•  

Nu trebuie sa fii inginer sau IT-ist ca sa iti gasesti un super-job!

La Angajatori de TOP TIMISOARA poti alege din cea mai variata gama de joburi prezenta la un eveniment de cariera, atat pe domenii, cat si pe nivele de experienta, in special daca esti pasionat de Management si Consultanta, Banking, Logistica si Transporturi, Marketing, Vanzari, Finante, Retail, Servicii&BPO, Resurse Umane sau Contabilitate.

Editia aceasta alaturi de companiile partenere ne propunem sa iti venim in ajutor cu o serie de informatii si sfaturi utile care te vor ajuta sa obtii jobul dorit. De asemenea, te vei convinge ca fiecare calitate pe care o detii si orice experienta pe care ai avut-o, te vor ajuta sa obtii cariera la care aspiri. Ai mai multe skill-uri decat crezi, asa ca VINO sa iei si jobul!

Pe 16-17 martie, in cadrul targului de joburi, ai ocazia sa discuti face to face cu reprezentantii unora dintre cele mai importante companii din domeniul tau. Fie ca vorbim de manageri, specialisti in resurse umane sau profesionisti, acestia sunt nerabdatori sa te cunoasca si iti vor pune la dispozitie informatii si experiente pe care nu le gasesti pe internet si care te vor ajuta in a lua cea mai buna decizie cu privire la noul job.

Statisticile arata ca, pentru candidati, vorbitul unei limbi straine constituie un mare avantaj in obtinerea unui job, asa ca daca iti doresti sa castigi un curs de limbi straine, tot ce trebuie sa faci este sa iti testezi gratuit nivelul de cunoastere la eveniment. Astfel, vei intra automat in tragerea la sorti.

Cateodata, redactarea unui CV poate parea complicata, insa la Angajatori de TOP Timisoara, o serie de consultanti in cariera vor oferi consiliere gratuita pe CV timp de 2 zile. Nu-i asa ca suna bine? Pana la urma, oricare ar fi nivelul nostru de experienta, avem intotdeauna nevoie de un feedback de la o persoana specializata.

Consideram ca merita sa pui in calendar cea de-a 12-a editie Angajatori de TOP Timisoara pentru ca primavara este momentul in care majoritatea angajatorilor isi lanseaza planurile de recrutare. Merita sa vii sa discuti cu acestia si sa afli mai multe despre planurile de dezvoltare pe care le ofera, dar si informatii despre dinamica pietei care ar fi relevanta pentru tine.

Toamna se numara bobocii, iar primavara noii angajati ai marilor companii! Alege sa fii unul dintre ei!

In primavara aceasta, candidatii cu profil non-tehnic se bucura de o oferta foarte generoasa de oportunitati de cariera. Iata o parte dintre joburile care ti s-ar putea potrivi:

 

Tot in cadrul evenimentului am definit o serie de SkillShop-uri care te pot ajuta sa afli mai multe despre topicurile de interes pentru tine. Cateva dintre sugestiile noastre ar fi urmatoarele:
 PSP (Public Speaking Pill)
 
                 
How do I find the right Career for me?

The journey to your job

Cum avansezi pe o pozitie de top management in 2018?

 

 
UN OM INFORMAT ESTE MAI GREU DE MANIPULAT - o decizie corecta in alegerea unei vopsele 

 


 
 
Unbottle your Potential in Manufacturing

 

Te asteptam pe 16 martie intre orele 10:00-18:00 si pe 17 martie intre 10:00-17:00 la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara. Inscrie-te la eveniment, daca nu ai reusit sa faci asta pana acum si noi iti vom transmite informatii care te vor ajuta sa te pregatesti pentru targul fizic.
 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Timisoara  LinkedIn