VALEO LIGHTING INJECTION

Orase: Timisoara,
Industrie: Inginerie


Grupul de origine franceză, Valeo, este unul dintre cei mai mari furnizori de componente din industria auto, partener al tuturor producătorilor din domeniu la nivel global. In calitate de companie de tehnologie, Valeo propune produse si sisteme inovatoare care contribuie la reducerea emisiilor de CO2 si la dezvoltarea conducerii intuitive.

In 2017, Grupul Valeo a generat vanzari de 18.6 miliarde Euro si a investit 12% din vanzarea echipamentelor sale originale in Cercetare si Dezvoltare. In decembrie 2017, Valeo avea 184 fabrici, 20 centre de cercetare, 35 de centre de dezvoltare si 15 platforme de distributie si angajeaza la nivel global 111,600 oameni în 33 tari. Valeo este listat la bursa de valori din Paris si este membru al indexului CAC 40.

Valeo Timisoara face parte din grupul Lighting Systems si a început productia de sisteme de iluminat in septembrie 2005, in crestere anuala, cu aproximativ 2000 de angajati in prezent.

Productia este impartita in trei unitati: Aftermarket - piata de service (AFM), Produse Speciale (SP) si Echipamente Originale (OEM). In locatia din Timis, producem sisteme de iluminare fata si spate, care lucreaza cu cele mai recente tehnologii si folosesc procese complexe de injectare, acoperire, lacuire, metalizare si asamblare.

In februarie 2018 a fost lansat proiectul pentru clientul Mercedes, intr-un nou modul de productie, utilizand tehnologii si echipamente de ultima generatie in procesul de injectie mase plastice si cel de asamblare a farurilor (Engel, Krauss-Maffei and IMV - prototip pentru procesul de lacuire dezvoltat pentru Valeo).

Daca sunteti un candidat puternic motivat, caruia sa ii faca placere sa lucreze intr-un mediu dinamic, in continua crestere, cu tehnologii de ultima generatie, asteptam aplicatia dvs.!

Accepta provocarea Valeo!

_______________________


 

 

Valeo is an automotive supplier, a partner of all car manufacturers around the world. As a technology company, Valeo proposes innovative products and systems that help reduce CO2 emissions and develop intuitive leadership.
Valeo Timisoara is part of the Business Systems visibility group and began lighting production in September 2005, growing annually, with about 2000 employees today.
Production is divided into three units: Aftermarket - Service Market (AFM), Special Products (SP) and Original Equipment (OEM).
At our location in Timis, we produce front and rear lighting systems that work with the latest technology and use complex injection, coating, varnishing, metallization and assembly processes.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca VALEO LIGHTING INJECTION

Companie Oras(e) Data
Tehnician analist calitate - Timis

full-time 0 - 1 an experienta

Urmarirea completarii QRAP-ului si realizarea analizei impreuna cu operatorii din linia de productie si cu Supervizorul neconformitatile raportate; Efectuarea testelor pentru validarea productiei (test etanol, colorimetrie, compresie, tractiune, etc.) conform Planului de Control; Efectuarea auditu[..]

VALEO LIGHTING INJECTION Timisoara
20.10.2018
Tehnician calitate laborator - teste electromecanice

full-time 0 - 1 an experienta

Configurarea echipamentului de testare (mecanică, electrică și dispozitive de fixare, încărcarea programului, definirea parametrilor); Efectuarea programelor de testare pentru echipamente de lucru, în conformitate cu specificațiile tehnice ale produselor; Realizarea testelor mecanice si ele[..]

VALEO LIGHTING INJECTION Timisoara
20.10.2018
Reglor injectie mase plastice

full-time 1 - 5 ani experienta

Reglarea parametrilor si supravegherea echipamentelor de injectie; Urmarirea la inceputul fiecarui schimb a pornirii tuturor preselor de injectie repartizate de catre superior; Oprirea masinilor de injectie in caz de avarii, pana la analizarea situatiei de catre superior; Participarea la planul d[..]

VALEO LIGHTING INJECTION Timisoara
20.10.2018
Customer Quality Engineer - Timis

full-time 1 - 5 ani experienta

Manage the relation with the customer, explain to the customer the capacities of the production and inform the customer's requirements to Plant; Ensure that production is informed about the customer's satisfaction level in real time; Keep the client informed of all site actions and status of analy[..]

VALEO LIGHTING INJECTION Timisoara
20.10.2018

Joburi VALEO LIGHTING INJECTION

Companie Oras(e) Data