TSP(smartprojects.ro)


http://smartprojects.ro
Orase: BUCURESTI,
Industrie: Consultanta
 

Training, Consultanta, Evaluare, Specialisti, Evenimente

TSP(smartprojects.ro) este o companie de training si consultanta, specializata in managementul proiectelor si proceselor. Serviciile noastre sunt personalizate conform necesitatilor fiecarui client in parte, cu solutii pentru fiecare, in aceasta perioada dificila din punct de vedere economic.

Noi, TSP(smartprojects.ro), suntem:
De incredere: clientii nostri pot avea incredere deplina ca informatiile si sfaturile pe care le oferim ii vor ajuta sa-si atinga obiectivele. Cu alte cuvinte, intotdeauna ne respectam promisiunile.
Inovatori: cautam permanent abordari noi, inovative atat pentru zona de training, cat si pentru zona de consultanta. Astfel, clientii nostri sunt la curent cu cele mai noi si mai relevante informatii.
Dedicati: suntem mereu atenti la nevoile clientilor nostri si ne concentram pe identificarea celor mai bune solutii. Nu ne pierdem niciodata interesul si ducem fiecare proiect la bun sfarsit.
Flexibili: pentru noi, procedurile sunt un mijloc, nu un scop - ceea ce conteaza cel mai mult este eficienta. De aceea, suntem mereu deschisi si ne adaptam rapid la nevoile si elementele specifice fiecarui client.
Inspirationali: comunicarea poate stimula doar atunci cand are substanta. Avem expertiza de care clientii nostri au nevoie si stim cum sa o impartasim intr-un mod captivant, pentru a putea schimba perceptii si viziuni.
Perfectionisti: ne concentram pe dezvoltarea propriilor noastre abilitati, pentru ca ne propunem sa fim cei mai buni pentru clientii nostri. Dorinta de perfectionare este una din trasaturile noastre de baza si investim permanent in perfectionarea specialistilor nostri.

 

 

Mai bine si mai mult este promisiunea TSP. Aceasta defineste standardele noastre si rezultatele pe care le puteti astepta de la noi. Noi – TSP(smartprojects.ro) – suntem expertii de care aveti nevoie.

Nu conteaza atat de mult metoda, rezultatul este mereu acelasi: o organizatie mai buna si mai profitabila.

TSP se bazeaza pe O ALTFEL de abordare a instruirii! Cursurile TSP se bazeaza pe o abordare FLEXIBILA si INOVATOARE a instruirii! Luam ce e mai bun din modalitatile traditionale de instruire. Adaugam interactivitate si invatare activa. Iar, in final, ne folosim si de puterea jocului si de buna dispozitie atat de necesara in orice situatie.

Rezultatul? Sesiuni dinamice, eficiente si pline de substanta!

Mai mult, dupa o perioada de la incheierea cursului are loc o sesiune de follow-up. Aceasta este o ocazie in plus pentru a clarifica eventualele nelamuriri si pentru a fixa informatia. Iar la incheierea cursurilor, toti participantii primesc un certificat care le atesta cunostintele.

Oferta noastra de training, atat open cat si in-house, cuprinde organizarea de:
Cursuri de managementul proiectelor nivel fundamental, cu durata de trei zile si posibilitatea organizarii unei a patra zile dedicata special pregatirii intensive pentru certificarea CAPM (PMI)
Cursuri de managementul proiectelor nivel avansat, cu durata de cinci zile si posibilitatea organizarii unei a sasea zile dedicata special pregatirii intensive pentru certificarea PMP(PMI). Acest curs curpinde o sesiune de pregatire din partea trainer-ului Peter Taylor, partener exclusiv in Romania si Europa de Sud-Est al TSP(smartprojects.ro)
Cursuri de managementul proceselor, nivel fundamental, cu durata de doua zile
Cursuri de managementul proceselor, nivel avansat, cu durata de trei zile
Cursuri de dezvoltare a competentelor si abilitatilor personale si profesionale special destinate managerilor de proiect (aceste cursuri constituie servicii desprinse din metodologia proprie TSP(smartprojects.o) de evaluare si dezvoltare abilitati si competente sociale si personale pentru manageri de proiect, metodologie dezvoltata impreuna cu colaboratorii nostril, psihologi si psihoterapeuti in orientarile NLP si experientiala)
Sesiuni de coaching, individuale sau de grup, in vederea pregatirii intensive pentru sustinerea examenelor CAPM si/sau PMP.

 

 

Job Companie Oras(e) Data postarii

Nu exista joburi in sectiunea accesata!