Targ virtual de joburi pentru studenti si absolventi
Descarca noua editie Career Guide 2021

A P&G internship - your gateway into the company

Start your successful sales career in one of the world’s best sales training programs. From sophisticated data analysis to winning propositions, you’ll gain the trust of a variety of customers by delivering insights, ideas, and innovation to build our brands and categories.

Goodyear GBS is launching its new Global IT Center in Bucharest

Goodyear, one of the world’s largest tire companies and a leading global brand, is launching Information Technology (IT) center in Bucharest, Romania.

De ce o cariera in IT&C ar trebui sa fie in topul preferintelor tale

De-ce-o-cariera-in-IT&C-ar-trebui-sa-fie-in-topul-preferintelor-tale

Daca esti curios care sunt domeniile pe care tinerii le iau in considerare atunci cand aplica pentru un program sau job entry level, descarca Ghidul Studentului powered by LSEG si citeste la pagina 10.

Studiu Accenture: 5,7 milioane de locuri de munca pot fi create in Europa pana in 2030

Pana la 5,7 milioane de noi locuri de munca ar putea fi create in toata Europa pana in 2030 ca urmare a investitiilor accelerate in domeniul digital si al sustenabilitatii.

Descarcă Ghidul Studentului și află detaliile necesare unui START de succes în FINTECH!

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre LSEG România, un angajator de succes, descarcă ghidul studentului pregătit pentru tine și descoperă mai multe informații

Carieră sau viață personală? Sau, cum poate fi “și una și alta”

Angajamentul și entuziasmul oamenilor, disponibilitatea lor de a contribui cu tot ce au mai bun în organizație, apare atunci cand oamenii respectivi ating și rezultate de business și rezultate personale. Acestea sunt, de obicei, lucruri care nu se discută...

Planul de Cariera, moft sau necesitate?

In cariera profesionala apar momente in care simtim nevoia sau devine necesar sa ne gandim la urmatorul pas. Ideal ar fi ca acest moment sa nu ne ia pe nepregatite, ci sa fie un demers constient si continuu. Cand un anume obiectiv profesional apare la orizont,...

Viitorul muncii dupa coronavirus

Astfel a fost ultimul an: am asistat la transformarea modului in care lucram, colaboram, invatam, comunicam sau in care reusim sa ne mentinem aproape. Si avem motive sa credem ca ceea ce am inceput sa facem acum va ramane valabil si pentru perioada de dupa criza.

Recrutarea si joburile viitorului

Recrutarea si selectia candidatilor in timpul pandemiei au fost facilitate de tehnologie si de inteligenta artificiala, care au ajutat foarte mult in acest context pandemic la mentinerea unui echilibru si a comunicarii eficiente cu candidatii.