VALEO LIGHTING INJECTION

Orase: Timisoara
Industrie: Inginerie

Site www.valeo.com
Facebook https://www.facebook.com/Valeo.Group/
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/valeo/


Valeo la nivel global

Valeo este un furnizor de automobile si un partener strategic pentru producatorii auto din întreaga lume, dezvoltand tehnologii inovatoare pentru reducerea emisiilor de CO2 si pentru o conducere intuitiva.

Grupul a fost fondat in 1923 în Saint Ouen (Franta), iar astazi este prezent in 33 de tari, are 113.600 de angajati si 59 centre R&D.

Grupul Valeo este prezent in Romania in 2 locatii, o fabrica de productie langa Timisoarain si una in Mioveni (zona Arges).


Valeo Timisoara

 

Valeo Timisoara face parte din Sistemele de Vizibilitate si a inceput productia de iluminat in septembrie 2005, in crestere anuala, avand in prezent aproximativ 1800 de angajati. Productia este impartita in trei unitati: echipamente originale (OEM), servicii post-vânzare (AFM) si produse speciale (SP).

La sediul de langa Timisoara, producem sisteme de iluminare fata si spate, pentru industria auto, care functioneaza cu cea mai recenta tehnologie, produsele rezultand din procese complexe de injectare, lăcuire, metalizare si asamblare.

Valeo Sisteme Termice se afla in zona Mioveni si produce sisteme de climatizare pentru principalul client Dacia - Grupul Renault, pentru o gama larga de autoturisme.

Compania Valeo România este certificata ca Angajator de Top 2019 si a fost clasata pe locul 11 in "Top 40 cei mai doriti angajatori din Timis"!

 

Dacă ești un candidat puternic motivat căruia îi place să lucreze într-un mediu dinamic, în continuă creștere, cu tehnologii de ultimă generație, așteptăm aplicația ta.
 

Acceptă provocarea VALEO!
 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca VALEO LIGHTING INJECTION

Companie Oras(e) Data
Quality Project Team Member Engineer

full-time1 - 5 ani experienta

VALEO LIGHTING INJECTION Timisoara
24.01.2020
Quality Engineer

full-time1 - 5 ani experienta

VALEO LIGHTING INJECTION Timisoara
24.01.2020

Joburi VALEO LIGHTING INJECTION

Companie Oras(e) Data