Joburi WALTER GROUP Austria

Intreprinderea LKW WALTER, fondata in 1924, este una dintre cele mai mari intreprinderi europene de transport rutier de marfuri si una din primele 50 intreprinderi din Austria. Noi ne concentram activitatea in organizarea transporturilor de incarcaturi complete in toata Europa precum si din sau spre Rusia, Asia Centrala, Orientul Mijlociu si Africa de Nord.

Incepand cu anul 1984, LKW WALTER a fost unul din pionierii dezvoltarii sistemelor combinate de transport feroviar/rutier, respectiv transport maritim de scurta distanta. WALTER GROUP este unul dintre cele mai de succes concerne private din Austria.


De ce sa va relocati in Austria?

Wiener Neudorf/Viena este metropola multiculturala din inima Europei. Job-urile oferite de LKW WALTER pentru candidatii din Romania implica relocarea in Austria.

S-au spus si s-au scris deja foarte multe despre farmecul aparte al Vienei, deoarece Viena este o punte intre vest si est si incanta oamenii si turistii din intreaga lume – pe buna dreptate. Desi in zilele noastre Viena este o metropola moderna, plina de viata si multiculturala, a pastrat totusi ceva din farmecul trecutului sau.

In plus, siguranta si un nivel crescut de trai contribuie la standardele de viata ridicate iar oferta culturala este incomparabila. Sa ne gandim doar la concertul de Anul Nou, celebru in toata lumea, la Life-Ball sau la festivalul Insula Dunarii.
 

 
In fiecare anunt online gasiti un link, care va ofera accesul la formularul de aplicatie online. Va rugam sa il completati si sa il trimiteti impreuna cu copiile dupa documentele dvs. relevante.

Confirmarea pe care o primiti prompt prin e-mail va ofera siguranta ca am primit aplicatia dvs. In decurs de 14 zile primiti de la echipa noastra, responsabila pentru gestionarea aplicatiilor, o instiintare privind rezultatul aplicatiei dvs.

Derularea procesului de recrutare: prima discutie introductiva prin telefon sau skype, urmata de o discutie personala cu o persoana responsabila pentru recrutarea personalului. Pentru pozitiile speciale este posibil sa aiba loc un al doilea interviu cu seful de departament. Vom suporta cheltuielile dvs. de transport daca am convenit astfel.

Veti fi informat/a prin e-mail sau telefonic cu privire la rezultatul aplicatiei dvs.
Echipa de recrutare va sta cu placere la dispozitie cu privire la situatia aplicatiei dvs.


 
Succesul incepe cu o scolarizare potrivita
Orice drum incepe cu un prim pas: La noi cariera dvs. incepe cu programul nostru de instruire pentru trainee
„Train the Winner“. Aici veti fi instruit de profesionisti, intr-un mod practic si cu ajutorul dialogului.

Training on the Job inseamna ca sunteti implicat/a de la inceput in activitatile zilnice. Numeroasele seminarii
va garanteaza o pregatire de baza personalizata. Veti fi sprijinit/a de instructori experimentati.

In functie de talentul si abilitatile dvs., veti fi ulterior responsabil/a pentru un domeniu de activitate.Perfectionare - modelati-va activ viitorul.
Posibilitati de perfectionare individuala precum sesiuni de instruire in domeniul marketing si training pentru vanzari, scolarizari pe domenii de specialitate, seminarii de management, cursuri pentru dezvoltarea personalitatii
incurajeaza talentele dvs.

Coordonarea permanenta in cadrul programului nostru de instruire va sprijina la transpunerea in practica a cunostintelor dvs. de specialitate.Europa sub un singur acoperis
Piata noastra - Europa, Rusia, Asia Centrala, Orientul Apropiat si Africa de Nord – un mozaic colorat de mentalitati si oameni. Veti gasi aceasta diversitate si in cadrul firmei noastre.

LKW WALTER este astfel una dintre companiile cele mai diverse din punct de vedere cultural din Europa.
Lucrati in echipe multi-culturale, avand colege si colegi de 40 de nationalitati diferite.Identificare, munca in echipa & raspunderea proprie
In actiunile sale economice omul cauta in primul rand un sens si o misiune - si filozofia companiei noastre tine cont de acest aspect. Oamenii care se identifica cu misiunile lor si vor sa creeze ceva in viata lor profesionala influenteaza definitiv atmosfera de lucru din cadrul firmei noastre.

Angajatele si angajatii nostri lucreaza in echipe mici si poarta raspunderea proprie. Planificati obiectivele dvs. economice si va asumati raspundere.

Veti gasi conditiile ideale de lucru in spatiile noastre de birouri open space. Dimensiunea flexibila si variabila favorizeaza o dinamica a activitatii, o munca in echipa eficienta si prin colaborarea inter-departamentala cresterea diverselor domenii de activitate.

In plus firma WALTER GROUP se remarca printr-un stil de conducere colaborativ. Managerul si echipa comunica la acelasi nivel. In spatele unui succes se afla intotdeuna intreaga echipa.
 

Munca are nevoie de compensare.
Sprijinim activitatile sportive precum volei pe plaja, tenis sau schi si avem o echipa de fotbal precum si o echipa de hochei pe gheata.

Bineinteles pe langa spiritul competitiv nu trebuie sa neglijam factorul distractie si relaxare: acestea se regasesc atat la concursurile din cadrul firmei cat si la jocurile amicale impotriva altor firmei. Maratonul feminin din Innsbruck si
Business Run din Viena contribuie la intarirea spiritului competitiv al echipelor.

In cadrul firmei noastre exista si posibilitatea de a intra usor in legatura cu alte angajate respectiv alti angajati:
Gala de Craciun si festivalurile de vara, serile de teambuilding in cadrul departamentului in pub-ul propriu al firmei
si evenimentele in aer liber se bucura de o mare apreciere si intaresc spiritul de echipa.
 


Sediul LKW Walter

 


Birourile LKW Walter
Birourile LKW Walter
Echipa LKW Walter

Strainatate
Auto

Joburi WALTER GROUP Austria:

Locuri de munca WALTER GROUP Austria

Angajari WALTER GROUP Austria