integrator (Integrity OS SW System) for VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

We, VNI HMI Timisoara, are working in a massive-importance Instrument Cluster project for a premium european OEM. We develop our Software product in a distributed team within an Agile setup. You. We are looking for You; an architect/integrator to offer you the chance to leave your mark on the nex[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Software Architect for Embedded Systems - VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

We, VNI HMI Timisoara, are working in a massive-importance Instrument Cluster project for a premium european OEM. We develop our Software product in a distributed team within an Agile setup. You. We are looking for You; an architect/integrator to offer you the chance to leave your mark on the nex[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Category Purchaser for Production Equipment - Purchasing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Description:

The Category Purchaser is actively supporting the Continental locations in the definition of the supply strategy and negotiation with suppliers to achieve best commercial conditions for Continental.

Responsibilities:

<li> Drives and supports project negotiatio[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Algorithm developer - PSS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Financial Analyst - Plant Controlling (Timisoara)

full-time 1 - 5 ani experienta

Continental develops pioneering technologies and services for sustainable and connected mobility of people and their goods. Founded in 1871, the technology company offers safe, efficient, intelligent, and affordable solutions for vehicles, machines, traffic and transportation. In 2018, Continenta[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Occupational Health & Safety Responsible for FM&ESH - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Responsible for occupational health and safety and fire prevention requirements in FM&ESH department;

<li> To ensure and continuously improve occupational health and safety as well as fire protection at the local site;

<li> To monitor compliance [..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Diagnostic Application Internship for VNI CVS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We develop and yields products that make commercial and special vehicles safer, cleaner, and more fuel-efficient. Thus Commercial Vehicle and Aftermarket has been able to establish itself as a market and technology leader. From trucks to busses, cranes, on-site and agricultural vehicles, the busi[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
2020_Summer internship- Become an awesome engineer!

practica 0 - 1 an experienta

Student in one of the following fields: - Applied electronics & Telecommunications; - Automation and Computers; - Mathematics and Informatics; - Mechanics & Mechatronics; - Robotics etc.[..]

Continental Sibiu
08.04.2020
Financial Controller - CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As a Financial Controller in our department you will be part of an International Team. You will have to:

<li> Collect, check, control and clarify financial data and information from the main locations in order to get data for further analysis.

<li> Devise methods and proce[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Series Project Manager - PTC - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

As Series Project Manager (SPM) for Powertrain, Segment Exhaust & Emission Sensors you will be part of the Project Management Center for NOx Sensors. You will report directly in Timisoara to the Head of CEF and to the Head of Customer Center in Regensburg, Germany.

You will be responsib[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Material Controller - CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

As a Material Controller in our department you will be part of an International Team. You will have to:

<li> Collect, check, control and clarify main impacts on PPV, PPV other and PPV FX with the main locations in order to get data for further analysis;

&l[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Financial Analyst with German - CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

You will have to:
* Collect, check, control and clarify financial data and information from the main locations in order to get data for further analysis.
* Devise methods and procedures for collecting and processing data, utilizing knowledge of available sources of data and techniques.[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Vitesco Technologies Local IT Engineer - Timisoara

full-time 1 - 5 ani experienta

Our new colleague will provide best in class IT services for the location, ensure that supported systems and applications are up and running according to existing policies and procedures.

Responsibilities:* Ensures quality, security and progress of IT solution delivery for the [..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Vitesco Technologies Local IT Manager - Iasi

full-time 1 - 5 ani experienta

The main purpose of the job is to provide best in class IT services for the location, ensure that supported systems and applications are up and running according to existing policies and procedures.

Job responsibilities:* Manages and controls quality, security and progress of I[..]

Continental Iasi
08.04.2020
Paid Internship for students_Parcel&Deliveries-Sibiu_Plant_SCM

practica 0 - 1 an experienta* At Continental Sibiu we invest in your future by giving you the opportunity to work in non technical areas in an innovative environment with excellent future career prospects. Due to the diversity of our work Continental Sibiu is an unrivalled company to work for. This is the place where [..]

Continental Sibiu
08.04.2020
Algorithm developer - PSS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
IT Engineer Process Management Environment - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Our future colleague will have the responsibility in driving the technology landscape towards state-of-the-art solutions. Focus on the process management systems and applications (based on e.g. Stages from Methodpark, Sharepoint, MySQL) but also participation in activities in other areas in proje[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Application Specialist for IT Support - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The purpose of this job is to drive the technology and tools landscape towards state-of-the-art solutions. The focus is on electrical simulation systems and applications (based on e.g. Cadence PSpice, Synopsys Saber) but also participation in activities in other areas in simulation. This is a glo[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Mechanical Engineer S&A - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Our story began sixteen years ago with three engineers who were at the beginning of their journey. In time, our team and our experience have grown and now we are ready to face new challenges and to create more innovative products for our clients. We develop different products for both passenger a[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Financial Analyst - Finance Department TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

<li> Book the data related to your area of responsibility and to check if the accounting documents are according to the Romanian law, internal procedures and solve the inconsistencies;

<li> Prepare the monthly closing by making reconciliations of the data [..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Technician for Electrical Engineering - PSS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Technician for Electrical Engineering - PSS TSR

Description

We are looking for a Technician position for Airbag projects development. The team is developing the Airbag Control Unit mainly for EU, but also ASIA and NA customers.

We're looking for someb[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Junior Software Developer for PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Junior Software Developer for PSS - TSR

Description

Passive Safety Software team is developing software for restraint system activation in case of road events. We save lifes when there is nothing more that can be done to prevent an accident

How are yo[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Senior Software Developer for PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Senior Software Developer for PSS - TSR

Description

Passive Safety Software team is developing software for restraint system activation in case of road events. We save lifes when there is nothing more that can be done to prevent an accident

How are yo[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
System Test Engineer - Airbag Control Units -- PSS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

System Test Engineer - Airbag Control Units - PSS TSR

Job Description

Both, SW and HW are familiar and you are not decided what to master? Do you have a critical eye? Are you paying attention at the details? Then this is the right job for you.

Join us[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Embedded Test SW Responsible for PSS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Embedded Test SW Responsible for PSS TSR

Job Description

As Passive Safety systems have to meet rising efficiency and scalability demands, their software component has to provide appropriate solutions to continuously increasing technical challenges. Within[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Quality Manager in Project - OSIS PSS - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Quality Manager in Project - OSIS PSS - TSR

Job description:

In the quality team, our main goal is to ensure the robustness of our products. The Quality Manager in Project (QMP) is member of the project core team as empowered partner of the Project Manager[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Functional Safety Manager (ASAT) - PSS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Functional Safety Manager (ASAT) - PSS TSR

Description

Mission:

Provide the Safety Case for a project.

Planning and coordination of the functional safety activities in the development phases of the of the product safety lifecycle.

Main Res[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Internship - Quality (Software analysis&tool support) - PSS TSR

part-time 0 - 1 an experienta

Internship - Quality (Software analysis&tool support) - PSS TSR

Description

You will have to:

<li> Develop and maintain data interpretation tools for vehicle crash cases.

<li> Do the analysis of crash performance software within [..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Tehnician mentenanta (facilitati)

full-time 0 - 1 an experienta

Descrierea pozitiei:

<li> Se asigura ca toate sistemele de infrastructura functioneaza la parametrii corespunzatori.

<li> Realizeaza mentenanta preventiva si totodata executa sarcini de intretinere la cerere

<li> Este responsabil pentru rezolvarea oricaror prob[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Tehnical Project Leader for VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

- Biggest PDC (Product Development Center) in business unit HMI by number of engineers.

- International team, with world wide lead in Timisoara.

- Wide product range with different display sizes (from 4" low resolution to 12.3" Full HD).

- Latest technologies on the market: high[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Occupational Health & Safety Responsible for FM&ESH - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Responsible for occupational health and safety and fire prevention requirements in FM&ESH department;

<li> To ensure and continuously improve occupational health and safety as well as fire protection at the local site;

<li> To monitor compliance [..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Financial Analyst with German - CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

You will have to:
* Collect, check, control and clarify financial data and information from the main locations in order to get data for further analysis.
* Devise methods and procedures for collecting and processing data, utilizing knowledge of available sources of data and techniques.[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Discipline Project Leader for Sample Production VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Sample Production from Timisoara is responsible for the manufacturing of the prototypes related to the specific BU ID projects such as Instrument Cluster, Head up Displays, Free Programmable Clusters and Interior Camera. Our experts develop the prototypes in a close collaboration with the R&a[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Tehnician mentenanta (facilitati)

full-time 0 - 1 an experienta

Descrierea pozitiei:

<li> Se asigura ca toate sistemele de infrastructura functioneaza la parametrii corespunzatori.

<li> Realizeaza mentenanta preventiva si totodata executa sarcini de intretinere la cerere

<li> Este responsabil pentru rezolvarea oricaror prob[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Financial Controller - CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As a Financial Controller in our department you will be part of an International Team. You will have to:

<li> Collect, check, control and clarify financial data and information from the main locations in order to get data for further analysis.

<li> Devise methods and proce[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Production Technology Engineer AOI - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Autonomous Mobility and Safety Business Area integrates safety technologies and controls vehicle dynamics to ensure safe and comfortable driving. The objective is to implement "Vision Zero", the vision of accident-free driving. Autonomous Mobility and Safety's com[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Service Level Manager Collaboration Tools - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Young, and driven Service Management and Operations global team, involved in steering and maintaining global applications within Continental. We are looking for a colleague to join our dynamic work environment and partake in the continuous growth.

The Service Level Manager (SLM) will be the[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Data Center Services Project Manager - Vitesco Technologies TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Project Manager Datacenter Services is passionate about IT infrastructure related topics. The role is responsible for managing the design and implementation of the Vitesco Technologies Data Centers and coordinating external providers in that area. He/she drives the development of solution con[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Financial Controller - Tire Division

full-time 1 - 5 ani experienta* Prepares budget, forecast, trend, estimation and variation analyses related to logistic, energy cost and other variable costs;
* Prepares regular and ad-hoc reports for internal stakeholders;
* Responsible for reporting enhancement;
* Responsible for investment capital request[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Sales Representative Truck Tires - Tire Division

full-time 1 - 5 ani experienta* Responsible for developing the tire business (Truck and Passenger) on the designated territory according to company standards;
* Prepares and proposes concrete action plan and measures (in cooperation with others departments) to achieve company goals;
* Identifies business opportu[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Occupational Health & Safety Responsible for FM&ESH - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

Responsible for occupational health and safety and fire prevention requirements in FM&ESH department;

<li> To ensure and continuously improve occupational health and safety as well as fire protection at the local site;

<li> To monitor compliance [..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Shift Leader Production - Tire Division

full-time 1 - 5 ani experienta* Prioritize activities to manage existing workload;
* Develop the team in terms of knowledge, abilities and behaviors required;
* Ensure the Quality training to get right quality product, process vs quality standards;
* Perform quality audit in the area to ensure the right qual[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Mechanical Design Engineer in Sample Production - VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Our team build in Sample Production samples for Instrument Panels, Central Displays and Head-up-Displays for a large range of passenger cars (e.g. Mercedes, Renault, BMW, Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Fiat, etc.) The Process Engineer in Sample Production is responsible for evaluating existing pr[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
CNC programming Engineer in Sample Production VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Sample Production role is to build prototype samples during the development phase of the projects (Instrument Cluster, Digital Cluster, Central Display, Head Up Display) until mass production starts. The CNC programing engineer is responsible for:* CNC programing in PowerMILL by Delc[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Translator German to English - Translation TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Are you looking for a great team with reliable colleagues who will guide you, advise and appreciate you whenever you need it? Looking for a job that will encourage you to learn something new every day so that you can start translating technical documentation like a pro in just a few months? If yo[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Translator (German to English) Internship TSR

full-time 0 - 1 an experienta

: Are you looking for a great team with reliable colleagues who will guide you, advise and appreciate you whenever you need it? Looking for a job that will encourage you to learn something new every day so that you can start translating technical documentation like a pro in just a few months? If [..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Software Innovation Leader for App development & IoT

full-time 0 - 1 an experienta

Job Description:

Continental R&D Timisoara is looking for a software innovation leader with innovative mindset, that will Technically lead the innovation projects developed by student innovation teams, in the areas of app development, cloud services, IoT prototyping. Manages his/ her gr[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Internship for A.I. Research Projects - TSR

practica 0 - 1 an experienta

Continental R&D Romania is looking for research students with A.I. knowledge, with innovative, outside-the-box mindset, with passion to win and a desire for freedom to act, that will form a new AI research group in Continental R&D Timisoara, aligned with other AI research groups in Contin[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Experienced Embedded Software Developer - CES (TSR)

full-time 0 - 1 an experienta

Continental Engineering Services (CES) is active worldwide as an independently operating provider of comprehensive engineering services. The segment "Interior Functions" develops embedded system solutions for all interior functions in all kinds of vehicles. We develop by integration of existing c[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
IT Consultant for Archiving and Backup - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

<li>Follow established procedures in order to provide the Corporate IT Archiving service, as well as to manage Incidents, Change and Service Improvements internally at Continental.

<li>Implementation and support of various Archive, Storage and Backup technologies in compliance w[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
IT Consultant for SharePoint and OneDrive - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

<li>Management and Administration of SharePoint Online Platform / OneDrive (O365) / Local SharePoint environments

<li>Incident & Problem Manager for the assigned services

<li>Change Manager with responsibility to analyze, align and coordinate upcoming changes

[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Senior Algorithm Developer for Innovation - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Advanced Driver Assistance Systems department develops intelligent sensors (Camera, Radar, Lidar, etc.) and systems which are able to perceive and understand the vehicle's environment with applications in assisted and autonomous driving. In this context, the main role of ADAS Advanced Enginee[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Algorithm developer - PSS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Junior Financial Controller - CSC TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

<li> Collect, check and clarify financial data and information from the Business Unit locations;

<li> Prepare and review monthly consolidated financial results and implement monthly variance reporting as compared to budget / forecasts;

<li> Ana[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Autosar Senior Integrator for VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

We, VNI HMI Timisoara, are working in a massive-importance Instrument Cluster project for a premium european OEM. We develop our Software product in a distributed team within an Agile setup. You. We are looking for You; an integrator to offer you the chance to leave your mark on the next generati[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Senior Integrator (Integrity OS SW System) for VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

We, VNI HMI Timisoara, are working in a massive-importance Instrument Cluster project for a premium european OEM. We develop our Software product in a distributed team within an Agile setup. You. We are looking for You; an integrator to offer you the chance to leave your mark on the next generati[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Software Architect for Embedded Systems - VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

We, VNI HMI Timisoara, are working in a massive-importance Instrument Cluster project for a premium european OEM. We develop our Software product in a distributed team within an Agile setup. You. We are looking for You; an architect to offer you the chance to leave your mark on the next generatio[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Software Architect - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Software Architect is a software key expert in his/ her technical domain. He/She participates in defining new technologies/ platforms/ products in their technical domain. In his/ her role will be the technical responsible for company cloud solution used for collaboration between internal diff[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Supplier Manager ITSM - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Supplier Manager ensures that the services (e.g. Service Desk, ITSM Tool operation) provided by suppliers remain fit for purpose and continue to meet the organizations requirements. That includes monitoring, reporting and regular reviews of the supplier performance against targets, and to ide[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Automation Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces network, information and communication solutions and services for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the [..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Test Development Engineer - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces information, communication and network solutions for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the driver, passe[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Student for HMI Operations IE - Manufacturing TSR

part-time 0 - 1 an experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine interaction, system integrati[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Production Scheduler - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces network, information and communication solutions and services for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the [..]

Continental Timisoara
08.04.2020
New Product Launch Manager - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Interior division specializes in information management. It develops and produces network, information and communication solutions and services for cars and commercial vehicles. This enables and optimizes the control of the complex flow of information between the [..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Quality & Logistics Internships - Manufacturing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

This Business Area Vehicle Networking and Information develops modules and end-to-end systems for connected mobility along the strategic elements "Network. Inform. Integrate.", i.e. hardware, software and services. By providing solutions for networking, human-machine [..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Financial Analyst - Finance Department TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

<li> Book the data related to your area of responsibility and to check if the accounting documents are according to the Romanian law, internal procedures and solve the inconsistencies;

<li> Prepare the monthly closing by making reconciliations of the data [..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Software Requirements Manager- ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We are developing software for innovative products like Lane Departure Warning based on image processing technologies. Lane Departure Warning protects drivers from unintentional lane changes, contributing to enhanced comfort. Furthermore, more and more functions are introduced in camera based sys[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
SAP Consultant - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta

As a multinational, worldwide company, our complex research and development processes require high performing tools. That's why we are looking for dynamic and motivated people to support our employees in using efficiently these tools. In your role of Data management application developer you will[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
MCAD Support Engineer - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The MCAD Support Engineer is responsible to support MCAD services at Vitesco Technologies. This implies primarily incident management for technical incidents with CAD applications( e.g. Creo, CATIA, NX, Solidworks and Autodesk). The position supports the data exchange service owner(s) to ensure a[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Software Developer IT - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Our new Software Developer will be the specialist in developing high complexity software products in his technical domain. He / She guides others in his / her area of expertise in order to implement software product. His / Her technical expertise is recognized by the team members.

Job respo[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
SAP Consultant (Production Planning) (m/f/d) - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

As a Consultant for SAP PP you are a member of a Global Team in Powertrain IT - Business Applications - Planning, Production, PLM and Plant Maintenance. The focus of the position is Production Planning (PP) and Product Data Management (PDM).

Scope of work:* Analysis and Consult[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
SAP MDG Consultant (m/f) - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Our new colleague will be a member of the global Vitesco IT Business Applications Finance team, responsible for the setup, maintenance and further development of the global master data system for Finance.

Responsibilities:* Manages the setup of the future global master data sys[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
SAP Junior BI/BW Consultant - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Our new SAP Junior BI/BW Consultant will the following roles and responsibilities:* Participate in building up a new BW HANA system landscape within a major spin-off project;
* Implementations and continuous support of data warehousing applications in the Automotive Industry;
Continental Timisoara
08.04.2020
Team-Leader for Sensing & Actuation - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Our new colleague will be responsible to lead and develop the Mechanical Designers team in Sensing & Actuation R&D Timisoara. The team is responsible for the development of complete and innovative products (throttle flaps, water/oil/air pumps, general purpose actuators) for internal combu[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Diploma Project - Tire Division

project-based 0 - 1 an experienta

Job description* Still thinking about the theme for your Diploma Project?
* Continental Tires Timisoara proposes you a theme with applicability in the Tire Factory.
* We offer you the opportunity to work with a professional team!
* We will coordinate your project and we w[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Internship Software - EC - TSR

part-time 0 - 1 an experienta

The Engine Control Unit (ECU) used in Engine Management is the most powerful computer on most cars. You can join our teams as Internship in function development or software development or even system testing. Based on your knowledges and your future perspective we can help you to define your prop[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Mechanical Technician for Sample Production VNI HMI - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Sample Production role is to build prototype samples during the development phase of the projects (Instrument Cluster, Digital Cluster, Central Display, Head Up Display) until mass production starts. As a Mechanical Technician in Sample Shop you are responsible for:

Job description:[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Human Relations Internship - TSR

part-time 0 - 1 an experienta

We are looking for a part time (6 or 8 hours/day) Human Resources Student. As a Human Resources Internship, you will be:* Responsible to collect issues from the department members, inform, support the Facility department and keep track in various problems related to building maintena[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Advanced Purchaser for Central Data Management - Purchasing TSR

full-time 0 - 1 an experienta

Job description:

<li> You like the technical field and you are looking for a job close to the projects in an international environment. Becoming the Advanced Purchaser Central Data Representative for component prices will allow you to fulfill these targets;

<li> In a frame[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Internship Algo Machine Learning - ADAS TSR

part-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Senior SW Architect for CEM Fusion System-ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Software Integrator - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Software Project Manager- ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of i40.5 billion in 2016, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 230,000 employees in 56 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as prod[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Internship for Algorithm team - ADAS TSR

part-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Cyber Security Stack Developer for Automotive - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Ethernet Software Developer - ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenience. The goal here is to impl[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
IT Engineer Process Management Environment - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Our future colleague will have the responsibility in driving the technology landscape towards state-of-the-art solutions. Focus on the process management systems and applications (based on e.g. Stages from Methodpark, Sharepoint, MySQL) but also participation in activities in other areas in proje[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
IT Engineer for Electronic Design Tools - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The HW EE Team is providing best in class EE processes & tools to our internal customers in Vitesco. Our internal customers are project leaders, HW engineers and PCB design engineers who develop our future products. Electronic engineering is playing a vital role in enabling innovative and (co[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Data Exchange Administrator - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Data Exchange Administrator is responsible to configure applications in scope of ME data exchange services. This implies user, group and interface administration based on provided concepts and methods. The position supports the data exchange service owner(s) to meet external customer requirem[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Application Specialist for IT - Electrical Simulation - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The purpose of this job is to drive the technology and tools landscape towards state-of-the-art solutions. The focus is on electrical simulation systems and applications (based on e.g. Cadence PSpice, Synopsys Saber) but also participation in activities in other areas in simulation. This is a glo[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Coordinator & SAP Senior Consultant (m/f/diverse) - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

As the coordinator IT BA, you will lead the BA team in Vitesco Technologies Engineering Romania. You will also work as SAP Senior Consultant in the Business Warehouse area in the Global IT team.

Job Responsibilities:* Coordinator of VT IT BA Team in Romania and senior BW consul[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
License Management Operation Specialist - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Our new colleague will be responsible for the operation of license servers (transparency, compliance, availability) and other software asset management tools based on ITIL processes. Define, implement and maintain a consistent landscape for license management servers.

Responsibilities:

<[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Full Stack Network Engineer - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

We are seeking a dedicated, analytical, and proactive full-stack Network Engineer with strong technical, interpersonal, and project management skills to work as part of a multinational global team responsible for the design, installation, maintenance, and troubleshooting of a large-scale corporat[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Supplier Quality Engineer - Component Introduction - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Our story began fifteen years ago with three engineers who were at the beginning of their journey. In time, our team and our experience have grown and now we are ready to face new challenges and to create more innovative products for our clients. We develop different products for both passenger a[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Information and Cyber Security Specialist - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Information and Cyber Security (ICS) Specialist is part of the global ICS team led by the "Global ICS Team Lead" in the Vitesco IT Governance department. He/she drives together with the global ICS team the implementation and continual improvement of the Vitesco ISMS (Info Security Management [..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Product Owner - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With 16 years of experience in Timisoara, the Vehicle Network and Information - Central Engineering (VNI CE)business unit has a large product portfolio and ensures the comfort, security and safety of passengers in the car. The most important products we develop are the body controllers, key &[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Software Developer - Multicore - VNI CE TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With 16 years of experience in Timisoara, the Vehicle Network and Information - Central Engineering (VNI CE) business unit has a large product portfolio and ensures the comfort, security and safety of passengers in the car. The most important products we develop are the body controllers, key &[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Diagnostic Software Developer VNI CE - TSR

full-time 0 - 1 an experienta

We develop BCM Systems (Body Control Modules ). We enable features for the drivers like: Interior-Exterior light, Wiper- Washer, Personalization, Diagnostic, Flash Over The Air. The goal of this kind of systems goes in the direction of Safe, Secured & Comfort for the end customers. Working fo[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
HR Business Partner (2 years contract) - Tire Division

full-time 0 - 1 an experienta* Acts as a single point of the contact for the employees and managers in the location;
* Contributes as a member of the client group's management team to business strategy and operational goal setting to reach business objectives and expectations;
* Implements new HR related servic[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Customer Product Quality Manager for VNI HMI - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Job Description:* The CPQM has a leading role in the customer communication process;
* Globally functional responsibility for Q-issues at all HMI plants;
* Support with failure calculation in the case of new projects;
* Prevention of Q-problems in the ramp-up phase and du[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Facility Manager - Vitesco Technologies Timisoara

full-time 1 - 5 ani experienta

Our new Facility Manager will be responsible for all new facility related investment projects, continuously monitoring them and creating improvement proposals, for both location internal projects and external suppliers supported projects.

Responsibilities:* Complete documents a[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Quality Manager for Product in Production - Manufacturing TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

The Chassis & Safety division develops, produces and markets intelligent systems to improve driving safety and vehicle dynamics. Integral active and passive safety technologies and products that support vehicle dynamics provide greater safety, comfort and convenie[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Team Leader Service Management & Operations - IT TSR

full-time 0 - 1 an experienta* Lead a Global Team for Corporate Functions IT Service Operations (employees in Timisoara and other CF IT Locations), supporting Services of the CF IT Competence Center CGA and other CF IT Competence Centers
* Ensure People Development both in Soft Skills and Technical skills together [..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Team Leader for Sensing & Actuation - TSR

full-time 1 - 5 ani experienta

Our new colleague will be responsible to lead and develop the Mechanical Designers team in Sensing & Actuation R&D Timisoara. The team is responsible for the development of complete and innovative products (throttle flaps, water/oil/air pumps, general purpose actuators) for internal combu[..]

Continental Timisoara
08.04.2020
Rapid Prototyping SW Developer/Architect-ADAS TSR

full-time 0 - 1 an experienta

With sales of i44 billion in 2017, Continental is among the leading automotive suppliers worldwide and currently employs more than 240,000 employees in 61 countries. The Chassis & Safety division develops and produces integrated active and passive driving safety technologies as well as produc[..]

Continental Timisoara
08.04.2020

Joburi Continental

Companie Oras(e) Data
Participa la Angajatori de TOP Timisoara ONLINE: