> > Sa facem cunostinta 
 
 
Ce este Bitdefender?
Suntem o companie globala, care creste intr-un ritm rapid. Facem cele mai avansate si mai eficiente produse de securitate IT din lume — iar asta n-o spunem noi, ci experti internationali de renume.
 
Misiunea noastra — sa curatam lumea de toate relele care ne invadeaza pe cale electronica. Echipa noastra de supereroi creste de la o zi la alta, iar unul dintre locurile vacante de la Bitdefender ar putea fi al tau.

Ce inseamna sa lucrezi la Bitdefender?
In primul rand, vei face parte dintr-un nou tip de companie. Vei gasi la noi un mediu transparent si prietenos, care incurajeaza si apreciaza dinamismul, creativitatea si entuziasmul. Oamenii de la Bitdefender sunt curajosi si cred in ceea ce fac.

Ce poate fi mai cool decat sa salvezi lumea in fiecare zi? Sa ai 500 de milioane de utilizatori ai tehnologiilor in toate colturile planetei. Sa arati tuturor ca inteligenta din Romania a castigat increderea clientilor din peste 150 de tari. Sa contribui la succesul celui mai exportat produs romanesc. Sa lucrezi cu tehnologii noi care vor schimba viitorul securitatii IT. 
 
Ce vrem de la tine:
Cautam persoane talentate, care isi doresc sa evolueze profesional si personal, care nu se multumesc cu putin si care stiu sa lucreze in echipa ca sa realizeze lucruri mari. Vrem alaturi de noi oameni care cred in ideea ca succesul Bitdefender inseamna succesul lor.
 
Ce iti oferim:
Un loc in care vii zilnic cu placere. O companie cunoscuta si respectata in toata lumea, de care poti fi mandru/mandra, stiind ca de aici ies cele mai tari produse de securitate cibernetica de pe glob. Un model de lucru in echipa care nu numai ca functioneaza, dar ofera oamenilor de aici ocazia de a se implini profesional. Cand vine vorba de posibilitatile de dezvoltare si de satisfactii profesionale, la noi nu exista limite. Iubim ceea ce facem si credem in noi si in solutiile pe care le oferim clientilor nostri: de la familii si IMM-uri, pana la companii multinationale cu mii de angajati si chiar guverne.