Noutati @ Angajatori de TOP

Angajatori de TOP Timisoara iti creste sansele de a avea o cariera in Inginerie




Pentru cei
pasionati de inginerie care isi doresc o cariera in domeniu, Angajatori de TOP vine cu vesti bune. In cadrul editiei din 13-14 octombrie, tinerii si profesionistii in cautarea angajatorului potrivit vor putea alege dintre cele mai interesante si de actualitate joburi disponibile in cadrul companiilor de top din Banat.

Acestia pot afla direct de la specialisti mai multe informatii despre abilitatile de care au nevoie pentru a avea o cariera de succes in inginerie, dar si ce fel cunostinte trebuie sa detina pentru a fi candidatul potrivit pentru pozitiile disponibile in prezent.

Oportunitatile de cariera prezentate in cadrul targului Angajatori de TOP Timisoara sunt adresate atat candidatilor cu experienta, celor cu un nivel mediu de experienta, cat şi studentilor şi absolventilor. In ceea ce priveste job-urile active in functie de nivelul de experienta, statisticile scot in evidenta urmatoarele procente:

 
  • 12% Internship&trainee
  • 32% Entry-level
  • 37% Middle level
  • 20% Senior
Interactiunea directa pe care participantii o pot avea cu angajatorii ofera de cele mai multe ori posibilitatea de a afla informatii in exclusivitate si chiar mai valoroase decat ceea ce un candidat poate citi pe internet, pe site-ul companiilor, pagina de Facebook sau in sectiunea profilului de companie.

Conform studiilor din editiile anterioare reiese faptul ca pe masura ce companiile au investit in componenta online si in mediul virtual in ultima perioada, tot interactiunea directa cu angajatorul reprezinta componenta cea mai importanta pentru candidati. Astfel, evenimentele Angajatori de TOP vin sa completeze aceasta nevoie a candidatilor, oferindu-le posibilitatea de a interactiona fata in fata cu reprezentantii companiilor.

Toamna aceasta, Angajatori de TOP ofera sansa de a interactiona cu
80 de companii care ii asteapta pe candidati cu peste 3000 de job-uri din domenii diverse.

In ceea ce priveste domeniul ingineriei, ne bucuram sa ii amintim pe: Continental, Flex, Yazaki Component Technology, Hella Romania, MAHLE, Elektrobit, Valeo Lighting Injection, DRAXLMAIER Group, Huf, Dura Automotive, Kimball Elektronics Romania, Plxus, Zoppas Industries Romania si lista nu se opreste doar aici.
       
Pentru ca decizia de a participa la Angajatori de TOP sa fie luata in cunostinta de cauza, mai jos, regasesti o parte dintre joburile in inginerie la care pot aplica daca esti pasionat de aceasta industrie:
 
In plus, indiferent daca esti student, absolvent sau profesionist, o serie de SkillShop-uri pe diverse teme te pot ajuta in dezvoltarea ta atat personala, cat si profesionala.

Intrarea este gratuita, insa numarul de locuri este limitat, asadar iti recomandam sa-ti rezervi un loc de pe acum:
 
 

LinkedIn