< < Sa facem cunostinta                                                                                                                                      > > Aplica acum!


 
Lucrezi intr-o companie romaneasca, dar intr-un mediu international; protejam peste 500 milioane de utilizatori, iar produsele noastre de securitate cibernetica sunt recunoscute si premiate pe plan mondial. Iar ascensiunea noastra e abia la inceput. 
Poti contribui la succesul celui mai exportat produs romanesc. Da, 7% din populatia planetei are incredere, direct sau indirect – prin companiile in care lucreaza - in tehnologiile Bitdefender. Stiai ca o treime dintre solutiile de securitate de pe piata folosesc tehnologie made in Romania? 
Mediu de lucru tanar, dinamic, plin de entuziasm si care incurajeaza comunicarea deschisa. Cum ar spune partenerii si clientii nostri de limba engleza, it’s just fun. 
Posibilitati nelimitate de dezvoltare personala si profesionala — suntem o companie aflata in crestere accelerata, asa ca iti oferim multiple oportunitati de cariera, inclusiv pe plan international. Dupa ce intri in echipa noastra, ascensiunea ta va fi continua — in acelasi department sau in altul, in functie de preferintele tale si de planurile de cariera pe care le ai. 

Program de lucru flexibil — ne adaptam orarul de lucru nu numai cerintelor clientilor, dar si preferintelor si nevoilor angajatilor.
 

Work–life balance – incurajam si respectam performanta echipei, iti respectam in egala masura viata privata. Te incurajam sa pastrezi echilibrul intre cariera si viata personala.
 
Bitdefender este o companie globala cu spirit antreprenorial — incurajam si rasplatim permanent initiativele oricarui membru al echipei, pentru ca suntem deschisi la ideile care cresc si adauga valoare business-ului nostru.