Specialist HSE

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Smithfield Romania active.


Vezi toate job-urile Specialist HSE active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Angajator: Smithfield Romania
Domeniu:
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 04.09.2017
  Scurta descriere a companiei

  Prin transmiterea cv-ului dvs pentru aceasta pozitie sunteti de accord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul companiilor Smithfield Prod si Smithfield Romania.
  Informatiile din cv vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul grupului Smithfield. Daca aveti intrebari, nelamuriri sau doriti sa accesati, corectati sau stergeti datele personale, trimiteti un e-mail la adresa dpo@smithfield.ro

  Smithfield Romania este prezenta pe piata din Romania din 2004, dezvoltand de-a lungul timpului un model de afacere de succes, in urma investitiilor de peste 600 milioane USD, realizate pana in prezent. In cadrul grupului nostru de firme functioneaza in sistem integrat companiile Smithfield Ferme (divizia crestere porcine) si Smithfield Prod (divizia carne).

  Smithfield Romania a castigat de-a lungul timpului o pozitie de lider in industria carnii de porc, prin integrarea principiilor dezvoltarii sustenabile in strategia de afaceri. Ca parte a sustinerii dezvoltarii durabile a sectorului agricol și de crestere a animalelor din Romania. Smithfield Romania se implica in mod continuu in programe de dezvoltare sustenabile de impact in comunitatile zonelor in care ne desfasuram activitatea.

  Compania noastra investeste continuu in dezvoltarea profesionala a celor peste 2000 de angajati care provin in cea mai mare parte din comunitatile unde ne desfasuram activitatea. Smithfield Romania propune solutii multiple pentru dezvoltarea carierei deoarece consideram ca adevarata valoare Smithfield Romania rezida in fiecare dintre angajatii companiei, in implicarea si in dorinta lor de a schimba lucrurile in bine! Echipa Smithfield Romania are capacitatea de a se adapta pentru a face fata oricarei situatii si, totodata, de a se mobiliza intr-un mod extraordinar, acest lucru fiind demonstrat in practica prin pozitia de lider pe domeniul nostru de activitate.


  www.smithfield.ro
  www.smithfieldferme.ro

  Cerinte

  - Studii superioare – domeniul tehnic;
  - Cunstinte specifice SU si PSI;
  - Cunostinte excelente de legislatie generala si specifica SSM;
  - Cursuri specifice de aprofundare a legislatiei privind securitatea si sanatatea in munca;
  - Cunostinte si metode de investigare a accidentelor, notiuni de baza de medicina muncii, agenti de risc;
  - Cunostinte specifice de protectia mediului si/sau S.U. – constituie avantaj;
  - Experienta minim 3 ani pe o pozitie similara;
  - Cunostinte operare PC (pachet Microsoft Office);
  - Cunostinte de limba engleza la nivel avansat;
  - Gandire analitica, atentie la detalii, abilitati de comunicare, proactivitate, orientare spre rezultat.

  Responsabilitati

  - Evalueaza riscurile privind securitatea si sanatatea angajatilor si elaboreaza planul si instructiunile de prevenire si protectie, in functie de particularitatile activitatii desfasurate.
  - Elaboreaza instructiuni proprii de aplicare a normelor de securitate si sanatate in munca, in functie de particularitatile proceselor de munca din organizatie, de numarul de angajati, de riscurile de accidente si imbolnaviri profesionale.
  - Mentine, auditeaza si imbunatateste continuu Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale; responsabil pentru organizarea si efectuarea auditului intern de sistem, respective de evaluare a conformarii cu legislatia specifica.
  - Elaboreaza tematici pentru toate fazele de instruire, stabileste periodicitatea adecvata pentru fiecare loc de munca, asigura informarea si instruirea lucratorilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca si verificarea cunoasterii si aplicarii de catre lucratori a informatiilor primite.
  - Participa la comunicarea si cercetarea evenimentelor, inregistrarea si evidenta accidentelor de munca si a incidentelor periculoase, semnalarea, cercetarea, declararea si raportarea bolilor profesionale.
  - Coordoneaza activitatile specifice de imbunatatire continua a aspectelor specifice HSE;

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Smithfield Romania. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Smithfield Romania >>